Fiecare alegere ne schimba viata! Legea de fier al destinului “Cauza – Efect” o lege care ne dicteaza viata!

Fiecare alegere ne schimba viata! Legea de fier al destinului “Cauza – Efect” o lege care ne dicteaza viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2019 in Dezvoltare Personala

Stim ca urmam drumul corect in viata atunci cand gandurile si ideile noastre se materializeaza in cauze ce mai apoi devin efecte, intr-un sir neintrerupt. Pentru ca ne iubim viata, ii iubim pe ceilalti. Pentru ca ii iubim pe ceilalti, ne iubim viata.

Sunt sincera cu mine insami

Ideal ar fi sa fim mereu sinceri cu noi insine, sa stim ceea ce este bine pentru noi si ceea ce trebuie schimbat. Ideal este sa fim sinceri cu noi insine si sa ne dam seama ce fel de persoana dorim sa ajungem. Ideal este sa fim sinceri cu noi insine in fiecare aspect fin viata noastra, mereu. Pentru ca noi insine suntem singura persoana pe care ne putem baza oricand.

Sa ne cautam sufletul, sa cautam adevarul, sa aflam cine suntem cu adevarat. Odata ce gasim raspunsurile vom intelege mai bine unde ne situam si care este punctul in care trebuie sa ajungem.

Pentru ca sunt sincera cu mine insami, stiu ce inseamna dragostea neconditionata

Fie ca este vorba de legatura cu un copil, partenerul de viata sau un membru al familiei, sentimentul de a darui totul fara a astepta nimic inapoi reprezinta dragostea neconditionata. Sa ne traim viata experimentand dragostea neconditionata inseamna sa pornim intr-o aventura inimaginabila ce ne va atinge fiecare coltisor din sufletul nostru si ne va lumina calea intr-un mod incantator. Dragostea neconditionata este o energie dinamica ce ne ridica moralul in cele mai grele situatii.

Dragostea neconditionata este frumoasa si imprevizivila. Incepe cu iubirea de sine, fiindca fara de aceasta dragostea fata de celalalt nu poate exista. Iubindu-ne pe noi insine generam sentimentul suprem pe care il vom imparti apoi cu toti cei din jurul nostru. Experimentand dragostea neconditionata vom invata sa percepem imperfectiunile noastre si ale celorlalti ca fiind perfecte.

Pentru ca experimentez dragostea neconditionata, sunt buna cu persoanele din viata mea

In relatiile interumane distanta in kilometri nu inseamna nimic fata de distanta in afecte. Desi este posibil sa ne aflam chiar langa persoanele la care tinem, din punct de vedere emotional poate ca suntem la mii de “sentimente” departare. Nu trebuie sa ii ignoram niciodata pe cei dragi deoarece lipsa de atentie doare uneori mai mult decat cuvintele spuse la suparare. Sa ramanem deci conectati cu cei pe care ii iubim, nu pentru ca asa ne va fi mai usor in viata, ci pentru ca ei merita acest efort.

Oare cand le-am marturisit fiecare dintre noi celor dragi ca ii iubim, ca sunt o parte importanta din viata noastra? Oare cand a fost ultima data cand am ales sa petrecem timpul nostru cu o persoana importanta, indiferent de programul nostru incarcat? Simplul fapt de a sta impreuna cu cineva demonstreaza ca ne pasa. Sa vorbim cu persoanele importante din viata noastra. Sa ascultam persoanele importante din viata noastra. Sa intelegem persoanele importante din viata noastra.

De multe ori sunt actiunile noastre cele care exprima ce simtim cu adevarat in suflet, si nu vorbele.

Pentru ca sunt buna cu persoanele din viata mea, i-am iertat pe toti cei care m-au ranit.

Fiecare dintre noi a fost, la un moment dat in viata, ranit. Fiecare dintre noi a avut inima franta sau increderea calcata in picioare. Desi durerea este normala, ea nu trebuie sa persiste in sufletul nostru deoarece ne va transforma viata in rau, ne va umple de energii negative. Atunci cand suntem incapabili sa daruim iubire tuturor, pierdem frumusetea si fericirea din viata noastra. A ierta inseamna nu doar a il elibera pe cel care ne-a ranit, ci a ne elibera pe noi insine!

Pentru ca i-am iertat pe toti cei care m-au ranit, imi controlez singura viata

Pentru a ne construi o viata mai frumoasa este necesar sa ne asumam propriile alegeri sau greseli, pentru ca doar asa vom evolua spre un eu mai bun. Daca nu ne luam viata in propriile maini, altcineva o va face. Iar daca acest lucru se intampla, vom deveni sclavii ideilor si viselor ale unei alte persoane si nu pionierii propriului nostru destin. Noi suntem singura persoana ce ne putem controla viata si trebuie sa fim constienti ca, desi vom avea parte de numeroase obstacole.

Pentru ca imi controlez singura viata, nu am regrete.

Important in viata este sa ne urmam glasul inimii. Important in viata este sa fim sinceri cu noi insine. Important in viata este sa facem ceea ce ne face fericiti. Asadar, sa iubim neconditionat, sa nu uitam niciodata sa zambim, sa spunem ce ne sta pe suflet, intotdeauna sa ne oferim ajutorul atunci cand este nevoie, sa apreciem lucrurile pe care le avem si oamenii de langa noi, sa ne bucuram de maruntisuri, sa ne sarbatorim succesul, sa invatam din greseli, sa luam in considerare lectiile pe care ni le ofera viata, sa iertam si sa ne desprindem de ceea ce nu putem controla.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!