Iata ce calitati isi doresc barbatii de la femeia vietii lor

Publicitate

„Cum trebuie să fie o femeie a visurilor? Am citit nenumărate articole despre cum trebuie să fie un bărbat, pentru ca să fie perceput ca și trofeu, dar nu sunt de acord cu aceste teze. Vedeți că și noi, bărbații, avem preferințele noastre și nu se referă deloc la exterior. Deci, ce vrem noi de la femei? Iată care sunt cele mai importante dorințe.

Caracterul

Frumusețea nu o face pe o femeie neapărat armonioasă și autosuficientă. N-am întâlnit puține femei frumoase. Îmi cer scuze, dar ăsta e adevărul: vrem ca oamenii care investesc mult timp în frumusețe, să găsească și timp pentru viața adevărată. Tu nu însemni ceea ce arăți. Vrem ca iubitele noastre să poată să se amuze fără oprire, atât cu noi, cât și cu prietenii noștri. Ne plac femeile cu simțul umorului. Vrem să vedem alături o fată care nu ia prea mult viața în serios. Fii tu însăți. Atunci când ne întâlniți acasă, puteți avea chiar și un maiou transpirat. Puteți să nu vă machiați, să nu vă pueptănați. În realitate, ne place exteriorul rebel. Ne place atunci când vă îmbrăcați așa, încât vă simțiți frumoase, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți adevărate. Poate să sune bizar, dar caracterul este mai important decât exterioul, pentru că frumusețea interioară devine și mai intensă în timp, însă cea exterioară nu face decât să se stingă.

Respectul

Atitudinea voastră față de ceilalți spune multe despre voi înșivă. În lumea noastră, când toată lumea navighează continuu pe rețelele sociale, imaginea voastră este contul vostru de Facebook. Noi într-adevăr citim ce și despre cine scrieți, cum îi numiți pe ceilalți. Postările voastre nu fac decât să vă exprime identitatea. Sincer vorbind, bărbații nu iubesc când femeile lor se află peste tot. Nu ne plac sutele de fotografii de la petrecerile voastre. Bărbații mai tineri s-ar putea să admire asta, însă cei maturi nu preferă astfel de jocuri. Nu puteți respecta alți oameni, dacă nu vă respectați pe sine. În realitate, vrem să ne căsătorim cu acele fete, care preferă să stea seara acasă, cu o carte în mână, decât să se îmbete cu prietenii în oraș. Reținerea voastră ne intrigă mult mai mult.

Afecțiunea

Bărbații, mai mult sau mai puțin, sunt fixați pe contactul fizic. Noi cunoaștem lumea prin atingere. Evident, vrem să avem alături nu o fată care va vrea să ne seducă de fiecare dată, ci o fată alături de care ne va fi confortabil. Vrem ca uneori, să ne întindeți o mână de ajutor, vrem să ne sărutați atunci când ne așteptăm mai puțin, să fim întrebați în fiecare seară despre cum ne-a trecut ziua. Vrem să ne simțim necesari. Apreciem confortul și romantismul în reațiile de iubire.

Publicitate

Inteligența

Ne plac nu doar discuțiile de suflet, ci și cele intelectuale. În afara tuturor stereotipurilor care s-au răspândit, nu ne gândim doar la sex. Vrem ca să fiți interesate de lumea înconjurătoară și de locul vostru în ea. Vrem să fiți multilateral dezvoltate. Ne-ar plăcea mai mult să discutăm cu voi despre viață, decât despre designul unei genți ori despre un film serial. Dar și noi putem fi de vină, atunci când nu ne putem despărți de fotbal. Totuși, noi mizăm la sfaturi din partea voastră. Nu e neapărat să veți diplome de studii la Harvard. Vrem ca nivelul intelectului vostru vă ne permită să ne înțelegeți problemele.

Siguranța

Viața e dificilă. Fiecare zi este o luptă și pentru ca să ajungi la scop, iar noi avem nevoie să ne fie alături o femeie capabilă să rămână aproape până la urmă. Indiferent de situație. O femeie care se iubește pe sine indiferent de neajunsuri, va fi capabilă să iubească și bărbatul de alături. Vrem să ne mișcăm spre stele alături de voi și nu înaintea voastră. Pentru a fi sigure pe voi, nu e necesar un exterior ideal. Sexualitatea, la drept vorbind, nu are nicio legătură cu exteriorul. Noi nu observăm toate neajunsurile voastre și nu înțelegem de ce petreceți atâta timp în fața oglinzii. Nu analizăm fiecare centimetru de pe corpul vostru, pentru a ne convinge că sunteți ideale. Idealuri nu există, iar noi nici nu le căutăm. Frumusețea exterioară poate doar să vă completeze, dar nu poate fi elementul central al identității voastre. Avem nevoie de femei încrezătoare.

Ambițiile

Bărbații sunt apărătorii familiilor, dar au nevoie de o femeie care poate construi și planuri. Nu vrem să luăm deciziile de unii singuri, deci avem nevoie de partenere cu viziune, care posedă visuri și pot să-și asume responsabilitatea. Nu vrem să trăim o viață alături de o femeie care ne încrede 100% din decizii. Doar femeile care merg alături sau în fața noastră devin mame bune și cu adevărat puternice. Când ne va fi greu, femeile noastre idele nu vor trebui să ne părăsească.

