Fiecare lecție a vieții vine pentru a înlătura ceea ce ne împiedică să fim într-o stare de iubire

Fiecare lecție a vieții vine pentru a înlătura ceea ce ne împiedică să fim într-o stare de iubire

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 September 2023 in Spiritualitate

Scopul fiecărei lecții constă în a înlătura tot ce vă împiedică să fiți într-o stare de iubire. Este important să vă permiteți posibilitatea de a gândi diferit, să visați și să dați voie conștiinței voastre să accepte posibilitatea ca ceea ce pare imposibil să fie posibil și că există o lume fără limite, atât în conștiință, cât și în materie.

Nu totul în viață trebuie să fie înțeles și redus la un rezultat. Odată cu subțierea materiei, soluționarea tuturor problemelor se va reduce la realizarea dorințelor din starea de prezență și satisfacție interioară.

În prezent, creșterea veniturilor este posibilă numai atunci când persoana însăși și starea sa sunt în centrul atenției. Eforturile depuse “pentru un viitor luminos” pot fi în zadar, deoarece starea de mulțumire în momentul prezent este esențială.

Acum nu vă mai puteți înșela sufletul, deoarece el dorește să trăiască confortabil aici și acum. Dacă înainte odihna, relaxarea și spontaneitatea nu erau luate în considerare, acum tocmai prin aceste stări se atrage ceea ce vă doriți în materie mult mai rapid decât prin grabă, realizări și renunțarea la tot în numele atingerii scopului.

Prin starea de liniște și relaxare puteți stabili un contact cu sufletul vostru și cu inima, prin intermediul cărora accesați înțelepciunea universală. Concentrarea conștientă asupra stării voastre interioare și compararea acesteia cu ceea ce se întâmplă în interior vă deschide accesul la conștiința fluxului.

Să vă conectați la Sursă nu este atât de dificil, deoarece este important doar să vă opriți și să ascultați starea voastră interioară, apoi să căutați legătura cauză-efect dintre starea voastră și circumstanțele externe.

Creatorul guvernează realitatea externă din starea sa interioară, deoarece atenția acordată acesteia permite să se citească informația direct din Sursă, care este relevantă pentru voi în momentul respectiv.

Relaxarea este instrumentul care vă poate aduce la nivelul conștiinței și vieții multidimensionale, iar această stare vă oferă tot ceea ce conferă starea de mulțumire în momentul prezent.

Înțelegerea a ceea ce aveți nevoie și încotro să mergeți în viitor apare atunci când încetați să vă gândiți la asta, lăsați controlul minții și trăiți aici și acum astfel încât să vă simțiți împliniți și fericiți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!