Iată cum să scapi de energia negativă, lipsa banilor și necazuri cu ajutorul unei mături

Iată cum să scapi de energia negativă, lipsa banilor și necazuri cu ajutorul unei mături

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Vrei să știi cum să scapi de energia negativă acumulată? Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să contactați vrăjitoare sau să faceți ritualuri complexe! Tot ce ai nevoie este să faci curățenie în ziua potrivită. În secolele trecute, măturile erau sacre.

Ele erau folosite nu numai pentru curățarea casei, ci și pentru a proteja împotriva necazurilor și pentru a atrage bunăstarea materială.

Au existat chiar ritualuri speciale în care măturile au jucat un rol important.

Cum să scapi de energia negativă cu ajutorul unui bețișor de mătură

Pentru a curăța casa nu numai de gunoi, ci și de tot ceea ce este negativ, măturați casa cu o mătură atunci când este luna în declin. Mătură spre prag. Întrucât ușa a fost considerată de mult timp granița dintre lumea reală și lumea cealaltă, acolo trebuie să concentrați gunoiul.

Tot ce măturați de pe podea trebuie să fie colectat într-un făraș, apoi pus într-o pungă și să ieșiți imediat pe ușă. În acest moment, trebuie să spuneți:

Gunoi la gunoi, bine la bine. Nu am nevoie de răul altcuiva, îl trimit înapoi de unde a venit

După aceea, aruncați punga, apoi întoarceți-vă, dar nu priviți înapoi.

Cum să atragi norocul cu o mătură

Obiceiul a apărut la noi din cele mai vechi timpuri. Cu ajutorul lui, oamenii dea lungul timpului au atras norocul celor care erau considerați mai bogați și mai prosperi. Pentru a obține energia pozitivă a altei persoane, trebuie să luați o mătură și să veniți cu ea în casa celui pe care îl invidiați. Mătură la intrarea în casa, și spune:

„Iau norocul pentru mine ”.

Ceea ce măturați la ușă trebuie să fie pus într-o pungă și luat cu voi. Acasă, aruncați punga în coșul de gunoi și lăsați-o să stea peste noapte. Apoi, puteți scăpa de gunoi.

Când să vă curățați casa pentru a vă îmbogăți

Oamenii știau că trebuie să-și măture casele doar în anumite zile ale săptămânii. Acest lucru va atrage bogăția:

curățenia de luni este considerată o practică proastă, deoarece provoacă doar cheltuieli inutile;

dacă curățați podeaua marți, puteți găsi bani. Poate că găsiți niște bani de care ați uitat sau găsiți în mod neașteptat un portofel pierdut de cineva;

curățenia de miercuri prezice noroc în afaceri. Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, faceți-o în această zi specială a săptămânii;

joi este considerată o zi bună pentru a mătura podeaua. Cu o mătură, elimini lipsa banilor. Nu uitați să deschideți ferestrele astfel încât energia negativă să iasă complet din casă;

curățarea de vineri poate atrage risipa de bani;

sâmbătă invoci bogăția;

curățenie duminică duce la dificultăți în afaceri.

Sperăm că ați găsit utile aceste informații! Împărtășiți-ne în comentarii dacă acordați atenție superstițiilor sau faceți curățenie atunci când aveți timp liber?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!