Iata ce lucruri observa un barbat la tine! Poate ca de unele nici nu ti-ai dat seama pana acum!

Iata ce lucruri observa un barbat la tine! Poate ca de unele nici nu ti-ai dat seama pana acum!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 October 2018 in Relatii

În jurul nostru se întâmplă o mulțime de lucruri despre care habar nu avem. Poate că tu nu le acorzi atenție, însă bărbații s-ar putea să fie atenți la anumite lucruri cărora tu nu le dai importanță.

Iată 11 lucruri cărora bărbații le acordă multă atenție:

1. Observă cât de mult mănânci:

Unele femei chiar nu țin cont de cât mănâncă, însă bărbații vor fi întotdeauna atenți la acest lucru. Nu numai că vor observa cât mănânci, dar vor observa și ceea ce mănânci.

2. Observă cât machiaj folosești:

Nu cred că există vreo femeie care să nu fi folosit produse de machiaj măcar o dată. Machiajul este cel mai bun prieten al femeilor, însă bărbații preferă femeile mai naturale și de aceea vor fi atenți de fiecare dată cât de mult machiaj porți.

3. Observă culoarea pe care o porți cel mai des.

Bărbații observă culoarea pe care o femeile le poartă cel mai des. Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, însă bărbații sunt mai atenți la detalii decât crezi. Uneori nici nu se chinuie, pur și simplu observă micile detalii.

4. Observă zâmbetele frumoase.

Cine ar putea ignora un zâmbet frumos? Fiecare persoană este frumoasă în felul ei, însă unele persoane au un zâmbet care te cucerește instant. Bărbați vor observa întotdeauna un zâmbet frumos.

5. Observă lucrurile mici care te fac fericită.

Fericirea diferă de la persoană la persoană. Unii oameni sunt fericiți în momentul în care au cât mai multe beneficii materiale, alții în momentul în care sunt împliniți pe plan sentimental. Poate că se crede despre bărbați să sunt extrem de neatenți, însă de fapt le pasă mult de fericirea femeii de lângă ei.

6. Observă gusturile muzicale pe care le ai.

Cui nu-i place muzica? Toată lumea iubește muzica. Femeile, în general, nu observă ce fel de gusturi muzicale au bărbații, însă ei vor observa întotdeauna.

7. Observă obiceiurile ciudate pe care le ai.

Obiceiurile ciudate ne definesc și sunt drăguțe uneori, însă în momentul în care duci totul la extrem, bărbații vor observa cu siguranță și nu va fi un plus pentru tine. Sunt mai atenți decât crezi.

8. Observă reacțiile tale faciale.

Expresiile noastre se schimbă la fiecare secundă, doar că nu ne dăm seama de acest lucru. Orice am simți ni se vede pe față și acest lucru le permite celor din jur să observe ce gândim de fapt. Acest lucru este deseori observat de bărbați.

9. Observă lucrurile care te deranjează.

Sunt multe lucruri care ne deranjează pe parcursul zilei. Uneori ne exprimăm aceste nemulțumiri, alteori nu, însă acest lucru se va observa oricum. Bărbații sunt foarte atenți la acest aspect, mai ales în momentul în care sunt interesați de o femeie pentru că vor să știe cât mai multe despre ea.

10. Observă care este băutura ta favorită.

Orice bărbat care este interesat de o femeie va fi atent la tot ce-i place. Aici se încadrează și băutura ei favorită. Se spune că bărbatul care observă acest lucru este cu adevărat îndrăgostit de tine.

11. Observă persoanele care sunt apropiate de tine.

Fiecare persoană are prieteni apropiați, iar bărbații observă care îți sunt cele mai apropiate persoane, iar dacă nu observă se interesează.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!