Iata care sunt lucrurile care fac o femeie frumoasa, nu machiajul….

Iata care sunt lucrurile care fac o femeie frumoasa, nu machiajul….

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2017 in Dezvoltare Personala

Multe femei cred ca frumusetea lor se afla ascunsa in geanta lor de machiaj. Exista un milion de motive pentru care multe dintre femei cred asta: ele sunt judecate pentru aspectul lor, cultura pop si mass-meda sustin aceste hotarari si o afacere uriasa castiga sume foarte mari de bani prin promovarea produselor lor miraculoase. Adevarul este ca frumusetea nu vine in urma utilizarii unui ruj sau a unui fond de ten.

Urmatorii factori pot crea o impresie mai de durata decat ar putea sa o faca orice produs de make-up din lume:

#1. Pasiunile ei

O femeie lipsita de pasiune este o femeie plictisitoare. Exista momente dificile in viata fiecaruia dintre noi. De cele mai multe ori este dificil pentru o femeie sa incetineasca un pic si sa faca lucrurile care ii fac cu adevarat placere, dar atunci cand neglijeaza acest aspect, o femeie traieste o viata lipsita de pasiune. O femeie care isi face timp si pentru pasiunile sale, oricare ar fi acestea, intelege ca viata este mult prea pretioasa pentru a alerga prin viata fara sa se bucure de intreaga calatorie. O femeie care se bucura de tot ceea ce are viata de oferit, nu doar de partenerul sau de relatiile sale, este o femeie admirata de cei din jurul sau. De ce? Deoarece pasiunea este contagioasa.

#2. Compasiunea ei

O femeie cu o inima rece s-ar putea sa se iubeasca pe sine, dar cine o iubeste inapoi? Gandeste-te la asta. Daca o femeie este incapabila sa simta ceva pentru ceilalti, ce vor simti ceilalti pentru ea? Compasiunea, indiferent ca este vorba de o mama, de un prieten sau de un mentor, este adezivul care uneste relatia dintre doua persoane. Desi celebritatile absorbite de propriile lor persoane sunt zugravite pe toate copertile revistelor, majoritatea barbatilor nu considera narcisismul atat de atragator. O femeie care intelege cum sa primeasca si cum sa ofere iubire este mult mai atragatoare in comparatie cu o femeie care nu imparte dragostea cu cei din jurul sau.

#3. Mintea ei

Exista un mit popular in cultura noastra care sustine ca femeile frumoase nu sunt inteligente. De fapt, acest stereotip condamna femeile in doua moduri deoarece implica faptul ca femeile inteligente nu sunt frumoase. In cazul in care o femeie este mult prea frumoasa, atunci “cu sigurantan nu are nimic sus” si daca o femeie sta cu nasul in carti, atunci “cu siguranta nu arata prea bine”. O femeie care nu-si face timp pentru a-si cultiva mintea este asemenea unui scriitor care nu citeste carti. Neglijarea intelectului este similar cu strigatul “Nu eu trebuie sa inteleg lumea, lumea trebuie sa ma inteleaga pe mine!”. Viata nu functioneaza astfel. Urmarirea cunostintelor si a adevarului nu numai ca este o calitate cu adevarat atractiva, dar esentiala pentru existenta noastra. Cunoasterea inseamna responsabilizare, iar responsabilizarea este sexy.

#4. Spiritul ei iubitor si distractiv

Este destul de dificil sa imparti acelasi spatiu cu o femeie care nu stie semnificatia cuvantului distractie. Nimanui nu-i place un clovn si nici nu incerc sa spun ca femeile ar trebui sa fie pline de optimism tot timpul. O femeie va simti gustul dezamagiri in viata sa la fel ca toti ceilalti.

Ideea este ca un sentiment de aventura si de apreciere pentru tot ceea ce are viata de oferit este mult mai atractiv decat o viata traita in numele rutinei si a unei atitudini de “mi se cuvine”. In cazul in care o femeie nu se poate relaxa suficient pentru a face o plimbare spontana cu copilul ei sau daca nu poate fredona melodia preferata la dus, cine ar vrea sa stea alaturi de ea? Copilul nu va indrazni sa o intrebe, iar sotul iei nu va indrazni sa mearga alturi de ea la dus. Intelegi?

#5. Rezilienta ei

Nimic nu este mai frumos decat o femeie care refuza sa renunte. Tenacitatea, fie in cariera, in mariaj, in sanatatea fizica, este o adevarata inspiratie pentru oricine. Lumea aceasta iubeste luptatorii. Te rog sa nu intelegi gresit. Aceasta nu este o chemare la arme sau o mantra ultra-feminista. Aici nu este vorba despre argumentele referitoare la ce urmeaza sa mancati la cina sau la ce film urmeaza sa vedeti. Mai lasa de la tine din cand in cand. Rezilienta nu este refuzul unei femei de a ceda controlul in fata celor din jurul sau. Este vorba despre a crede ca viata nu o poate invinge decat daca ea va permite sa fie invinsa. Acceptarea si partilor negative si partilor pozitive ale vietii, in egala masura, actionand in acelasi timp in asa fel incat sa nu fie controlata de rezultat, asta este ceea ce face ca o femeie sa fie frumoasa.

#6. Increderea ei

Vorbind despre frumusete, hai sa vorbim un pic despre lauda de sine. Exista o linie foarte fina intre a fi increzator si fanfaronada. Atunci cand o femeie se lauda pe sine in mod deliberat intr-o maniera de auto-felicitare, ea face asta pentru ca ceilalti din jurul ei sa faca acelasi lucru, sa o felicite. Cautarea laudelor de dragul ego-ului nu este doar pur egoism, este foarte urat. O femeie care nu are nevoie de reasigurarea constanta a celorlalte persoane pentru a fi mandra de ea insasi este cu siguranta mult mai atractiva decat o femeie care cauta in mod constant aprobarea celor din jurul sau.

#7. Energia ei

Intr-un final, cea mai frumoasa calitate pe care o poate avea o femeie este rezumata de efectul deplin al celor prezentate mai sus. Aceasta este energia ei. O femeie care are o vitalitate incomparabila pentru viata ar trebui sa fie idolatrizata. Atunci cand o femeie isi urmeaza pasiunile, da dovada de compasiune, urmareste dezvoltara intelectului sau, cand isi pastreaza sentimentul de aventura, cand refuza sa renunte la lupta si cand se crede in demnitatea ei, energia sa va straluci si ii va aprinde pe toti din jurul ei.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!