Fiecare zi din viata noastra este o minune… Un dar neprețuit. Un dar inestimabil. Șansa la vise, la viață, la iubire, la fericire nu este un dar mediocru așa cum se pare că gândim atunci când suntem la pământ.

Publicitate

“Viaţa nu este altceva decât miracolul continuu de a exista.” — Rabindranath Tagore

Cred că fiecare zi este o minune și asta mă face să simt extraordinarul de care sunt înconjurată. Frumusețea, căldura, culoarea și naturalețea sunt doar câteva dintre calitățile unei zile pline de magie. Nu ai nevoie de ochelari speciali pentru a vedea minunăția, ci de un suflet destul de mare și inocent ca să o poți simți și trăi.

Fiecare moment trăit frumos este o amintire eternă. Fiecare om intrat în viața ta este o bucurie imensă. Sau cel puțin așa ar trebui să fie. Simplitatea ar trebui să fie principala noastră temă de zi cu zi. Cum să ne îmbogățim spiritual dar și financiar cu puținul pe care îl avem. Cum să atragem mai mult la acel puțin, cum să multiplicăm toate sentimentele frumoase din interior, cum să le dăruim, cum să ne fericim, cum să ne apropiem mai mult de idealul pe care îl visăm, acestea sunt subiectele pe care ar trebui să le aplicăm, să le dezvoltăm zilnic.

Cred că fiecare clipă ne oferă șansa și oportunitatea de a învăța și cunoaște lucruri noi, de a ne descoperi pasiuni și plăceri, de a ne dezvolta și de a reflecta la punctele importante de pe lista noastră.

Cred că fiecare zi este o adevărată oază de fericire sau cel puțin ar putea deveni dacă i-am oferi o șansă. Cred că putem să numărăm sau să punem în balanță lucrurile pozitive sau plăcute de care avem parte zilnic. Cred că putem să ne revigorăm, să ne zbatem, să ne întărim la gândul că toată viața noastră ar putea deveni la fel de fericită, extraordinară dacă ne-am da puțin mai mult interesul.

Publicitate

Cred că fiecare zi este un dar extraordinar. Un dar neprețuit. Un dar inestimabil. Șansa la vise, la viață, la iubire, la fericire nu este un dar mediocru așa cum se pare că gândim atunci când suntem la pământ. Dimpotrivă, ar trebui să ne ambiționăm și mai mult, tocmai gândindu-ne la toate aceste privilegii.

Cred că fiecare zi ar putea fi transformată în cea mai bună zi din viața noastră. Și la fel și cea de după. Și următoarea la fel. Doar gândind și construind cu plăcere și dedicație putem face ceva cu adevărat miraculos din viața noastră.

Cred că suntem binecuvântați în fiecare clipă a existenței noastre cu iubirea și grija, cu dăruirea și încrederea LUI , dar de cele mai multe ori omitem să-L punem pe primul plan, uităm să-L primim în sufletul nostru și să-I mulțumim pentru tot ceea ce avem.

Încă mai cred…că astăzi poate fi acea zi în care vom realiza cât de important este să fim recunoscători și iubitori, și ne vom trezi din somnul leneș în care ne scufundăm clipă de clipă.

de Anasstasya

“Societatea a aranjat lucrurile astfel încât să nu îţi pui niciodată problema propriului tău potenţial. Şi toată nefericirea provine din faptul că nu eşti tu însuţi. Fii doar tu însuţi şi toată nefericirea şi toată competiţia cu ceilalţi dispar; nu îţi mai pasă că alţii au mai mult, că nu eşti tu cel care are mai mult.” – Dalai Lama

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Usile destinului, alege o usa si afla ce iti rezerva viitorul

Publicitate

Alege oricare dintre aceste usi si vezi ce-ti rezerva viitorul

Testul pe care vi-l vom prezenta in acest articol a circulat pe foarte multe site-uri web si a primit numeroase aprecieri si rezultate pozitive.

Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va uitati spre arcade si apoi sa urmariti cu privirea drumul din interiorul fiecareia. Calea pe care o veti alege poate spune foarte multe lucruri despre viitorul dumneavoastra. Va informam ca interpretarile sunt destul de exacte.

