Iata de ce un suflet batran isi va gasi mai greu dragostea si linistea in relatii

Iata de ce un suflet batran isi va gasi mai greu dragostea si linistea in relatii

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 September 2018 in De SufletRelatii

Indragosteste-te de o persoana cu un suflet batran. Indragosteste-te de o persoana cu o inima plina de cicatrici si de rani. Indragoste-te de o persoana sensibila. Pentru ca aceasta persoana nu va iubi niciodata precum o persoana obisnuita.

Am gasit pe ThoughtCatalog care sunt motivele pentru care persoanele cu suflet batran isi gasesc mai greu dragostea:

1. Au un simt puternic al identitatii

Ele stiu cine sunt ceea ce inseamna, de asemenea, ca stiu si ce isi doresc de la o relatie sentimentala, ce functioneaza si ce nu intre ele si un posibil partener.

2. Sunt foarte intuitive

Deseori sunt predispuse la indoieli din cauza gradului de sensibilitate profunda; capacitatea lor de a isi face griji si de a face presupuneri pot rupe relatiile care nu au o baza solida.

3. Au scopuri mai mari decat dragostea

De obicei, acestea trebuie sa isi realizeze visurile inainte de a isi gasi dragostea – pentru ca sufletele batrane iubesc profund si complet si, atunci cand sunt intr-o relatie, se dedica acesteia trup si suflet.

4. Nu se vor multumi cu nimic mai putin decat o dragoste adevarata

Ele isi doresc mai mult decat o relatie de suprafata. Vor o dragoste adevarata, incare ofera si primesc iubire, in care se dedica trup si suflet persoanei de langa lor (iar sentimentul si devotamentul trebuie sa fie reciproc).

5. Desi exista pasiune, cu putine persoane sunt cu adevarat compatibile

Pentru ca sunt sensibile si se ataseaza repede de oameni, persoanele cu suflet batran isi gasesc foarte usor iubire, insa compatibilitatea cu acestia dureaza putin timp… pana cand ajung sa ii cunoasca cu adevarat.

6. Sunt mai putin inclinate sa iasa afara si sa intalneasca alte persoane

Chiar daca nu au nimic impotriva online dating-ului, nu vine intotdeauna in mod natural pentru ele… si nici nu se descurca foarte bine la interactiunea cu persoane pe care nu le cunosc.

7. Sunt vindecatoare naturale si adesea atrag oameni care au nevoie de ajutor, nu de dragoste

Si aceasta atractie este reciproca. Un suflet batran face tot posibilul sa ajute pe cineva care are cu adevarat nevoie de el. Cu toate acestea, este crucial ca el trebuie sa isi dea seama ca trebuie sa aleaga un partener, nu un prieten pe care sa il vindece.

8. Au bagaje dupa ele

Persoanele cu suflet batran sunt persoane care au trebuit sa faca fata unor momente dificile in viata, sa creasca si sa invete din anumite experiente. Desi acest lucru este unul minunat, problemele nerezolvate se pot manifesta adesea in relatiile sentimentale.

9. Simt teama la fel de mult precum simt dragostea

Gradul in care acestea iubesc este proportional cu teama de a pierde persoana cu care sunt sau teama ca nu sunt suficient de bune. Ele nu doar ca iubesc intens, ci simt totul intens si, de multe ori, aceste lucruri stau in drumul lor catre adevarata fericire.

Sursa: kudika.ro

5 calități ale unui suflet bătrân

Nu are decât câțiva prieteni apropiați – un suflet bătrân nu poate fi prieten cu toată lumea. Poate avea prieteni doar dintre cei care au avut un impact extraordinar în viața sa. Este predispus să își petreacă timpul cu oameni care îi înțeleg ideile complexe cât și pasiunea. Nu trebuie să o iei personal dacă vezi că nu te vrea în preajma sa, dar trebuie să înțelegi că nu vrea să te facă să te simți insignifiant sub nici o formă.

Gânditor critic – acești oameni procesează orice informație primită tot timpul: experiențe, emoții. Tot timpul au ceva de analizat. Acești oameni sunt avizi după cunoaștere, deoarece sunt în căutarea unor răspunsuri.

Își făurește singur destinul – nu prea are la inimă regulile. Consideră că nu trebuie să se alinieze unui anumit trend pentru a funcționa în societate. Știe foarte bine ce îl face fericit și nu îi este frică să facă tot posibilul pentru a atinge acest țel. Datorită acestui lucru îi va inspira și pe ceilalți, tocmai pentru că are curajul să pună în practică ce și-a propus. Astfel , și noi, muritorii de rând, vom vedea ce înseamnă să îți controlezi propria viață.

Învață toată viața – în fiecare zi avem ceva nou de învățat, însă cei mai mulți dintre noi nu realizăm acest lucru. Un suflet bătrân va învăța fără odihnă, chiar și atunci când are impresia că nu o face. Când îi dai o provocare unui astfel de suflet, nu se va supăra, ba din contră are impresia că este ca un cadou de ziua sa. Cunoașterea reprezintă putere pentru un suflet bătrân, mai ales că și știe să o pună în aplicare. Când îți povestește din experiențele trăite și ce lucruri a învățat, consideră că este un lucru important să înveți din experiența altora.

Se poate adapta ușor– sufletul bătrân se poate adapta oricărei circumstanțe, totuși se va simți ca un străin. Se poate înțelege cu oricine, dar se descurcă destul de greu cu cineva care nu are aceeași capacitate mentală cu el. Îți va arăta imediat dacă este plictisit sau obosit de situație, și va căuta o soluție pentru această problemă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!