Fii recunoscator pentru toate zilele daruite tie , chiar si pentru cele mai putin bune, fiindca cumulate ele reprezinta intreaga ta viata.

Fii recunoscator pentru toate zilele daruite tie , chiar si pentru cele mai putin bune, fiindca cumulate ele reprezinta intreaga ta viata.

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2019 in Dezvoltare Personala

Cand sufletul ti-este impacat si fericit nu te poti abtine din a zambi. Devine o parte din tine. Si cu timpul devii un zambet minunat.

Cand viata ti-este draga si ai sentimentul de nerabdare si dorinta la ivirea unei noi zile nu te poti abtine din a visa frumos si a simti cat mai intens fiecare clipa.

Cand timpul ti-este prieten si il privesti cu pretuire si cumpatare nu te poti abtine din a planui fiecare moment si din al face etern. Fiecare minut care se va scurge , fiecare clipa, fiecare secunda le vei transforma in amintiri dragi, inestimabile cu trecerea timpului. Vei invata sa privesti totul dintr-un alt unghi, sa semeni ganduri frumoase in mintile celor care te cunosc, sa culegi sentimente curate si sincere din inimile celor dragi , sa daruiesti totul fara retineri si sa ai sentimentul ca detii in continuare tot ce este mai important – iubirea si pretuirea fiintelor din viata ta.

Nimic nu este mai temeinic, mai special, mai valoros decat sa treci prin niste etape majore din viata ta si sa constati ca trecerea ta prin timp si prin viata nu a fost aleatorie ci din contra marcanta in toate privintele.

Nimic nu te face mai fericit si mai multumit decat constatarea ca ai invatat, ai asimilat iar la final ai cumulat suficiente ganduri intelepte, mature si frumoase ca sa-ti tina companie in anii ce vor urma. Totul capata de obicei sens in timp, chiar si cele mai nastrusnice si ciudate intrebari, nimic nu ramane nedescoperit, neatins , nevindecat.

Cand inima ti-e plina de iubire , de blandete, speranta si credinta , nici un lucru nu-ti mai poate sta in cale, viata te va declara victorios fara sa faci nimic in acest sens.

Ai rabdare, nu-ti pierde credinta si principiile calauzitoare, nu te mania pe ceva care nu sta in puterile tale sa schimbi sau sa opresti, nu te intrista din cauza lucrurilor marunte si nu porni un razboi impotriva celor care iti fac rau. Nu vei reusi decat sa ratacesti drumul spre destinatia finala.

Fii recunoscator pentru toate zilele daruite tie , chiar si pentru cele mai putin bune, fiindca cumulate ele reprezinta intreaga ta viata.

Fiecare zi este o binecuvantare, mai ales atunci cand sufletul stie acest lucru si este recunoscator pentru darul primit.

Fiecare zi este o incercare, dar si o provocare pentru cel ce stie sa indrazneasca si sa priveasca lumea cu alti ochi.

Fiecare zi este o enigma a tuturor posibilitatilor, a viselor si a frumusetii ascunse in fiecare clipa.

Fiecare zi este suma lectiilor invatate si a experientei acumulate, rezultatul gandurilor pozitive si a tariei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate in suflet.

Fiecare zi este un miracol, fiindca ofera zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunitati celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roaga in tacere.

Fiecare zi este speranta cu care traim in suflet, bratul de care ne agatam pentru a ne ridica din mocirla pacatului, pasul pe care il facem in directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit.

Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete.

Profita de fiecare zi primita si imbina frumusetea visurilor tale cu armonia gandurilor.

Sustrage din fiecare zi momente de fericire si bucurie, clipe de veselie si recunostinta, amintiri memorabile care sa dureze o viata intreaga.

Aminteste-ti ca viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie pretuita, traita si simtita in toata splendoarea ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!