Fiecare imperfectiune te face mai frumoasa! Aduti aminte in fiecare zi, ca este perfecta asa cum esti!

Fiecare imperfectiune te face mai frumoasa! Aduti aminte in fiecare zi, ca este perfecta asa cum esti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2020 in Dezvoltare Personala

“Astăzi nu va mai veni niciodată. Fii o binecuvântare. Fii un prieten. Încurajează pe cineva. Permite cuvintelor tale să vindece și nu să rănească.” – Anonim

Lumea in care traim parca ne face sa credem ca ne lipseste ceva. Adevarul este ca suntem imperfecti. Nu exista un alt mod de a spune asta. Stii de ce esti perfecta asa cum esti?

De ce nu ar trebui sa uiti niciodata ca esti perfecta asa cum esti?

Fiecare imperfectiune te face mai frumoasa. Perfectiunea este un punct de referinta. Pentru a decide daca ceva este perfect, trebuie sa privesti toate calitatile posibile ale unui lucru si sa il compari cu celelalte lucruri de acelasi fel.

Asta nu inseamna neaparat ca este perfect, ci doar ca pare perfect pe baza a tot ceea ce stim. Fara elemente de comparatie, nu putem sti daca este perfect. De ce este important acest lucru? Pentru ca atunci cand ne judecam pe noi insine, ne bazam pe acest punct de referinta pe care l-am creat noi insine. Problema este ca, adesea, ne judecam pe baza unui punct de referinta incorect.

In special in epoca in care toata lumea traieste in social media, cei mai multi oameni vad doar aspectele bune ale vietii celorlalti. Toate celelalte lucruri sunt ascunse in spatele ecranului si sunt distribuite doar la discretia utilizatorilor. Acest lucru dauneaza situatiei, deoarece punctul nostru de referinta este afectat si mai tare. De aceea, este important ca oamenii sa faca cunoscute si problemele din viata lor, abuzurile, traumele sau provocarile precum depresia clinica.

Din cauza directiei din social media, ajungem sa ne uitam in oglinda si sa nu vedem o persoana frumoasa, interesanta, amuzanta sau fericita.

Bineinteles, aceasta este o imagine diforma a realitatii, iar mintea noastra are preconceptii bazate pe aceasta imagine sifonata, indiferent daca ne place sau nu. Subconstientul tau te minte. Realitatea este ca esti perfecta asa cum esti si ai fost intotdeauna. Ar trebui sa vezi toate aceste provocari si defecte ca pe niste elemente care te ajuta sa te dezvolti si sa devii si mai frumoasa ca om. In plus, sunt o parte importanta a fiecaruia dintre noi, iar depasirea obstacolelor face viata mai frumoasa si ii da un sens.

Trebuie sa descoperi o modalitate prin care sa separi viata din social media de realitate. La inceput, s-ar putea sa iti para inseparabile. Dar trebuie sa incepi sa contesti aceasta notiune si sa cauti adevarul. Este vorba despre modul in care vedem lucrurile si puterea ta de a evita aceasta conceptie gresita.

Iubeste-te asa cum esti… Iubeste-te exact asa cum esti si lasa dracului la o parte perfectiunea pentru ca vrei sa stii ceva, femeie? Tu esti perfecta in toata splendoarea imperfectiunilor tale, iar cine nu e in stare sa le iubeasca, pai atunci e liber, domne, sa plece si sa-si gaseasca perfectiunea. Cine-l opreste? Nu sunt perfecta, dar sunt mandra de mine! Daca vei incerca sa le faci mereu oamenilor pe plac… Oricum nu vei reusi, asa ca nu mai incerca. Dar fa tot posibilul sa-ti fii tie pe plac pentru ca asta e cu adevarat important.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!