„Fericirea și liniștea sufletească sunt cele mai importante aspecte în viață.” – 10 lucruri despre viață pe care le-am învățat prea târziu. Un mesaj pentru toți cei peste 30 de ani

„Fericirea și liniștea sufletească sunt cele mai importante aspecte în viață.” – 10 lucruri despre viață pe care le-am învățat prea târziu. Un mesaj pentru toți cei peste 30 de ani

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSfaturi

Iată 10 lucruri despre viață pe care toată lumea ar trebui să le citească:

1. Ne petrecem o mare parte din viață încercând să atingem obiective false și venerând idealuri false. În ziua în care îți dai seama de asta, vei începe să trăiești cu adevărat.

2. Nu vei putea să faci pe plac tuturor în același timp. Cel mai bine este să fii tu însăți, iar cine te acceptă așa cum ești va rămâne lângă tine.

3. Lupta împotriva bătrâneții este asemănătoare cu încercarea de a prinde vântul. Învață să te bucuri de frumusețea interioară, deoarece corpul tău se schimbă constant. Nu pierde timpul încercând să amâni acest lucru, mai bine schimbă-ți atitudinea și găsește frumusețea în fiecare proces și etapă a vieții.

4. Nimeni nu este perfect și nimeni nu este cu adevărat mulțumit de destinul său. Când îți dai seama de acest lucru, vei înceta să te mai compari cu alte persoane.

5. Nimeni nu vede ceea ce faci bine, dar toată lumea vede ceea ce faci greșit. Când o să înțelegi acest lucru, n-o să îți mai pese de judecățile altora și vei începe să te bucuri mai mult de viață.

6. Probabil că vei regreta toți anii pe care i-ai pierdut judecându-ți corpul. El este doar casa în care locuiește sufletul cât timp se află pe pământ. Nu corpul te definește ca persoană, ci bunătatea sufletului.

7. Sănătatea corpului este foarte importantă, însă stresul, frica și anxietatea sunt mult mai distructive decât orice mâncare sau băutură nesănătoasă. Fericirea și liniștea sufletească sunt cele mai importante aspecte în viață.

8. Motivul pentru care lumea își va aminti de tine este un aspect important al bătrâneții. Iubirea și înțelepciunea ta vor trăi mult mai mult decât orice lucru material pe care îl creezi. Poveștile și experiențele nu se uită niciodată, prin intermediul acestora, până și stră-strănepoții tăi vor auzi despre tine.

9. Suntem aici pentru o perioadă scurtă de timp, așa că nu are rost să te lupți cu morile de vânt, nu vei face altceva decât să pierzi timpul. Viața nu este o luptă, ci o aventură.

10. Să faci întotdeauna ceea ce te face fericit și să nu amâni nimic pentru mai târziu. Ziua de mâine nu este garantată pentru nimeni. Ziua de astăzi este un cadou, așa că trebuie trăită așa cum îți place.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!