Fii cu cineva ale cărui ciudățenii se potrivesc cu ale tale

Fii cu cineva ale cărui ciudățenii se potrivesc cu ale tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatiiViata

Întâlnim mulți oameni în viața noastră. Unii ne fac să plângem, unii ne frâng inimile, alții ne fac să zâmbim și doar unii ne fac să râdem de ne tăvălim pe podea. Majoritatea oamenilor nu vor înțelege de ce sufletul tău vrea ceea ce vrea. Majoritatea îți vor da senzația că nu ești suficient de bun. Că trebuie să te schimbi.

Și doar unii vor înțelege cum bate inima ta, doar unii vor învăța să danseze în ritmul inimii tale. Cei puțini vor iubi defectele tale. Ei te vor învăța că iubirea de sine este cel mai important lucru pe care trebuie să-l înveți în viață. Ei te vor iubi în cel mai frumos mod, precum nimeni nu te-a iubit vreodată.

Deci, orice se întâmplă în viață, așteaptă astfel de oameni.

Indiferent cât de greu îți este, nu te mulțumi cu mai puțin. Nu te mulțumi cu mediocritatea. Meriți mult mai mult.

În loc să accepți viața în disperare tăcută, așteaptă pe cineva care îți iubește partea sălbatică și nebună și te încurajează să fii tu însuți. Așteptați pe cineva care să vă ajute să vă deschideți aripile și vă motivează să realizați visele.

Cineva care va râde de glumele tale și va dansa ca și când nimeni nu l-ar vedea.

Cineva care vă va spune că puteți fi diferit și nebun în public.

Cineva care va cânta melodiile tale preferate, împreună cu tine.

Cineva care te poate face să râzi, astfel încât stomacul să te doară de râs.

În loc să accepți dragostea mediocră, așteaptă pe cineva care îți va răsturna lumea. Cineva care va râde la glumele tale rele. A cărui ciudățenie se va potrivi cu a ta. Cineva care va dansa cu tine pe stradă în timp ce toată lumea se uită la voi. Cineva care nu va fi jenat de ciudățenia ta, dar care se va alătura cu plăcere în nebunia ta.

În loc să vă mulțumiți cu o relație confortabilă cu cineva normal, faceți-vă o favoare și salvați-vă pentru dragostea adevărată. Așteptați persoana care vă face inima să cânte.

Cineva care se va distra alături de tine.

Cineva care va fi prietenul și partenerul tău principal.

Cineva care nu se va teme să facă greșeli. Faceți greșeli împreună.

Cineva care nu va judeca.

Viața este prea scurtă pentru a fi trăită prea serios și a pretinde că ești cine nu ești. Este prea scurtă pentru a consuma timpul cu oameni care nu are aceași scânteie precum scânteia din interiorul tău. Este prea valoroasă pentru a o irosi pe relații greșite.

Fii cine ești și înconjoară-te de oameni care se vor îndrăgosti de tine la fel.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!