Femeile nu se nasc puternice, ele devin așa după încercările prin care trec.

Femeile nu se nasc puternice, ele devin așa după încercările prin care trec.

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2022 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Cu toții știm să identificăm femeile puternice. Acestea sunt femeile pe care bărbații vor să le cucerească, dar le este prea frică să le abordeze, pentru că ele sunt încrezătoare și știu perfect ce vor de la viață. Unele femei devin mai puternice și mai înțelepte pe măsură ce îmbătrânesc și evoluează mai mult după o dezamăgire, își desfac aripile și zboară mai sus ca niciodată. 

Femeile puternice nu lasă greutățile vieții să le doboare, ele nu percep viața ca pe un dezastru. Ele învață din greșelile lor trecute și prin intermediul greutăților devin o versiune mai bună, mai înțeleaptă și mai rezistentă a lor.

Femeile puternice sunt o inspirație pentru noi toți. Puterea le dă speranță, iar speranța le ajută să meargă mai departe. Ele sunt dovada vie că orice este posibil dacă crezi în tine.

Iată 7 trăsături grozave care le definesc:

1. Femeile puternice au încredere de sine.

Aceste femei știu exact cine sunt și ce își doresc de la viață. Nu le este frică să-și asculte vocea interioară. De aceea sunt mereu pe drumul cel bun. Fiecare dintre noi are părți bune și rele și același lucru este valabil și pentru femeile puternice.

Dar în loc să se concentreze asupra slăbiciunilor lor, ele le îmbrățișează. Acest lucru le oferă mai mult timp pentru a se concentra asupra lucrurilor bune.

2. Femeile puternice își cunosc valoarea.

Ele își cunosc punctele forte și punctele slabe. Sunt conștienți de limitele lor, dar sunt conștiente și de capacitățile lor. De aceea nu nu se vor compara niciodată cu alte persoane. Chiar dacă nu sunt întotdeauna perfecte, sunt întotdeauna unice.

Aceste femei își cunosc valoarea și nu te vor lăsa să le tratezi fără respect. Femeile puternice urăsc lipsa de respect și nu o vor tolera niciodată.

3. Femeile puternice își poartă durerea ca o armură.

Femeile puternice sunt cele care au reușit să supraviețuiască unor mari dezamăgiri. Aceste războinice puternice și curajoase nu vor lăsa niciodată încercările vieții să le distrugă. Ele învață din greșeli și merg mai departe cu viața lor. Fiecare eșec reprezintă o nouă treaptă către succes.

Își stabilesc mereu un nou obiectiv și nu se opresc până nu îl ating. Ele știu că nimic în viață nu este garantat și că trebuie să muncească din greu pentru a obține ceva.

4. Femeile puternice nu se tem de emoțiile lor.

Vin momente în viață când pur și simplu izbucnești. Da, chiar și femeile puternice plâng. Dacă ești puternic nu înseamnă că trebuie să te abții de la exprimarea emoțiilor, chiar din contra, persoanele puternice nu se tem de emoțiile lor. A fi puternic înseamnă să-ți asumi și să-ți accepți fiecare stare emoțională.

5. Femeile puternice nu tânjesc după atenție, ci după respect.

Nu vei vedea niciodată o femeie puternică cerșind atenție de la un bărbat. Femeile puternice așteaptă doar respect de la ceilalți. Dar să știi că nu vor explica niciodată de ce vor să fie respectate. Pur și simplu se vor îndepărta de persoana care nu le poate oferi ceea ce merită.

6. Femeile puternice au inima plină de iertare.

Femeile puternice nu au timp să țină ură pe cineva sau să plănuiască moduri de a se răzbuna. Ele nu-și împovărează mintea cu negativitate. În schimb, ele aleg să ierte și să meargă mai departe. Pentru că până la urmă toți facem greșeli. Singura modalitate de a învăța din aceste greșeli este să găsești puterea de a încerca din nou, dar în alt mod.

7. Femeile puternice spun adevărul, oricât de crud ar fi acesta.

Pentru ele, onestitatea este cea mai importantă regulă după care trăiesc. De aceea ele preferă să rănească sentimentele cuiva spunând adevărul decât să-l consoleze cu minciuni dulci.

Femeile puternice spun mereu ce cred despre prietenii lor. Dacă ești o prietenă bună, aceste femei te vor iubi. Dar, dacă le faci sau spui ceva rău, te vor îndepărta fără ezitare. Viața este prea scurtă pentru a fi în preajma unor oameni care te fac să te simți rău.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!