Folosește-ți gândurile pentru a te vindeca: doar prin fizică, fără magie!

Folosește-ți gândurile pentru a te vindeca: doar prin fizică, fără magie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2021 in PsihologieSanatateSpiritualitateViata

Oamenii de știință din domeniul fizicii cuantice au dovedit că nu este adevărată realitatea care ne înconjoară, ci vibrația și energia. Și acest lucru joacă un rol imens în viața fiecăruia dintre noi.

Dacă totul din jur este format din energie, atunci gândurile noastre sunt și ele formate tot din energie, adică au capacitatea potențială de a influența lumea exterioară. Dacă totul din jur este format din energie, atunci oamenii sunt cheaguri ale acestei energii.

Din această presupunere, rezultă simultan două concluzii:

1. Creșterea și dezvoltarea unei persoane sunt limitate exclusiv de dorința sa de a crește și de a se dezvolta.

2. Toți oamenii sunt într-un anumit sens nemuritori, deoarece energia nu poate fi distrusă.

Ce se întâmplă atunci când direcționăm fluxul energiei noastre către un obiect sau corp? Vibrația acestui obiect / corp crește, schimbându-și astfel starea.

Deci, dacă încălzim gheața, aceasta se transformă în apă. Dacă continuăm să o încălzim, apa se va transforma în abur și, deși ochii noștri nu o vor mai vedea, va fi totuși în jurul nostru. Nimic nu dispare, totul se transformă. Acestea sunt legile fizicii.

Tot ceea ce se aplică gheți și apei se aplică și oamenilor. Dacă cineva reușește să își mărească în mod semnificativ vibrațiile, este logic să presupunem că va veni momentul în care această persoană va deveni invizibilă. Și acest lucru nu este în niciun fel legat de misticism sau magie, ci numai de fizică.

Dacă o persoană a devenit invizibilă, înseamnă că a reușit să-și transforme corpul de materie „brută” într-un corp „procesat”, iar conceptul de moarte pentru el nu mai există.

Deci, dacă o persoană este formată din vibrații, atunci se poate schimba după bunul plac. Singura întrebare este cum? Și răspunsul la aceasta este foarte simplu: prin gânduri. Putem schimba vibrația propriului corp cu ajutorul gândirii noastre.

Este foarte ușor să verifici acest lucru. Gândește-te la iubire și ură. Efectul pe care îl au asupra corpului tău este complet diferit, deoarece ambele simțuri schimbă frecvența vibrațiilor noastre.

Dacă totul din jur este format din vibrații, atunci orice boală nu este altceva decât dizarmonie vibrațională. Evident, această dizarmonie poate fi corectată cu ajutorul altor vibrații: muzică, flori, mirosuri și, desigur, gânduri. Și acest lucru nu poate fi numit o nouă descoperire. Totul din jur este legat de energie și vibrații.

Să presupunem că o persoană este un instrument muzical. După cum știm deja, muzica și sunetele sunt formate din vibrații și, dacă instrumentul nu este acordat corect, va emite melodii nearmonice. O persoană poate fi comparată cu un instrument muzical slab reglat, care emite sunete neplăcute, ceea ce duce în cele din urmă la agresivitate, conflicte și nemulțumiri.

Trebuie să vă familiarizați cu ideea de disonanță. Provocarea este să încercați, cu ajutorul propriilor gânduri, să readuceți acest instrument numit „om” la starea sa normală. Dar acest lucru poate fi făcut numai de el însuși. Noi toți suntem responsabil pentru noi înșine și pentru cursul gândurilor noastre și, prin urmare, pentru vibrațiile armonioase sau nearmonioase pe care le creăm și le trimitem lumii din jurul nostru.

Dacă vă stabiliți un obiectiv pentru a rezolva problemele, precum și pentru a vă atinge rapid idealurile, atunci ar trebui să vă amintiți că totul din jur este format din vibrații și, prin urmare, poate fi schimbat.

Vă aruncați literalmente timpul și banii în vânt cu încercările voastre zadarnice de a explica și înțelege lumea, folosind doar metode materialiste în acest sens. Dar puteți pur și simplu să aderați la principiul fundamental al universului, iar acest principiu spune: totul din jur este format din vibrații.

Amintește-ți acest lucru, deoarece aceasta este viața ta. Tu decizi unde se duc gândurile tale: în întuneric sau în lumină. Nimeni nu poate decide acest lucru în locul tău.

Dar acest lucru este adevărat, totul din jur este determinat de gândurile și prejudecățile noastre. Dacă privești lumea ca o mare de suferință, atunci vibrația ta se va slăbi. Dacă ți se pare un loc de sărbătoare, atunci se va intensifica. Este simplu, este numai fizică.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!