Iată cum îngerul păzitor încearcă să ne avertizeze: 4 semne la care să fim atenți

Iată cum îngerul păzitor încearcă să ne avertizeze: 4 semne la care să fim atenți

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2021 in SpiritualitateViata

Fiecare persoană are propriul său înger păzitor. Această putere ne ajută în viață și, de asemenea, ne avertizează împotriva pericolelor care ne pot duce la pierzanie. Iar dacă urmăm o cale greșită, ni se trimit semne speciale care sunt concepute să ne oprească. La asta ar trebui să acordați o atenție specială.

Iată care sunt cele 4 semne trimise de îngeri pentru a ne proteja:

1. Modificări bruște ale planurilor.

Să spunem că vă grăbiți să ajungeți undeva, de exemplu, să prindeți un tren sau să ajungeți la serviciu, dar nu puteți ieși din casă. Fie încuietoarea este blocată, fie cheile nu pot fi găsite, sau țevile s-au spart brusc. Iar aceste întâmplări te obligă să întârzii. În acest caz, nu trebuie să vă plângeți de soartă. Astfel, Forțele Superioare te protejează de evenimente mult mai neplăcute. Îngerul tău păzitor încearcă să te țină pe loc, pentru a evita o tragedie!

Îngerii nu pot comunica direct cu noi, deși, o face prin vocea altor persoane sau prin vocea conștiinței atunci când nu au nicio variantă pentru a te feri de rău. Trebuie doar să asculți indicațiile.

2. Visele care reapar

Se întâmplă ca oamenii să aibă același vis sau un fel de scenă repetitivă sau vise asemănătoare care oferă aceleași sentimente. Cu siguranță ar trebui să aruncați o privire mai atentă la astfel de vise. Deoarece, aceste vise conțin un indiciu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să interpretezi visele. Trebuie să cauți asemănări cu lucrurile din viața ta, pentru că îngerii încearcă să ne atragă atenția că ceva nu facem bine și că am luat-o pe drumul greșit.

3. Presimțire sau disconfort intern ciudat

De asemenea, ar trebui să îți asculți intuiția. Îngerul Păzitor ne afectează energia, trimițând semnale despre evenimentele viitoare. De exemplu, o greutate care apasă poate fi simțită lângă plexul solar (în piept) sau o senzație de căldură, o accelerare a bătăii inimii, sunt semne prin care îngerul păzitor ne atrage atenția. De asemenea, ai încredere în intuițiile tale.

Dacă simțiți un disconfort brusc fără un motiv cunoscut, atunci aveți încredere în senzații. Vă vor ajuta să evitați problemele. Se mai întâmplă să avem unele senzații de deja vu, în minte ni se redau imagini care ne arată ce se va întâmpla – de obicei oamenii foarte spirituali care au o legătură puternică cu îngerul păzitor poate experimenta astfel de senzații.

4. Un animal care este atras de tine

Dacă o pisică sau un câine vă urmărește, acesta este un semn minunat. Hrănește animalul și atunci nimic nu te poate doborî pe drumul spre fericirea ta. Animalele ne sunt trimise tocmai pentru a ne proteja și descărca de energiile și gândurile negative, și ne pot face să ne schimbăm starea și atitudinea!

Să fiți binecuvântați!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!