Esti un om puternic azi pentru ca ai putut sa treci peste toate greutatile si suferintele primite de la viata! Nu baga in seama ce spun cei din jur, numai tu stii prin cate ai trecut…

Esti un om puternic azi pentru ca ai putut sa treci peste toate greutatile si suferintele primite de la viata! Nu baga in seama ce spun cei din jur, numai tu stii prin cate ai trecut…

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Orice progres se petrece dincolo de zona de confort.” Michael John Bobak

Viata nu este usoara. Putem sa avem noroc in viata si sa ne transformam visele in realitate doar daca avem capul pe umeri si suntem dispusi sa muncim din rasputeri. Ideal ar fi daca am putea san e incepem fiecare dimineata cu dorinta de a ajunge mai departe decat in ziua anterioara si cu dorinta de a ne lupta cu situatiile si oamenii ce ne ies in cale.

Atragem schimbarile in viata noastra atunci cand ne complacem in situatii comode, cand nu suntem fericiti si impliniti pe un anumit plan din viata noastra, dar nici nu facem nimic pentru ca ne lipseste curajul. Pana la urma vorbim despre curajul de a fi autentici si de a manifesta toate darurile cu care ne inzestreaza Dumnezeu.

Cat timp experiementam iubirea, viata noastra va fi armonioasa, linistita, iar fiecare zi ne vom bucura de miracole. Echilibrul este disturbat atunci cand intervine frica, frica de durere. Fie ca este frica de a fi ranit de persoana iubita, frica de a pierde un loc de munca stabil, frica de a-ti asuma un risc, frica de a fi bolnav, toate aceste trairi au aceiasisursa si anume frica de durere.

Fie ca ii spunem Divinitate, Dumnezeu, Sursa, atat timp cat increderea noastra in Creator este absoluta si nezdruncinata, nu avem de ce sa traim cu frica in suflet. Totul este iubire in jurul nostru, noi suntem iubire si am fost cu totii creati pentru a experiementa cele mai frumoase sentimente si pentru a trai cu bucurie fiecare zi. Daca avem aceasta convingere, vom primi cu sufletul deschis orice provocare menita sa schimbe situatia in care suntem blocati si care ne va ajuta in evolutia noastra spirituala.

Cand suntem scosi din zona de confort si suntem in situatii in care nu am fost primul instinct este de ne speria, de a face un pas inapoi. Nu este nici o problema atat timp cat facem acel pas inapoi si respiram adanc de cateva ori, inchidem ochii si cautam in sufletul nostru drumul spre lumina si incredere ca tot ceea ce primim ne va ajuta in evolutia noastra, chiar daca drumul poate fi anevoios.

Trebuie sa avem incredere si sa renuntam in a mai face planuri, doar lasand lucrurile sa fie si sa isi urmeze cursul vom putea sa ne bucuram de ceea ce urmeaza provocarilor. Sa nu nemai fortam si sa nu ne mai agatam ca lucrurile sa se intample asa cum ratiunea ne dicteaza. Sa ne acordam in fiecare zi macar 10 minute in care sa ne ascultam sufletul si sadescoperim ca in interiorul nostru avem si curajul si intelepciunea sa facem toate acele schimbari menite sa ne ajute sa gasim fericirea si iubirea autentica.

Sa avem incredere ca totul se intampla asa cum este firesc sa se intample, ca nimic nu este intamplator, iar cu cat provocarea pe care o experimentam este mai mare, cu atat evolutia si transformarea nostra va fi mai profunda.

Nu putem evita esecurile din viata. – Cu cat acceptam mai usor ca putem avea parte de esecuri, cu atat vom deveni mai creativi. Nu putem sti niciodata daca ideile noastre vor functiona, insa putem fi siguri ca daca nu incercam, nu vom avea rezultate. Orice am incerca, putem doar sa avem success sau sa invatam o importanta lectie de viata. In fiecare dintre situatii avem de castigat!

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!