Iata 11 calitati ale unei femei pentru care trebuie sa o respecti

Iata 11 calitati ale unei femei pentru care trebuie sa o respecti

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2017 in Articole

S-ar putea să o fi văzut la un restaurant sau într-o librărie în timp ce citea cu atenție paginile cărții ei preferate. Nu este aspectul ei care te atrage, este zelul cu care face ceva ce iubește. Ar putea avea părul nearanjat sau legat într-o coadă perfectă dar veți fi surprins de mult mai multe lucruri, nu decât de coafura ei.

Dar în viața fiecărei femei, vine o vreme când trece printr-o furtună, și atunci oamenii văd o parte complet diferită a ei. Se întâlnește cu persoane care îi vor trăda încrederea și inima. Asta nu o oprește pentru că ea învață să se ridice deasupra furtunii și să fie lumina propriei sale vieți.

Ea este o femeie de neuitat și EA ești TU.

Iată câteva calități ale unei femei de neuitat care te vor face să te oprești și să te holbezi.

11.Bunătatea ei

Amabilitatea ei te va face să crezi că oamenii buni încă mai există în această lume. S-ar putea să-i rănești sentimentele sau ai putea să spui ceva despre ea pe la spatele ei, dar ea nu va căuta răzbunare și nu va încerca să-ți răspundă în același fel. Te va trata cu bunătate, pentru că așa este ea. Va fi lumina ta de ghidare, chiar dacă o lași în întuneric.

10.Independența ei

Dacă ai găsit o femeie independentă, ar trebui să te numești norocos. Nu te va suna de un milion de ori pe zi, nu îți va adresa o mie de întrebări de fiecare dată când ieși fără ea, îți va oferi tot spațiul de care ai nevoie și se aștepta să o tratezi în același fel. Cu încrederea ei în sine, este sigură că o mică problemă nu aduce haos în viața ei. Știe foarte bine cine este și ce dorește.

9.Altruismul ei

Ea va fi prietenul tău la 3 AM dacă atunci te simți trist; ea va fi o mama pentru tine dacă te simți rău; ea îți va oferi umărul dacă vrei să plângi. Indiferent ce se va întâmpla, ea va fi mereu acolo pentru tine.

8. Farmecul ei

Farmecul ei poate întoarce capete. Știe cum să se poarte pe sine și indiferent de cum se simte, va arăta foarte bine. Este o combinație de eleganță, clasă și distracție și te va face să crezi că frumusețea este despre personalitate.

7.Pasiunea ei

Ea va urmări lucruri care o vor excita și va depune mult efort. Nu contează dacă pasiunea ei este mare sau mică, deoarece va face totul cu aceeași determinare. Uneori, te va face să te întrebi cum poate cineva să fie atât de pasionat de anumite lucruri din viața lor.

6.Susținerea ei

Poți fi sigur că, indiferent de ce se întâmplă în lume, îți va acoperii spatele. Nu contează dacă ești prietenul ei ,un membru al familiei sau partenerul ei ,sprijinul ei va fi întotdeauna același, pentru că știe să-i prețuiască pe cei dragi. Nu te va lăsa niciodată singur.

5.Perspectiva ei

Întotdeauna să ai încredere în instinctele unei femei. Va fi vocea pe care dorești să o auzi când ai îndoieli. S-ar putea să existe ocazii când te îndoiești de ea sau poate chiar să țipi la ea pentru că este prea optimistă, dar nu va renunța. Ea îți va spune ceea ce gândește ,și ai încredere în noi, de cele mai multe ori are dreptate.

4.Energia ei

Vei fi surprins să vezi cantitatea de energie pozitivă de care dispune. Au fost multe vremuri grele pe care le-a întâmpinat. Cu toate acestea, ea își păstrează capul sus și continuă să creadă în dragoste. Vor exista momente când se va simți descurajată, dar ea este o persoană care știe să se ridice și va arăta că nimic nu o poate doborî.

3.Sinceritatea ei

Nu te poți aștepta ca ea să te ia pe ocolite. Ea va fi sinceră cu tine chiar dacă nu-ți place. S-ar putea să te cerți cu ea și să-i spui că greșește sau că este nepoliticoasă. Ea va fi totuși un prieten cinstit și îți va spune cum arăți în rochie sau dacă faci o greșeală.

2.Perseverența ei

Nu este persoana care renunță. Dacă dorește ceva și crede în ea, va merge până la capăt. Nu te îndoi de capacitatea ei, deoarece este greu să o oprești dacă are ochii fixați pe ceva. Te va surprinde cu perseverența și cu puterea sa.

1.Dragostea ei

Iubirea necondiționată a unei femei nu poate fi egalată. Te va iubi ca pe nimeni altul. Își va lăsa grijile ei deoparte și va fi acolo pentru tine ori de câte ori ai nevoie de ea. Indiferent cât de mult o deranjezi sau o dezamăgești în viață, ea te va iubi în continuare.

Nu va țipa la tine pentru că o trezește din somn și nici nu-ți va ignora chemarea dacă o suni în mijlocul nopții, ea va fi acolo cu tine la fiecare pas și vei ști că dragostea ei este sinceră.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!