Folosește-ți gândurile pentru a te vindeca: fizică cuantică fără magie!

Folosește-ți gândurile pentru a te vindeca: fizică cuantică fără magie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in SanatateSpiritualitate

Oamenii de știință din domeniul fizicii cuantice au dovedit că nu este adevărata realitate care ne înconjoară, ci vibrația și energia. Și acest fapt joacă un rol imens în viața fiecăruia dintre noi.

Dacă totul din jur este energie, atunci gândurile noastre sunt și energie, adică au capacitatea potențială de a influența lumea exterioară.

Dacă totul din jur este energie, atunci oamenii sunt cheaguri ale acestei energii.

Și din această presupunere, rezultă simultan două concluzii:

1. Creșterea și dezvoltarea unei persoane sunt limitate exclusiv de dorința sa de a crește și de a se dezvolta.

2. Toți oamenii sunt într-un anumit sens nemuritori, deoarece energia nu poate fi distrusă.

Ce se întâmplă atunci când direcționăm fluxul energiei noastre către un obiect sau corp? Vibrația acestui obiect / corp crește, schimbându-și astfel starea.

Deci, dacă încălzim gheața, aceasta se transformă în apă. Dacă continuăm să o încălzim, apa se va transforma în abur și, deși ochii noștri nu o vor mai vedea, va fi totuși în jurul nostru. Nimic nu dispare nicăieri. Acestea sunt legile fizicii.

Dar tot ce se aplică gheții și apei se aplică și oamenilor. Și dacă cineva reușește să își mărească în mod semnificativ vibrațiile, este logic să presupunem că va veni momentul în care această persoană va deveni invizibilă. Și acest lucru nu este în niciun fel legat de misticism sau magie. Doar fizică.

Dacă o persoană a devenit invizibilă, înseamnă că a reușit să-și transforme corpul de materie „brută” într-un corp „procesat”, iar conceptul de moarte pentru el nu mai există.

Deci, dacă o persoană este vibrație, atunci se poate schimba după bunul plac. Singura întrebare este cum? Și răspunsul la acesta este foarte simplu – prin gânduri. Putem schimba vibrațiile propriului corp cu ajutorul gândirii noastre.

Este foarte ușor să verificați acest lucru. Gândește-te la iubire și ură. Efectul pe care îl au asupra corpului tău este complet diferit, deoarece ambele simțuri modifică frecvența vibrațiilor noastre.

Deoarece totul din jur este vibrație, atunci orice boală nu este altceva decât lipsă de armonie vibrațională. Evident, această dizarmonie poate fi corectată cu ajutorul altor vibrații: muzică, flori, mirosuri și, desigur, gânduri. Și acest lucru cu siguranță nu poate fi numit o nouă descoperire. Totul din jur este legat de energie și vibrații.

Să presupunem că o persoană este un instrument muzical. După cum știm deja, muzica și sunetele sunt vibrații și, dacă instrumentul este acordat incorect, va emite melodii fără armonie. O persoană poate fi comparată cu un instrument muzical slab reglat, care emite sunete neplăcute, ceea ce duce în cele din urmă la agresivitate, conflicte și nemulțumiri.

Trebuie să fiți familiarizați cu, cuvântul disonanță. Provocarea este să încercați, cu ajutorul propriilor gânduri, să readuceți acest instrument numit „om” la starea sa normală. Dar acest lucru poate fi făcut numai de el însuși. Fiecare dintre noi este responsabil pentru noi înșine și pentru cursul gândurilor noastre și, prin urmare, pentru vibrațiile armonioase sau inarmonice pe care le creăm și le trimitem lumii din jurul nostru.

Dacă vă stabiliți un obiectiv pentru a rezolva problemele, precum și pentru a vă atinge rapid obiectivele, atunci ar trebui să vă amintiți că totul din jur este vibrație și, prin urmare, poate fi schimbat. Atât betonul, cât și un coleg de nesuportat la locul de muncă sunt, de asemenea, vibrații care pot fi schimbate.

Ne aruncăm efectiv timpul și banii în vânt, continuând încercările noastre zadarnice de a explica și înțelege lumea, folosind doar metode materialiste pentru aceasta. Dar puteți pur și simplu să aderați la principiul fundamental al universului. Și acest principiu spune: totul din jur este vibrație.

Amintiți-vă acest lucru, pentru că este vorba despre viața voastră. Tu decizi unde te duc gândurile tale – în întuneric sau în lumină. Nimeni nu poate decide acest lucru pentru tine.

Dar acest lucru este adevărat, totul din jur este determinat de gândurile, ignoranța și prejudecățile noastre. Dacă privești lumea ca o mare de suferință, atunci vibrația ta se va slăbi. Dacă ți se pare un loc de sărbătoare veșnică, se va intensifica. E simplu. Fără magie sau religie. Numai fizică.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!