Fetele care cresc fără tată devin cu femei puternice și de succes

Fetele care cresc fără tată devin cu femei puternice și de succes

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2020 in CuriozitățiDezvoltare PersonalaLecții de viață

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au ajuns la concluzia că lipsa de tată fac fetele mai puternice, deoarece cresc pentru a fi mai independente și de succes.

Nu cu mult timp în urmă, absența unui tată în familie era considerată rușinoasă nu numai pentru mamă, ci și pentru fiice, care erau ridiculizate de colegii lor și de societate în ansamblu. Astăzi suntem mult mai relaxați cu privire la situația în care o fată crește cu o mamă singură după divorț, moartea sau plecarea tatălui.

Multe femei au crescut fără tată, așa că oamenii de știință s-au întrebat dacă acest lucru le-a afectat viața. Rezultatul a fost uimitor: a crescut fără un tată, dar într-un mod extrem de pozitiv!

Aceste femei nu numai că au niveluri mai ridicate de venituri, ci și o mai bună educație și abilități precum perseverență, conducere, empatie și puterea de a trece peste probleme.

De ce fetele care au crescut fără tată prezintă aceste calități?

Când în viața unei fete nu există niciun bărbat care să o ajute să se ridice de fiecare dată când cade, ea se obișnuiește să facă față singură problemelor sale și să lupte pentru obiectivele sale fără a privi înapoi la aprobarea tatălui ei.

Potrivit cercetărilor, lipsa de tată fac femeile mai puternice: o mamă singură oferă un exemplu de femeie puternică, independentă, care poate face față dificultăților.

În cele din urmă, femeile care au crescut fără tată au fost mai responsabile decât altele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!