Femeia trebuie respectata! Preţuiţi-vă! Iubiţi-vă! Priviţi-vă în oglindă şi spune-ţi-vă: merit respect!

Femeia trebuie respectata! Preţuiţi-vă! Iubiţi-vă! Priviţi-vă în oglindă şi spune-ţi-vă: merit respect!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 August 2018 in De Suflet

“Adevărata moralitate nu constă în a urma cărarea bătătorită, ci în a descoperi adevărata cale pentru noi înşine şi a o urma fără teamă.”

Dragi femei, voi realizati cat sunteti de importante?

Stiti voi ca meritati respect si ca nimeni pe lumea asta nu are voie sa va atinga nici macar cu o floare? Stiti voi ca trebuie sa fiti pretuite, iubite si apreciate? Stiti ca meritati sa vi se spuna cuvinte frumoase, sa fiti imbratisate si sa vi se spuna ca sunteti frumoase? Stiti ca lacrimile voastre nu trebuie sa fie amare de durere si ca noptile nu trebuie sa stea sub semnul grijilor si nesigurantei?

Atunci cand nu va mai simtiti iubite, apreciate, atunci cand ceea ce vi se spune va face sa plangeti si nu sa fiti fericite, atunci cand va simtiti mici, desi nu sunteti, atunci cand nu mai sunteti respectate, atunci cand vi se reproseaza totul fara sa vi se recunoasca meritele, atunci cand va simtiti singure, desi langa voi este cineva, PLECATI! Si nu va mai intoarceti!

Pentru simplul motiv ca meritati ceva mai bun! Pentru ca meritati tot ce-i frumos! Pentru ca meritati iubire, sinceritate, respect, intelegere si siguranta! Pentru ca sufletul vostru nu trebuie murdarit de oameni care nu stiu ce vor de la viata si care nu au auzit in viata lor de respect!

Pretuiti-va! Iubiti-va! Priviti-va in oglinda si spune-ti-va: merit respect!

Viata ofera fiecaruia ceea ce merita. Mai devreme sau mai tarziu. Voi dovediti ca sunteti puternice si ca puteti si singure. Ca exista suficienta forta in interiorul vostru ca sa puteti razbate. Dovediti ca de o femeie trebuie avuta grija, altfel o pierzi. Si o pierzi pentru totdeauna.

Dovediti ca se poate! Dovediti ca voi puteti!

Din pacate, in zilele noastre, barbatii care stiu sa respecte cu adevarat persoanele de gen opus, incep sa devina specii la fel de rare ca tigrii siberieni. Poate o mica parte din vina o purtam si noi, femeile, care acceptam prezenta tuturor marlanilor in viata noastra. In loc sa ne impunem respectul, le cantam in struna si radem complice la glumele lor rasuflate si misoginiste.

Invata sa atragi in viata ta doar oameni care te respecta

Nu vei putea sa convietuiesti (la job, acasa) alaturi de barbati care nu te respecta. Nu stiu de ce, dar pe mine, ma revolta mai mult lipsa de respect din partea unui barbat, comparativ cu cea venita din partea unei femei. In ultimul caz imi este mai usor sa dau vina pe firea mai rautacioasa a femeilor, sau invidie, insa atunci cand lipsa de respect vine din partea unui barbat, nu pot sa nu il consider grosolan. Tocmai din acest motiv cand am de-a face cu un astfel de specimen, il tratez cat mai rece cu putina si astfel ii arat unde ii este locul.

De ce trebuie sa simti nevoia de a te face respectata

O femeie care se lasa umilita nu se transforma automat in vreo martira, ci sfarsite prin a suferi mult si inutil. In loc sa permiti tot felul de „glumite” si aluzii la adresa ta, impune-te si taie iarba rea din radacina. Vei vedea ca daca nu permiti din start o astfel de atitudine, astfel de incidente vor deveni tot mai rare.

De ce nu suport sa vad pe cineva cand rade complice la glumele proaste facute la adresa sa

Mai ales pe o femeie. Ok, nu spun ca trebuie sa te transformi intr-o ursuza si sa fii mai dictatoare ca Elena Ceausescu, insa cum poti sa razi complice la o gluma total deplasate facuta de un barbat adresa ta?

Nu este de datoria ta sa educi un barbat care nu te respecta

Nu draga mea, nu este de datoria ta sa faci acest lucru! Cei 7 ani de acasa cam greu ii mai poti reda cuiva. Daca ai nenorocul de a te indragosti de un barbat care nu te respecta si sa te implici intr-o relatie cu acesta, sansele de despartire sunt extrem de mari. Chiar daca ai credinta ca vei reusi sa il schimbi, sansele ca acest lucru sa se intample sunt infime. Gandeste-te ca la inceput de relatie totul este roz si frumos, dupa care partenerii incep sa-si descopere si laturile mai putin placute. Ce veti face daca voi ati inceput deja cu stangul o relatie?

Nu ii voi aduce in discutie pe cei care lovesc femeile, deoarece nu ii consider barbati, nici oameni, ci animale care nu au evoluat, ramanand la stadiul de primate.

Acest articol se adreseaza tuturor femeilor care au de suferit din cauza agresiunilor barbatilor, fie ele de natura fizica sau psihica. Sper ca Domnul sa le dea taria de a se impune in fata acestor bestii, sa gaseasca puterea de a-si tine capul sus si sa fie mandre de faptul ca sunt femei.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!