“Îmbracă-te în fiecare zi cu haine care îți oferă încredere în tine.” – Cele mai frumoase sfaturi de viata pentru toate femeile indiferent de varsta!

“Îmbracă-te în fiecare zi cu haine care îți oferă încredere în tine.” – Cele mai frumoase sfaturi de viata pentru toate femeile indiferent de varsta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2019 in Dezvoltare Personala

“Stejarul crește numai unde-i pământul bun, buruienile cresc pretutindeni.” — Mihai Eminescu

Vrei să îți îmbunătățești viața pe toate planurile? Nu trebuie să faci schimbări mari, ci să ții cont de aceste sfaturi care te vor ajuta să vezi orice situație cu alți ochi.

Sfaturi prețioase pentru femeile de orice vârstă

Îmbracă-te în fiecare zi cu haine care îți oferă încredere în tine. De multe ori alegem ținute plictisitoare, care de fapt nici nu ne plac, pentru că nu trebuie să ne vedem cu cineva important sau să mergem într-un loc deosebit. Totuși, trebuie să te îmbraci frumos pentru tine, nu pentru alții! În plus, nu faci niciun efort, ci pur și simplu îmbraci un dres și o fustă în loc să alegi o pereche de blugi care nu te avantajează.

Gândește pozitiv. O gândire negativă îți afectează starea de bine zi după zi și nu aduce niciun beneficiu. Încearcă să fii mai atentă la părțile bune ale oricărei situații, să fii recunoscătoare pentru ce ai în loc să îi invidiezi pe alții și să ai în general o atitudine mai pozitivă. Fă asta măcar o lună și vei descoperi că te simți mult mai bine!

Trăiește în prezent. Trecutul nu poate fi schimbat și nu merită să te gândești constant la greșelile pe care le-ai făcut sau la oportunitățile ratate, iar viitorul nu trebuie să te sperie. Trăiește în prezent și încearcă să îmbunătățești fiecare zi!

Apucă-te de un nou hobby. Fie că este lectură, colorat, scris sau fotografie, un hobby îți permite să te relaxezi, să te deconctezi de la stresul de zi cu zi, să fii creativă sau să îți stimulezi creierul.

Fii tu însăți. Deseori admirăm persoanele în vârstă pentru că se îmbracă cum vor și spun tot ce le trece prin minte. „Secretul lor” este că au realizat că viața este prea scurtă pentru a te preface că ești altcineva. Nu trebuie să aștepți bătrânețea pentru a face asta, ci fii tu însăți începând de acum.

Acceptă schimbările pe care le aduce trecerea anilor. Fiecare dintre noi îmbătrânește și nu putem opri procesul. E bine să ne pese de sănătate, să avem o alimentație corectă și să facem mișcare, însă nu ajunge obsedată de a arăta cât mai mult timp tânără.

Nu fii sedentară. O viață activă are numeroase beneficii atât pentru corpul tău, cât și pentru starea de spirit. Indiferent de vârstă poți face mișcare, fie că te plimbi mai mult pe jos, mergi cu bicicleta sau faci exerciții acasă.

Impresionează-ți partenerul chiar și după 15 ani de căsnicie. Fă-i o surpriză și scoate-l în oraș la o piesă de teatru, cumpără-i cadouri fără motiv, aranjează-te înainte ca el să ajungă acasă… doar pentru că relația este serioasă și de lungă durată nu înseamnă că nu trebuie să încercăm să facem o impresie bună în fiecare zi.

Învață să te ierți. Fiecare dintre noi face greșeli, dar trebuie să înveți din ele și să mergi mai departe. Dacă un prieten ți-ar povesti o greșeală de-a sa, nu l-ai judeca și nu te-ai gândi constant la ce a făcut, ci i-ai da sfaturi bune și ai încerca să îi aduci un zâmbet pe buze. Încearcă să faci același lucru și pentru tine.

Nu te opri niciodată din învățat. Citește cărți sau articole dintr-un domeniu care te interesează, vizionează documentare, urmează cursuri sau discută cu alții despre subiecte despre care nu știi nimic.

Acceptă că nu poți schimba alte persoane. Dacă partenerul, un prieten sau un membru al familiei are anumite probleme care nu îți plac, ai două variante: ori îl accepți așa cum este, ori rupi legătura.

Fii independentă, dar acceptă ajutor. Este foarte important să fim independente și să nu fie nevoie să ne bazăm pe altcineva, dar uneori e bine să acceptăm ajutorul cuiva – asta nu te face slabă!

Tu ce ai mai adăuga pe această listă? Împărtășește experiența ta cu alte femei!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!