Există doar trei manifestări ale Lui Dumnezeu pe pământ, care sunt?

Există doar trei manifestări ale Lui Dumnezeu pe pământ, care sunt?

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 June 2023 in CredințăSpiritualitateViata

Atunci când crezi în Dumnezeu, totul devine mai ușor. Chiar dacă este invizibil și imperceptibil, este atât de puternic, încât involuntar începi să crezi în adevăratele minuni.

Să trăiești fără Dumnezeu este foarte dificil, deoarece te simți ca și cum îți lipsește un sprijin. Testează singur acest lucru și vei înțelege despre ce este vorba. Asta nu înseamnă că trebuie să fugi imediat la biserică, să aprinzi lumânări și să donezi bani, trebuie doar să crezi și să simți.

Dumnezeu se află în interiorul fiecărei persoane, iar iubirea Lui este cuprinsă în fiecare mișcare, acțiune și cuvânt. Dar cele trei manifestări cele mai importante ale Lui vor rămâne cu oamenii pentru totdeauna, atâta timp cât cred în ele. Care sunt ele?

Cele trei părți ale lui Dumnezeu

De ce tocmai trei și nu opt sau cinci? Motivul constă în faptul că lumea religioasă a vorbit întotdeauna despre existența Sfintei Treimi în lume: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Principiul de treime este valabil pentru tot restul lucrurilor, de exemplu: viața, dragostea și credința.

Oamenii pot interpreta cele trei principii în felul lor, așa cum doresc, cum le este mai convenabil. Dar faptul că sunt doar trei – aceasta este explicația pentru această cifră. Dacă nu ar exista toate cele trei componente, este puțin probabil ca oamenii să înțeleagă și să conștientizeze prezența lui Dumnezeu în lumea lor.

Există trei manifestări ale lui Dumnezeu pe pământ: natura, dragostea și pozitivitatea. Natura ne ajută să trăim, dragostea ne ajută să supraviețuim, iar pozitivitatea ne ajută să trecem prin viață.

1. Natura

Natura care ne înconjoară – nu este oare o minune creată de planetă? Nu este oare o fericire faptul că fiecare are posibilitatea să se uite în jur și să vadă o lume imensă, plină de peisaje frumoase?

Într-o astfel de atmosferă te simți foarte mic, un fir de nisip în universul întreg.

2. Iubirea

Puterea naturii și a întregii planete nu poate fi cuprinsă sau închipuită în întregime. Iubirea pe care o simt oamenii – nu este oare o adevărată plăcere?

Când oamenii se îndrăgostesc și simt fluturi în interiorul lor, tremur, dorința de a vedea din nou și de a întâlni persoana adorată – aceasta este, într-adevăr, fericirea.

Fiecare persoană are în viață propria sa mică fericire umană, fiecare are propria persoană. Dar dacă nu ar exista acest sentiment numit dragoste, am fi prea răi și agresivi.

3. Pozitivitatea

Trebuie să râdem de fiecare situație, în special atunci când situația este foarte tensionată și plină de neclarități. Umorul este ceea ne ajută atât să trăim, cât și să privim lucrurile într-o cheie pozitivă.

Tot ceea ce a fost menționat mai sus – cele trei manifestări importante și necesare pentru oameni, în care se ascunde Dumnezeu. Poate că nu îl observăm și nu îl vom vedea niciodată, dar dragostea, natura și pozitivitatea – sunt garanția fericirii și credinței.

Acum merită să te gândești din nou la aceste trei cuvinte: a trăi – a supraviețui – a trece peste. În sine, o persoană nu ar face față, indiferent cât de complicată sau simplă ar fi situația.

Oamenii au nevoie întotdeauna de sprijinul cuiva, de un ajutor. Dumnezeu va ajuta mereu oamenii în acest sens. Așa a fost mereu și așa va fi întotdeauna. Deschideți ochii, priviți în jur mai des, cu siguranță veți realiza că ceea ce am spus este adevărat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!