În caz de accident vascular cerebral, un ac obișnuit vă va salva viața! Vedeți cum să acordați primul ajutor pentru accident vascular cerebral!

În caz de accident vascular cerebral, un ac obișnuit vă va salva viața! Vedeți cum să acordați primul ajutor pentru accident vascular cerebral!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Această metodă a fost inventată de un profesor chinez. Iată cum puteți salva viața unei persoane folosind un ac! În primul rând, anunțați urgent la 112 ambulanța, iar pentru a economisi timp, puteți folosi telefonul pe modul „mâini libere” pentru a vă putea ocupa de și persoana afectată.

Acul poate salva viața în caz de accident vascular cerebral. Acest sfat a fost dat de un profesor chinez care spune că ar trebui să ai întotdeauna un ac de siguranță cu tine.

Acesta este un mod uimitor și neconvențional de a salva o persoană de un accident vascular cerebral. Toată lumea trebuie să-și facă timp să citească acest articol pentru că nu știi niciodată a cui viață ar putea depinde de tine într-un minut.

După ce cineva are un accident vascular cerebral, are nevoie de odihnă și îngrijire urgentă. Aceste sfaturi vor ajuta la menținerea pacientului în viață!

Păstrați-vă calmul. Indiferent unde este victima, aceasta nu poate fi mutată, deoarece dacă mișcați pacientul, capilarele vor exploda și acest lucru va provoca o hemoragie cerebrală! Dacă aveți o seringă, este și mai bine; în caz contrar, un ac de cusut obișnuit va fi suficient.

Țineți acul în foc, brichetă sau lumânare pentru a-l steriliza, apoi folosiți-l pentru a străpunge buricele tuturor celor 10 degete.

Nu există reguli specifice de acupunctură, puncțiile ar trebui să fie la doar câțiva milimetri de unghie.

O înțepătură mică, astfel încât sângele să curgă.

Dacă sângele nu începe să picure, atunci trebuie să începeți să stoarceți sângele.

Când toate cele 10 degete sângerează, așteptați câteva minute – veți vedea cum victima va reveni la viață!

Dacă gura victimei este deplasată, începeți să-i masați urechile până când acestea devin roșii, ceea ce înseamnă că sângele a curs spre ele.

Apoi, înțepați cu un ac în fiecare ureche în partea moale, astfel încât câteva picături de sânge să curgă din fiecare ureche.

După câteva minute, gura victimei nu va mai fi deplasată.

Așteptați ca victima să revină la normal fără simptome neobișnuite, apoi trimiteți-o la spital.

Această metodă de eliberare a sângelui pentru a salva o viață este o metodă tradițională a medicinei chineze. Aplicarea practică a acestei metode dă rezultate de aproape 100% și cu ajutorul acesteia oamenii pot supraviețui în cazul unui accident vascular cerebral.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!