Gestionarea energiei banilor: Cum să atragi bunuri materiale

Gestionarea energiei banilor: Cum să atragi bunuri materiale

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 February 2021 in LifeStyleSfaturiSpiritualitate

Dacă lucrați pentru bani, nu veți avea niciodată succes financiar. Oamenii bogați știu că poți deveni bogat, chiar dacă ești angajat, principalul lucru este să înțelegi cum să gestionezi corect energia banilor. Vom vorbi despre acest lucru în acest articol.

Pentru a obține independența financiară, este suficient să cunoașteți legile universale ale schimbului de energie. Există mai multe moduri în care puteți atrage și crește bogăția.

Cum să vă conectați la un egregor de bani

Egregor este numit un câmp energetic mare, care este creat de un grup de oameni, iar cei mai puternici egregori din lume sunt religiile și banii. Fiecare dintre dorințele noastre are o anumită energie care intră în contact cu câmpurile energetice ale altor oameni și pot schimba realitatea.

Ai observat că unele situații ciudate se întâmplă adesea în viață, de exemplu, te-ai gândit la o persoană și la scurt timp te-a sunat. Asta nu este întâmplător și funcționează și cu bani.

Dacă vrei să te îmbogățești, dar în același timp crezi că toți oamenii bogați sunt criminali, atunci nu vei reuși. Formați un câmp energetic greșit, așa că nimic nu funcționează pentru dvs. Gândiți-vă pozitiv la bani, imaginați-vă că sunteți bogat, imaginați-vă cum vă sunt îndeplinite toate dorințele. Atunci vei începe să atragi bani către tine.

Fii activ

Egregorii de bani sunt foarte pasionați de oamenii activi și întreprinzători care nu așteaptă, ci acționează. Dacă nu sunteți mulțumit de salariu, simțiți-vă liber să cereți șefului dvs. o majorare, sau creșteți costul serviciilor dacă lucrați pentru dvs. Explorați diferite moduri de a investi, care vă vor permite să păstrați legătura cu egregorul monetar.

Cel mai simplu mod de a începe cu fluxul de energie este prin licitare ori de câte ori este posibil. Poți să te târguiești la piață, să ceri reduceri în magazine, să ceri un preț ceva mai mic de la cei care îți oferă anumite servicii. Nu există loc pentru modestie și indecizie, deoarece acestea vor bloca fluxul de numerar.

Feng Shui și energia mediului care te înconjoară

Chinezii sunt convinși că fluxurile de energie pot fi controlate prin energia mediului care ne înconjoară. De aceea arinjează casele și apartamentele astfel încât energia Qi să circule constant în interior și să se acumuleze în acele locuri care simbolizează succesul, dragostea și sănătatea. Conform învățăturilor Feng Shui, partea de est a locuințelor este responsabilă pentru bunăstarea financiară.

Prezența colțurilor ascuțite în cameră sporește energia negativă a Sha. Desigur, nu puteți corecta colțurile, dar le puteți „neutraliza” prin intermediul unei iluminări moi sau a unui aranjament diferit al mobilierului.

Vizualizarea bogăției

Această tehnică constă în mai mulți pași:

1. „Am mulți bani”. Sarcina este să vă imaginați exact de câți bani aveți nevoie pentru a vă simți confortabil. Trebuie doar să reprezentați suma de bani – în cifre, sub formă de grămezi, cât spațiu va ocupa bancnotele (întreaga suprafață a mesei, întreaga cameră sau poate o sală de concerte, nimic nu vă limitează imaginația).

2. „Îmi doresc…”. Al doilea pas este să faceți o listă a articolelor pe care doriți să le achiziționați. De exemplu, dacă visezi propria ta casă, imaginează-ți cum va arăta din exterior, cum va fi interiorul, ce va fi în jurul casei.

3. „Atracția realității”. Este important să nu omiteți acest pas, altfel tehnica nu va funcționa. Trebuie să întreprindeți o anumită acțiune pentru a atrage realitatea către voi. De exemplu, dacă doriți să cumpărați o casă, căutați reclame, găsiți opțiunile care vi se potrivesc, comparați prețurile și calculați de câți bani aveți nevoie pentru a vă realiza visul și cum îi puteți câștiga. Caută casa visurilor tale chiar dacă acum nu ai bani nici de o bicicletă!

Obiecte care atrag bani

Încercați să vă înconjurați cu acele lucruri care vă pot aduce profit și să scăpați de acele lucruri de care nu aveți nevoie. De exemplu, probabil că aveți articole pe care nu le-ați folosit de un an, cum ar fi haine, electrocasnice sau alte lucruri. Timp de un an, au acumulat energie negativă, încercați să le vindeți, așa veți obține bani reali. Folosiți lucruri care vor atrage fluxurile de numerar, de exemplu, un card de credit. Cu cât îl folosiți mai des, cu atât mai bine va circula energia banilor.

Sfaturi de la oameni bogați

Oamenii care au realizat bunăstare financiară recomandă:

fii disciplinat și nu-ți irosi banii. Nu face achiziții spontane, gândește-te bine la cheltuielile tale;

fă-ți un carnet cu fluxul banilor tăi. Banii adoră ordinea, așa că ar trebui să vă notați veniturile, cheltuielile, planurile. Astfel, veți putea să formulați clar obiectivul, să înțelegeți ce este necesar pentru a-l implementa și să începeți să acționați;

a fi responsabil. Fii responsabil pentru fiecare decizie pe care o iei, nimeni nu este vinovat pentru eșecul tău de a face bani. Dacă dai vina pe altcineva pentru dificultățile tale financiare, nu te poți îmbogăți niciodată.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să realizați ceea ce doriți și să uitați de problemele dvs. financiare!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!