Hai sa ne bucuram de fiecare clipa, cu tot ce inseamna ea, sa ne bucuram cu toate simturile noastre!

Ascultă-ți vocea interioară și alege ceea ce îți place mai mult: a) castraveții sau roșiile b) pepenele roşu sau galben. Castravete și pepene galben – o asemenea alegere este caracteristică mai mult bărbaților decât femeilor. Bărbații care au făcut această alegere sunt mai bărbătoși și serioși. Se lasă mai greu influențați și nu consumă alcool peste măsură. Femeia care va fi lângă acest bărbat se va simți mereu în siguranță. De regulă, acești bărbați au un scop bine definit în viață și ajung cu ușurință acolo unde își doresc. Însă ei au și neajunsuri – un asemenea bărbat este lipsit de romantism, iar femeia ar fi bine să nu aștepte flori de la el. Femeile care au făcut o asemenea alegere sunt de cele mai multe ori lideri, însă în viața de familie ele sunt neajutorate, ca și copii: gătesc rău, nu pot să-și gestioneze bugetul, nu le place să spele rufe sau vase. Însă dacă un bărbat va avea alături o asemenea femeie, el va avea alături un prieten de încredere și care îl va înțelege. Roșii și pepene roșu – de regulă, acești oameni sunt întotdeauna veseli și activi. Ei se deosebesc de ceilalți prin modul de a comunica, însă nu întotdeauna sunt pe aceeași undă, iar din această cauză pot provoca conflicte. Bărbații care au făcut această alegere sunt gurmanzi. De regulă ei sunt leneși, preferând papucii de cameră și pijamaua în locul rucsacului și a cortului. Femeile care au făcut această alegere sunt emoționale, iubesc animalele și viața de familie, iar alături de ele îți va fi cald și confortabil. Ele nu pot să bârfească, însă pot acționa fără să gândească, adică să spună totul pe șleau, fapt care este caracteristic tuturor persoanelor care au făcut această alegere. Castravete și pepene roșu – acestor persoane le este caracteristică confuzia mentală. Calmul lor aparent ascunde o tensiune în interior. Despre asemenea bărbați se spune: „apa lină sapă adânc”. Cu asemenea oameni trăiești ca pe un vulcan – niciodată nu vei ști ce va fi mâine și ce-i va trece prin cap. Femeile care au luat o asemenea decizie nu fac scandaluri din nimic – ele păstrează toată obida în ele, iar într-un moment neașteptat sunt în stare să strice toată vesela din casă, de regulă, în capul soțului. Persoanele care au asemenea gusturi sunt de regulă creativi. Ei pot să mediteze mult, iar printre ei pot fi întâlniți și inventatori. Roșii și pepene galben – dacă îți sunt pe plac acestea, înseamnă că ești o persoană cu mult tact, echilibrat emoțional și calm. Îți plac lucrurile frumoase și ai un gust aparte. Bărbații care au asemenea gusturi sunt mai sensibili. Deseori ei devin pictori, cântăreți – într-un cuvânt, arta îi caracterizează. Femeile, la rândul lor, sunt mereu îndrăgostite, inspirate, iar în dragoste sunt pasionale și stabile. Ele mai sunt fidele, sensibile și soții grijulii. Bărbații, din contra, pot fi adevărați egoiști. P.S. Cele mai bune relații se formează între:
  • bărbatul „castravete-pepene galben” și femeia „castravete-pepene roșu”
  • bărbatul „roșie-pepene galben” și femeia „castravete-pepene galben”
  • bărbatul „castravete-pepene roșu” și femeia „roșie-pepene galben”
  • bărbatul „roșie-pepene roșu” și femeia „roșie-pepene galben”.
Sursa: dozadesucces .ro
Publicitate

“Bucură-te de lucrurile mărunte deoarece, într-o zi ai putea să-ţi dai seama ca acestea au fost cu adevărat măreţe” – Robert Brault

Invatam sa apreciem lucrurile simple abia cand le pierdem!

“Viata e prea scurta – sau prea lunga – pentru ca eu sa imi permit luxul de-a mi-o trai atat de rau.” – Paulo Coehlo

Trec zilele si ne pierdem timpul vorbind, dezbatand vietile noastre, vietile celor din jurul nostru, barfim, suntem plini de ranchiuna si superficialitate. Gandim limitat, in acelasi cerc vicios, ne plangem ca suntem obositi si stresati, ca nu avem bani, ca nu gasim persoana potrivita. Dar nu suntem noi oare patetici putin? In acest planset continuu? Nu suntem oare indolenti? Cand avem ocazia in fiecare clipa sa ne schimbam destinul si sa facem ceea ce ne face cu adevarat fericiti?

Cred ca am uitat cu desavarsire sa traim, sa iubim, sa apreciem lucrurile simple care dau sens vietii, in goana noastra dupa succes, cariera, iubire adevarata. Cand v-ati bucurat ultima data de gustul cafelei de dimineata? Cand v-ati lasat pierduti in admiratie pentru apusul ce soarele il deseneaza pe cer? Cand v-ati plimbat prin ploaie ultima data? Raspunsurile pe care le dam la intrebarile acestea ne arata cat de searbada ne este viata.

Ce s-ar intampla daca maine am ramane fara vedere?

Doamne, cat de mult am mai tanji dupa apusuri si rasarituri, fara sa le mai putem revedea niciodata. Ne-am chinui cu ochii mintii sa inviem amintirea unui apus, dar oare am putea, la cat de nepasatori am fost ?

Publicitate

“Când eşti diferit, uneori nu vezi milioanele de persoane care te acceptă aşa cum eşti. Tot ce observi este acea persoană care nu te acceptă” – Jodi Picoult

Cum ar fi sa nu mai putem sa mergem, aceasta simpla actiune motorie ce o facem atat de involuntar? Sa nu mai putem simti iarba in talpi, sa nu mai putem simti asfaltul cald cum ne gadila simturile? Ne-am dori sa alergam in nestire, sa ne plimbam ore in sir pe jos.

Ce ati face daca ati sti ca mai aveti un an de trait? Cate lucruri aveti in minte? Cate cuvinte nerostite? Cate regrete? Cate planuri? Cate vise? Cate persoane de cunoscut si iubit?

De ce nu ne bucuram de adierea vantului de dimineata? De razele de soare ce ne bronzeaza chipurile?

Ce ma intristeaza cel mai tare este ca tot timpul trebuie sa invatam lectii de viata in cele mai crunte moduri, pentru a ajunge sa apreciem ce avem cu adevarat. Nu suntem fericiti niciodata cu viata noastra decat atunci cand ceva se intampla si frange echilibrul din ea, sau ne rapeste ceva drag. Sa fim oare atat de orbi?

Hai sa ne bucuram de fiecare clipa, cu tot ce inseamna ea, sa ne bucuram cu toate simturile noastre!

“Nu putem schimba viaţa! Noi putem schimba doar modul în care trăim viaţa. Orice moment este cel mai bun moment şi orice loc este cel mai bun loc” – Tishan

“Atunci când ai încredere în tine nu ai nevoie să convingi pe nimeni de nimic. Atunci când eşti mulţumit de tine nu ai nevoie de aprobarea altora. Atunci când te accepţi aşa cum eşti, întreaga lume te va vedea şi te va accepta” – Laozi


Publicitate


Alte Articole