Fiecăruia, la naștere, i se oferă un dar special. Ce se întâmplă dacă refuzăm acest dar?

Fiecăruia, la naștere, i se oferă un dar special. Ce se întâmplă dacă refuzăm acest dar?

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 June 2023 in Spiritualitate

Nu ați venit în lumea asta întâmplător. Înainte chiar de nașterea voastră, vi s-a oferit un dar special de care au nevoie alți oameni. Iar misiunea voastră pe Pământ este să-l descoperiți și să-l folosiți în totalitate pentru binele tuturor.

Ce se întâmplă cu persoana care nu-și folosește darul?

1. Aceasta trăiește viața ca și cum ar scrie ciorne.

I se pare că mai are mult timp înainte și că într-o bună zi va schimba totul și va acționa altfel. Este o iluzie uriașă. Viața se termină brusc. Dacă aveți în jur de 40 de ani acum, statistic vorbind, mai aveți aproximativ 21 de milioane de minute de trăit. Ce alegeți să faceți cu ele este doar decizia voastră.

Dar atunci când veți fi întrebați cum ați folosit timpul acesta, ce veți răspunde?

  • Vizionând seriale stupide.
  • Purtând discuții fără sens.
  • Trăind fără sens.

Este important să învățați și să vă căutați pe voi înșivă toată viața. Chiar dacă în acest moment nu găsiți un răspuns, eforturile voastre totuși au o valoare imensă! Nu vă opriți.

2. Se consumă pe dinăuntru.

În fiecare persoană se ascunde o putere enormă care își caută ieșirea. Dacă o înăbușiți și o blocați în interior, ea va începe să acționeze împotriva voastră.

De aceea oamenii cad în diferite forme de dependență. Energia necesită o ieșire. Inactivitatea este imposibilă. Persoana simte o mâncărime interioară care îi amintește în mod constant că trebuie să facă ceva, dar nu înțelege exact ce.

Iar astfel începe să-și exteriorizeze această forță într-o manieră negativă:

  • se ceartă, critică, distruge totul în jur – cu ideea: dacă mie îmi merge prost, atunci să le meargă prost și altora;
  • începe să consume alcool și alte substanțe;
  • cheltuiește banii în mod lipsit de sens;
  • schimbă în mod continuu partenerii, fără să înțeleagă exact ce caută în ei și așa mai departe.

Cunoașteți astfel de persoane care, fără un motiv anume, încep să se comporte ca și cum ar fi scăpat de sub control? Aceștia sunt aceiași oameni care inhibă în mod inconștient potențialul lor – destinul divin.

3. Întrerupe potențialul liniei sale de sânge.

Există un proverb japonez care spune: „Când părinții muncesc și copiii se bucură de viață – nepoții vor cere milostenie”.

Dorința oricărui părinte este să ofere copilului său o viață mai bună. Dacă în familia voastră există o persoană care a renunțat la darul care i-a fost transmis de părinți – experiență, cunoaștere, valori – puteți vedea cu ochii voștri cum viața lui și a urmașilor săi se dezvoltă într-un mod trist.

Aici poate apărea întrebarea: dar ce se întâmplă dacă părinții au trăit greșit?

Asta înseamnă că potențialul liniei voastre de sânge s-a întrerupt o dată cu ei. Și acum misiunea voastră este să o restabiliți.

Aceasta este o sarcină foarte dificilă, deoarece începeți totul din nou de la zero. Dar cu cât este mai grea călătoria, cu atât omul devine mai puternic. Iar forța voastră va aduce succes vouă și liniei voastre de sânge.

Și acum, întrebarea principală: cum găsiți acel dar în voi înșivă?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!