Daca veti alege calea cu numarul 1:

Esti genul de persoana care apreciaza libertatea. Ai nevoie de foarte mult spatiu si de libertatea de a face lucrurile in stilul tau. Apreciezi drumurile care te sculpteaza, cele cu posibilitati si rute infinite. Nu iti doresti sub niciun chip sa te simti constrans, esti foarte independent, chiar rebel, insa nu iti place confruntarea. Rezisti mai degraba pasiv unei persoane sau unei situatii dificile. Urasti sa fii grabit si preferi sa ai timp sa savurezi orice lucru si orice moment. Esti mult prea preocupat sa te bucuri de propria viata pentru a incerca sa atragi atentia asupra ta.

Daca veti alege calea cu numarul 2:

Esti o persoana privata si apreziezi intimitatea. Iti place sa pleci singur la drum, sa observi, sa gandesti, sa reflectezi si sa analizezi orice gand care iti trece prin minte. Pe drumul tau nu ai loc decat tu. Ii poti observa pe ceilalti numai dupa ce ajungi la destinatie. Esti o persoana foarte originala si profunda. Privesti lumea intr-un mod unic si cei din jurul tau pot profita de punctul tau de vedere. Esti un pic cam singuratic, insa creezi legaturi foarte puternice cu oamenii daca iti acorzi timp pentru acest lucru. Esti o persoana foarte intelegatoare.

Daca veti alege calea cu numarul 3:

Publicitate

Calea ta este plina de culoare! Esti o persoana foarte activa si foarte implicata. Iubesti sa fii parte din aceasta lume si vrei sa experimentezi viata din plin. Calea ideala, in viziunea ta, este plina de culoare, entuziasm si frumos. Pentru tine calatoria per se este mult mai importanta decat destinatia. Esti o persoana extrem de curioasa si foarte dornica de a invata si mai mult. Iti place sa initiezi conversatii si sa pui o multime de intrebari. Esti intelectual si spiritual. Vorbesti numai in maxime si ii faci pe cei din jurul tau sa rada.

Daca veti alege calea cu numarul 4:

Drumul tau este unul extrem de excitant! Mergi intotdeauna inainte, chiar daca mergi catre necunoscut. Nu te oprestenimeni si nimic, nu iti pasa, orice vei gasi pe drum ii vei face fata! Drumul tau ideal este unul imprevizibil, nu te sperie nimic. Esti atras de necunoscut ca de un magnet. Incalci regulile. Poti actiona de foarte multe ori fara sa te gandesti prea mult, insa de fiecare data rezultatul este unul bun. Instinctul tau nu da gres. Esti foarte spontan si dependent de fiori. Vei face ca fiecare moment petrecut pe acest pamant sa fie unul de neuitat, special!

Daca veti alege calea cu numarul 5:

Calea ta este una primitoare, blanda, calma. Cauti intotdeauna pacea si intelegerea. Esti foarte multumit cu ceea ce ai si nu iti place sa fii deranjat. Drumul tau ideal este unul sigur, clar si placut. Vrei sa te bucuri de calatorie, dar trebuie sa cunosti foarte bine si destinatia. De cele mai multe ori alegi calea cea mai usoara caci este mai sigura. Viata este si asa destul de grea, nu vrei sa ti-o ingreunezi si mai tare asa ca trebuie sa ai controlul a tot ce este in jurul tau. Esti renumit pentru siguranta si pentru viziunea ta extrem de realista.

Daca veti alege calea cu numarul 6:

Drumul tau este silentios. Apreciezi singuratatea sub toate formele ei. Esti capabil sa petreci foarte mult timp singur, fara sa te simti singur. Calea ta perfecta este una linistita, tacuta. Vrei sa poti sa absorbi totul in jurul tau fara sa te simti coplesit. Cauti un sens in tot ceea ce faci. Iti traiesti viata cu un scop precis- atat in ganduri, cat si in actiune. Nu-ti plac multimile, in schimb, iubesti oamenii. Apreciezi relatiile autentice si preferi profunzimea in locul interactiunilor tangentiale.

Publicitate
Alte Articole
Articole