Modestia

Oamenii modești sunt parteneri ideali. O femeie modestă va putea fi empatică și va vrea ca și ceilalți să fie fericiți. Ne place atunci când femeile, pe de o parte, sunt deștepte și ambițioase, iar pe de altă parte, ele nu se consideră ca și având 10 capete și cunosc totul. Dacă scopul vostru este popularitatea și statutul social înalt, modestia nu vă va fi de folos. Dacă vreți o viață fericită alături de un bărbat de încredere, modestia e Sfântul Graal!”, spune Anthony D’Ambrosio, în What Men Want: 7 Traits Men Look For In The Lady Of Their Dreams.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

E o mare criza in lume… criza de oameni minunati…

Publicitate

În fiecare zi descopăr câte un om frumos și asta mă face să nu-mi pierd încrederea în omenire. Totuși, nu sunt atât de mulți pe cât am crede. Uneori, acești oameni minunați rămân anonimi, nimeni nu-i cunoaște cu adevărat iar puțini se bucură de prezența lor. Alteori, ei apar în viețile noastre ca niște semne divine pentru care ne-am rugat neîncetat și ne arată în felul lor care este drumul pe care ar trebui să-l urmăm. Profesiile lor nu contează.

Dacă sunt bogați sau săraci nu are nici un fel de importanță. Ei sunt darul lui Dumnezeu pe pământ, îngerii fără aripi ai fiecăruia. Frumusețea lor mă face și pe mine să-mi doresc să fiu asemenea lor. Cu sufletele colorate, strălucitoare, luminoase la vedere. Cu inimile bătând pentru o cauză nobilă, cu mâinile încercând să cuprindă bucăți de generozitate pentru alții, cu mintea într-o singură direcție – totul pentru cel care nu are. Ei pot fi medici care fac minuni.

Pot fi polițiști care salvează vieți. Pot fi măturători, oameni fără școli, vagabonzi. Ei pot fi oricine îți iese în cale atunci când ai nevoie de cineva în viața ta. Un cuvânt poate fi o adevărată mângâiere pentru un suflet pustiit și îndurerat. Un braț întins la nevoie poate fi chiar sprijinul de care să te agăți și să te ridici. Un gest făcut din bunătate poate salva vieți, suflete. Nu contează de unde vine acel ajutor nesperat, important este că vine, important este că speri într-un semn și te rogi pentru o minune.

Astfel de oameni se găsesc în viețile noastre. Adevărat, cam greu, dar totuși ei există. Sunt prietenii noștri, frații noștri sau pur și simplu necunoscuți. Aduc în viața noastră culoare și căldură, frumusețe și parfum și o reîmprospătează. E ca și cum ai avea undeva la îndemână un buton de refresh pentru cazuri de necesitate.

Publicitate

Îmi doresc să fiu un astfel de om. Un om fără aripi, simplu, obișnuit dar care să trezească și să inspire suflete. Îmi doresc să pot ajuta la rându-mi pe cei care își strigă neputincioși durerea. Îmi doresc ca gesturile și vorbele mele să influențeze în bine viețile celor care mă cunosc. Îmi doresc să zâmbesc toată viața și cei din jurul meu să nu cunoască decât acest chip al meu, nu și un altul, fiindcă nu e nimic mai important în refacerea unui vieți de la zero decât să cunoști oameni pozitivi, inimoși, curajoși.

Îmi doresc să fac mai mult, totul deodată, să schimb mentalități, să colorez vieți, să dau naștere celor mai îndrăznețe visuri, însă știu că nici măcar eu nu pot face minuni. Impetuozitatea tinereții mă determină să visez la o lume în care oamenii minunați să fie majoritari, în care să nu se cunoască criza faptelor bune, a gesturilor izvorâte din inimi, a vorbelor frumoase purtate de guri înțelepte.

Îmi doresc o lume care să conștientizeze că răul se poate învinge dacă se luptă cu bine, că invidia și ura se pot transforma în iubire, că tristețea și neliniștile se pot preschimba în zâmbete și reușite. Îmi doresc o lume care să privească cu ochii sufletului și să cunoască cuvântul sacrificiu. Îmi doresc o lume plină de oameni minunați, frumoși, simpli și iubitori, o lume fantastică așa cum probabil ar spune-o scepticii.

Îngerii fără aripi sunt puțini, e criză de oameni minunați, însă acest lucru ar trebui să ne determine la o mai mare apreciere, la o mai mare deschidere față de ei. Să ne aducem aminte zilnic că avem parte de lecții de viață extraordinare, de la oamenii cu handicap, de la copii născuți cu traumatisme, de la părinți capabili de sacrificii supreme, la fiecare dintre noi.

Fiindcă oricine poate fi un om minunat, e suficient să-ți dorești ca în sufletul tău să nu existe decât iubire, o iubire care nu se păstrează ci se dăruiește în mii și mii de forme milioanelor de suflete însetate.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet