Iată ce se întâmplă dacă ții picioarele în oțet. Fac asta în fiecare seară!

Iată ce se întâmplă dacă ții picioarele în oțet. Fac asta în fiecare seară!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Oțetul de mere este un produs natural, a cărui influență puternică este fără îndoială. Oțetul aromatic conține multe substanțe biologic active care pot distruge germenii și bacteriile dăunătoare. În țările din sud, unde cresc nucile de cocos, uleiul de cocos este un remediu pentru diferite probleme. Dar bogăția noastră este merele, iar oțetul de mere fabricat din materii prime naturale este incredibil de benefic!

Împotriva mătreții

Oțetul de mere întărește părul, îl face luxuriant și strălucitor. În plus, oțetul elimină mătreața! Amestecă 1/4 cană de oțet cu 1/4 cană de apă, clătește-ți părul cu acest amestec după spălare. Puteți lăsa soluția acetică pe păr timp de 15 minute pentru un efect mai rapid. Mătreața va dispărea fără urmă!

Împotriva cârceilor

Cârceii indică adesea deficit de potasiu. Se amestecă 2 linguri de oțet cu 1 linguriță de miere și un pahar cu apă caldă – vor fi un remediu pentru crampe, care compensează lipsa de potasiu din organism! În plus, oțetul conține și magneziu, fier, fosfor, cupru și sulf.

Împotriva mâncărimilor

Dacă aveți mâncărimi în diferite zone ale corpului, în afară de cele intime, aplicați puțin oțet pe zona afectată folosind o dischetă de bumbac. Proprietățile antifungice și antibacteriene ale oțetului natural vă vor ajuta să faceți față diferitelor leziuni ale pielii!

Împotriva verucilor

Negii virali pot fi îndepărtați prin aplicarea de oțet de mere zi de zi în locul unde au apărut. Faceți acest lucru în mod regulat și cu siguranță veți observa rezultatul!

Împotriva mirosului piciorului

Făcând o baie cu oțet de mere în fiecare seară, veți uita de o astfel de problemă precum transpirația și mirosul piciorului! Oțetul va lupta împotriva ciupercii de pe picioare datorită proprietăților sale antimicrobiene.

Împotriva unui miros neplăcut în casă

Diluați oțetul cu apă și soluție salină într-o sticlă de pulverizare. Pulverizând acest amestec prin casă, poți fi sigură că scapi de mirosurile neplăcute!

Împotriva murdăriei

Cu ajutorul oțetului puteți îndepărta murdăria, petele, mucegaiul, petele de pe instalații sanitare. Acesta este un produs de curățare multifuncțional, care este mult mai ieftin decât substanțele chimice convenționale!

Împotriva scurgerii înfundate

Se amestecă o cană de oțet cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu. Și curățătorul de canalizare este gata! Oțetul cu bicarbonat va curăța perfect scurgerea și va distruge toate mirosurile.

Împotriva mucegaiului

Mucegaiul de pe gresia din baie și din interiorul mașinii de spălat este obișnuit. Oțetul va ajuta la îndepărtarea mucegaiului de pe orice suprafață, puteți chiar spăla lucrurile prin adăugarea de oțet. Perdeaua albă va fi cu adevărat albă ca zăpada după spălarea cu oțet!

Împotriva pliurilor pe haine

Un truc simplu pentru călcatul hainelor fără un fier de călcat! Se diluează oțetul cu apă într-un raport de 1: 3, se toarnă într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează pe suprafața hainelor. Când haina se usucă, cutele vor dispărea!

Împotriva petelor de pe mobilier

Petele de pe mobilier, covoare și țesături sunt îndepărtate instantaneu cu oțet! Se pare că poate curăța totul … Aplicați un amestec de oțet și sare pe o cârpă sau covor, ștergeți pata, uscați și aspirați. Curățenie impecabilă!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!