6 moduri pentru a crește nivelul vibrației energetice din casa ta

6 moduri pentru a crește nivelul vibrației energetice din casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Îmbunătățind energia casei tale, o vei face un loc mai bun pentru bunăstarea ta și a familiei tale. Vei avea un somn mult mai liniștit și vei scăpa de toate gândurile negative.

Păstrarea casei curate este primul pas către armonie și fericire. Dar acesta nu este singurul lucru pe care trebuie să îl faci. Există destul de multe moduri în care poți îmbunătăți energia acasă, aceste metode te vor ajuta să te relaxezi și să menții pacea interioară:

1. Nu păstra lucruri inutile

Este foarte important să nu păstrezi în casă lucruri vechi și inutile. Uneori este foarte greu să te desparți de lucrurile pentru care ai muncit, dar în loc să le ți în casă, le poți dărui altcuiva, poate îi vor fi folositoare. Înlocuiește-le cu lucruri noi care vor aduce energii pozitive în casă și te vor face fericit.

2. Cântă și dansează, simte-te bine

Cântă și dansează în timp ce faci treabă, simte-te bine, înveselește atmosfera. Nu trebuie să ai voce pentru a cânta în propria casă, nu te judecă nimeni, important este să ai o energie bună. Cântă ceva care îți îmbunătățește starea de spirit, vei răspândi astfel vibrații pozitive în jurul tău.

3. Relaxează-te

Relaxarea îți permite să-ți cureți spațiul de energia negativă și să-l umpli cu energie pozitivă. Fiecare tip de ulei esențial are propriile sale proprietăți. Prin urmare, alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Vă recomandăm în special această metodă.

4. Înconjoară-te de plante

Cultivarea plantelor în apropierea casei tale nu numai că îți va îmbunătăți starea de spirit, dar va face și aerul mai curat. De asemenea, plantele de interior te vor ajuta să ridici nivelul vibrațiilor în casă și te vor încânta cu parfumul și frumusețea lor. Trebuie doar să ți minte că nu este indicat să pui plante în dormitor.

5. Dă cu tămâie în casă și roagă-te

Tămâia ajută la găsirea liniștii minții și la îmbunătățirea energiei casei. În timp ce dai cu tămâie, te poți ruga ca energiile negative să plece din casă, iar în locul lor să vină cele pozitive.

6. Asigură-te că intră lumina în casă

În cele din urmă, umple-ți casa cu lumină, asigură-te că geamurile casei tale sunt descoperite pe timpul zilei. Lumina naturală este cel mai bun mod de a îmbunătăți starea de spirit, precum și nivelul de vibrații al casei tale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!