Familia ta este pământească sau stelară? Suflete pământești și stelare

Familia ta este pământească sau stelară? Suflete pământești și stelare

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 June 2023 in Spiritualitate

Recent, am stat de vorbă cu un psiholog renumit, care mi-a spus niște lucruri uimitoare despre sufletul omului. După această discuție chiar am stat puțin să îmi analizez viața și să încerc să îmi dau seama din ce categorie fac parte.

Iată ce a spus psihologul:

,,De profesie sunt psiholog, dar în esență sunt un filozof care explorează viața. M-am străduit întotdeauna să călătoresc, să studiez urmele arheologice și culturale ale diferitelor civilizații, miturile și credințele țărilor pe care am avut privilegiul să le vizitez – Cipru, Peninsula Anatolia, Balcani, Egipt, India.

Istoria religiilor m-a captivat încă din copilărie, iar observarea profesională a vieților unui număr mare de oameni este un dar pe care destinul mi l-a oferit pentru a cunoaște lumea.

În urma hipnozei regresive, subiect pe care îl voi dezvolta mai târziu, îmi amintesc cum sufletul meu s-a născut într-o parte îndepărtată a Universului. Îmi amintesc de cum am plecat într-o călătorie prin galaxii și cum am luat decizia de a coborî pe Pământ.

A fost riscant și cred că dacă știam dinainte tot ce mi se va întâmpla, nu aș fi ales această cale. Deoarece, intrând în matricea Pământului, fiecare dintre noi este condamnat să joace un joc cu un număr imens de obstacole, sarcinile jocului nu pot fi anulate și nu putem scăpa până la finalizarea unui ciclu complet.

Există doar un număr mic de oameni cu care am împărtășit această informație înainte. Dar acum pot vorbi despre asta, deoarece lumea se schimbă atât de mult și este timpul să vorbim. Adesea văd oameni care, ca și mine, sunt oaspeți pe Pământ, suflete stelare.

Există o opinie conform căreia toate sufletele care trăiesc pe Pământ au o origine cosmică. Și atunci când vin din spațiu și încep viața pe planetă, se integrează în avatare fizice.

Există și o altă opinie – există suflete născute direct de Pământ (Gaia), care evoluează încet pe planetă prin toate regnurile naturii (plante, animale) și apoi prin evoluția socială. Există suflete – oaspeți, care au evoluat în alte lumi și acum s-au născut în corpuri umane aici.

Atât în antichitate, cât și în lumea modernă există oameni de știință, înțelepți, filozofi care înțeleg această temă mai bine decât mine. Dar putem crede pe cineva pe cuvânt? Propria experiență nu poate fi înlocuită cu nimic, este cea mai adevărată și valoroasă, și voi povesti cum am ajuns la concluziile mele.

Ca psiholog de profesie, la început m-am ocupat de ramurile clasice ale psihologiei, și așa cum se cuvine unui adevărat psiholog, mi-am explorat propriile probleme și relația cu părinții a fost cel mai important aspect.

După ce copilăria a fost rememorată, plânsă și analizată, am realizat că problemele mele nu s-au încheiat încă și obiectivul – o viață fericită – nu a fost încă atins. Căutările mele profesionale m-au condus către terapia sistemică familială. Am aflat că o parte a problemelor noastre nu are rădăcini în copilărie, ci la nivelul bunicilor/străbunicilor, la nivel de familie, cu alte cuvinte, acum 200-300 de ani.

Pe măsură ce am explorat dinamica familiei, lucrurile au început să-mi meargă din ce în ce mai bine, iar viața a început să se schimbe în bine. După atingerea unui anumit obiectiv în viață, într-un anumit moment, am fost expus unor noi provocări și am descoperit informații din straturi noi – vieți anterioare.

Am devenit interesat de hipnoza regresivă. Aici am găsit legătura vieții mele cu evenimentele care au avut loc acum 600, 1000, 2000, 3000 de ani și, la un moment dat, în hipnoza mea, am început să văd rodul meu cosmic, locul unde s-a născut sufletul meu, cum m-am încarnat în matricea pământului, călătorind din viață în viață, convenind asupra încarnărilor cu familiile de pe pământ.

Ascultându-i pe profesorii și colegii cu experiențe similare, am realizat că pe Pământ trăiesc suflete diferite. Unii se nasc pe Pământ, evoluând încet până la conștiința unei persoane iluminate, iar alții sunt suflete care au venit aici cu experiență în alte sisteme cosmice.

Este asemănător cu ceea ce este prezentat în filmele “Avatar”. Personajul principal rămâne într-un corp albastru, potrivit pentru a trăi pe Pandora, are copii cu personajul feminin local (în noile episoade, probabil vor apărea deja și nepoți), iar conștiința lor devine hibridă – având amintiri atât de pe Pandora, cât și de pe Pământ.”

Cum poți determina că sufletul tău este cosmic?

1. Iubești să privești cerul și stelele. Ești interesat de aviație, astronautică și alte planete. Îți place senzația de zbor (fie în vise, fie în timpul zborului cu avionul).

2. Simți dorința de a fi în spațiu, simți dorul față de cineva (ceva) iubit și necunoscut. Ți se pare dificil să te integrezi în viața socială.

3. Te simți singur aici. Indiferent cât de mare ar fi familia ta, cât de mulți prieteni ai avea, cât de multe persoane ai în jurul tău, ai mereu un sentiment de singurătate sufletească.

4. Ești interesat de civilizațiile antice, care dețineau tehnologii necunoscute astăzi. Îți plac subiectele supranaturale, misterioase, magice și mistice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!