Firul invizibil care îi leagă cei destinați să fie împreună

Firul invizibil care îi leagă cei destinați să fie împreună

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPildeRelatii

Există o legendă veche conform căreia oamenii care sunt destinați să fie împreună sunt conectați printr-un fir roșu. Acest fir este invizibil, dar două suflete își simt prezența.

Culoarea sa este culoarea iubirii și a dorinței, culoarea pasiunii.

Deci, din momentul nașterii noastre, mergem prin viață, trăgând din ce în ce mai mult acest fir și, prin urmare, apropiind întâlnirea cu omul nostru.

Toate acestea se întâmplă inconștient, dar se întâmplă pentru că inima și sufletul tău încearcă să găsească persoana de care sunt legate. Inima și sufletul fac tot ce pot pentru a se descurca mai repede dintre firele altor cupluri.

Și orice te-a pregătit viața, vei învinge totul. În cele din urmă vă veți găsi reciproc. Chiar dacă vă aflați la capetele opuse ale pământului.

Firul invizibil se poate răsuci și se poate întinde pentru a depăși obstacolele și sufletul tău știe asta. Știe ce să facă pentru a te apropia de destinul tău.

Acest fir nu poate fi tăiat.

Băiatul din legenda a încercat-o și nu a funcționat.

Potrivit legendei, un bătrân i-a arătat băiatului fata cu care era destinat să se căsătorească iar acesta a aruncat o piatră asupra ei și a fugit. A crezut că poate scăpa de soartă.

Dar ani mai târziu, s-a căsătorit cu ea. El îi ridică voalul de pe față și observă o cicatrice lângă sprânceană. Întrebată ce a pățit, aceasta a spus că, atunci când era mică, un băiat a aruncat în ea cu o piatră.

Și și-a dat seama că nu poate schimba soarta. Femeia care stătea în fața lui trebuia să fie a lui – acest lucru a fost decis din ziua nașterii sale.

Firul dintre inimile și sufletele lor nu poate fi rupt. Tot ce a făcut după ce i-a aruncat o piatră nu l-a făcut decât cu un pas mai aproape de ea.

Prin urmare, dacă te simți pierdut și obosit să-ți cauți sufletul pereche, să știi că nodurile dintre tine și partenerul tău nu sunt încă toate dezlegate. Că ori el sau tu nu sunteți încă pregătiți pentru întâlnire.

Și chiar dacă întâlnești alți oameni pe parcurs, sufletele voastre vor rămâne fidele unul altuia. Pentru că aceasta este esența acestui fir invizibil.

Ne conectează cu cine suntem sortiți să fim.

Și chiar dacă vă întâlniți și vă despărțiți, firul vă va readuce unul la celălalt, pentru că nimeni nu vă poate lua locul din inima persoanei cu care ar trebui să fiți, cel care este atașat de sufletul vostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!