Femeie, sa nu pierzi ocazia de a fi fericita. Iubirea merita riscul. Sa nu-ti fie teama de un nou inceput. Sa nu te impotrivesti, sa iubesti daca simti ca merita. Fiecare sfarsit necesita timp pentru a se vindeca, intr-adevar. Dar aminteste-ti ca meriti iubire! Nu exista o varsta, iubirea nu tine cont de numere ci de suflete.

Femeie, sa nu pierzi ocazia de a fi fericita. Iubirea merita riscul. Sa nu-ti fie teama de un nou inceput. Sa nu te impotrivesti, sa iubesti daca simti ca merita. Fiecare sfarsit necesita timp pentru a se vindeca, intr-adevar. Dar aminteste-ti ca meriti iubire! Nu exista o varsta, iubirea nu tine cont de numere ci de suflete.

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2019 in Dezvoltare Personala

Exista oameni in viata noastra care fac o diferenta. Invata sa apreciezi si sa tii aproape astfel de oameni.

Cei care fac o diferenta…

Te rog sa iti iei cateva secunde si sa raspunzi la aceste intrebari:

Care sunt cinci cei mai bogati oameni din lume?

Numeste ultimele cinci castigatoare ale concursului Miss World.

Numeste zece oameni care au castigat premiul Nobel pentru pace.

Numeste ultimii cinci actori care au castigat premiul Oscar pentru titlul de Cel mai bun actor/ Cea mai buna actrita.

Cum te-ai descurcat? Ideea este ca aproape niciunul dintre noi nu isi aminteste astfel de lucruri.

Si nu vorbim despre mici realizari, ci despre oameni care sunt cei mai importanti in domeniilor lor. Dar aplauzele dispar, premiile se prafuiesc si realizarile sunt uitate. Distinctiile si diplomele sunt ingropate impreuna cu proprietarii lor.

Iata un alt set de intrebari. Sa vedem cum te descurci cu acestea.

Numeste cativa profesori care te-au ajutat in calatoria prin scoala.

Numeste trei prieteni care te-au ajutat intr-o perioada dificila.

Numeste cinci oameni care te-au invatat ceva utila.

Gandeste-te la cativa oameni care te-au facut sa te simti special si apreciat.

Numeste cativa oameni ale caror povesti te-au inspirat.

Gandeste-te la cinci oameni cu care iti place sa petreci timpul liber.

A fost mai usor? Te-ai descurcat, nu?

Care este mesajul pe care vrem sa il transmitem?

Oamenii care fac o diferenta in viata ta nu sunt cei care au cele mai multe acreditari, cei care sunt bogati, cei care au mai multi bani sau cei care sunt faimosi… Nici vorba. Sunt oamenii carora le pasa, care sunt langa tine, care te ajuta si te sprijina in momentele dificile, care rad cand tu razi si plang cand tu plangi.

Ziua in care am pierdut ocazia de a fi iubita si fericita a fost cea in care nu m-am gandit la responsabilitati, la viitor si alte lucruri care mi-au ingreunat sufletul, m-au indepartat de el si tot ce trebuia sa facem impreuna.

Cand ai suferit de dragul unui om, incepi sa-ti protejezi sufletul si nu-l mai oferi pe tava, parca ai vrea sa-l ascunzi intr-un loc departe de tot. De ce? Pentru ca n-ai vrea sa mai treci prin tot ce ai trecut, n-ai vrea sa traiesti din nou acele nopti nedormite asteptand un semn de la el, n-ai vrea sa oferi totul cu riscul de a pierde din nou, sa simti din nou cum pentru cativa fluturi in stomac risti sa nu mai simti pamantul sub picioare. Cand ai suferit, pasii iti sunt greoi. Te opresti, te intrebi daca merita si apoi parca te blochezi. Adevarul este ca din cauza unui prost ce ti-a calcat in picioare sufletul, risti sa pierzi ocazia de a fi cu adevarat fericita langa un barbat ce-si merita locul langa tine, ce stie sa-ti sarute sufletul si sa vindece acele rani de care altora nu le-a pasat.

Femeie, sa nu pierzi ocazia de a fi fericita. Iubirea merita riscul. Sa nu-ti fie teama de un nou inceput. Sa nu te impotrivesti, sa iubesti daca simti ca merita. Fiecare sfarsit necesita timp pentru a se vindeca, intr-adevar. Dar aminteste-ti ca meriti iubire! Nu exista o varsta, iubirea nu tine cont de numere ci de suflete.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!