Femeie, reaminteste-ti valoarea pe care o ai!

Femeie, reaminteste-ti valoarea pe care o ai!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2019 in De Suflet

“Niciodata sa nu insulti o femeie care cade. Cine stie ce povara ii copleseste sarmanu-i suflet.” Victor Hugo

Femeie adevarata – reaminteste-ti valoarea pe care o ai !

Femeile adevarate au puteri care îi uimesc pe bărbaţi…..

Îndură greutăţi şi poarta pe aripi poveri,  dar îşi păstrează dragostea, fericirea, eleganta si bucuria.

Zâmbesc atunci când ar vrea să ţipe. Cântă atunci când ar vrea să plângă. Plâng atunci când sunt fericite şi râd când sunt nervoase.

Vizualizeaza si se roaga pentru lucrurile bune în care cred, pana cand acestea devin realitate.

Se ridică împotriva nedreptăţii, a foamei, a singuratatii si e impresionant felul in care reusesc sa fie ca niste adevarate mame fata de toate fiintele. Inving lipsurile, pentru ca cei in nevoie să aibă ceea ce le este necesar.

Merg la doctor cu un prieten speriat. Iubesc necondiţionat.

Plâng atunci când copiii sau ele insele au succes şi se bucură atunci când prietenii lor primesc premii.

Sunt fericite si induiosate atunci când aud despre o naştere sau o mare iubire. Li se zbate inima si sunt prompte in a-si oferi ajutorul atunci cand un prieten este in impas.

Jelesc la pierderea unui membru al familiei, la un eveniment dureros, totuşi sunt cele mai puternice exact atunci când cred că nu le-a mai rămas deloc putere.

Ele ştiu că o îmbrăţişare şi un sărut pot vindeca o inimă rănită.

Femeile sunt de toate mărimile, formele şi culorile. Conduc, zboară, merg pe jos, aleargă sau îţi trimit e-mailuri,sms-uri si scrisori de dragoste, ca să-ţi arate cât de mult le pasă de tine. Uneori chiar plang, chiar de e greu de inteles, tot din acelasi motiv.

Inima unei femei este ceea ce ţine lumea în mişcare. Ele aduc bucurie, frumusete, speranţă şi dragoste. Ele au intotdeauna iubire, resurse şi inspiratii.

Ele oferă sprijin moral si sufletesc familiei şi prietenilor. Nu dau niciodata inapoi cand e timpul sa ofere o mana de ajutor.

Femeile au puterea de a ierta orice si de a invata din greseli si forta de a iti oferi libertate, pentru ca tu sa inveti singur(a), din propriile tale greseli. Ele nu cred in (si nu folosesc) reprosuri si cicaleli, dar au in schimb rabdare cat Pamantul. Sunt generoase si credinta lor in Bine nu poate fi de nimic zdruncinata.

Femeile adevarate stiu si isi amintesc ca totul are un rost, iar atunci cand nu mai stiu cum sa faca fata unei situatii nu se nelinistesc, ci se roaga. Sunt serene si in momentele cheie au, datorita credintei, cele mai surprinzatoare si eficiente solutii si cele mai .bune idei

Ele stiu ca “vorba dulce mult aduce” si dulceata picura de pe limba lor. Ele cunosc forta magica a unui zambet si se imbodobesc ca niste regine, cu cele mai frumoase calitati.

Imbratisarea lor e cea mai calda chemare si pieptul lor cel mai atotcuprinzator adapost.

Femeile adevarate au lucruri vitale de daruit şi totul de oferit.

Reaminteste-ti valoarea pe care o ai!

“Femeile sunt dădacele noastre în copilărie, tovarăşele noastre în vremea maturităţii, sprijinul nostru la bătrâneţe, consolarea noastră în nenorociri şi victimele noastre în toate timpurile.” Sabatier

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!