Energia obiectelor și a lucrurilor: cum ne afectează viața

Energia obiectelor și a lucrurilor: cum ne afectează viața

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in CuriozitățiSfaturiSpiritualitate

Nu numai oamenii, animalele și plantele pot fi încărcate cu energie. Chiar și obiectele simple din viața noastră de zi cu zi pot avea o anumită energiei care să ne afecteze. Experții ne-au povestit cum ne poate influența viața energia obiectelor și cât de puternică poate să fie aceasta.

Anumite obiecte te pot încărca cu energie, iar anumite obiecte te pot seca de energie. De asemenea, prin anumite ritualuri, chiar tu poți încărca lucrurile cu energie pozitivă sau negativă și să le faci să acționeze în interesul tău, să le faci să îți aducă noroc.

Orice obiect are propria lui energie

O piatră găsită pe jos are, de asemenea, propriul său câmp energetic, în ciuda faptului că la prima vedere este lipsită de suflet. Absolut toate obiectele absorb energia, doar că în moduri diferite.

Obiectele create de om din materiale artificiale, spumă, plastic, nanomateriale de înaltă tehnologie și așa mai departe, absorb cea mai puțină energie a lumii înconjurătoare. Ele absorb cea mai puțină energie deoarece structura lor nu a fost creată inițial de natură.

Obiectele din metale, minerale și cristale absorb cel mai bine energia. De aceea, cele mai bune talismane sunt cele făcute din minerale naturale, produse metalice sau produse din aliaje. Talismanele fabricate din lână, mătase, lut și alte „materii prime” naturale pot fi, de asemenea, încărcate foarte ușor cu energie.

Cum sunt încărcate obiectele cu energie

Obiectele care aparțin persoanelor cu inimă bună, vor fi încărcate cu energie pozitivă. Dacă obiectele aparțin unei persoane cu inimă rea, atunci acestea vor fi încărcate cu energie negativă.

Talismanele sau bijuteriile pot fi încărcate cel mai ușor cu negativitate, așadar nu ar trebui să le acceptați de la străini sau să le luați de pe jos, deoarece nu puteți știi niciodată cu ce fel de energie sunt încărcate. De asemenea, experții din domeniul bioenergiei recomandă efectuarea unui ritual de purificare a energiei pe îmbrăcămintea uzată, cumpărată la mâna a doua.

Nu numai obiectele pot fi încărcate cu energii pozitive sau negative, ci și încăperile. Ai pățit vreodată să intri într-o încăpere și să dea o stare de bine? Acesta este motivul. Sau ai pățit vreodată să intri într-o mașină și să te simți inconfortabil? Acest lucru se datorează faptului că proprietarul ei este o persoană rea, care și-a umplut mașina cu energia sa negativă.

Cum ne afectează ele viața 

Dacă ați văzut sau ați ridicat un obiect încărcat cu energie negativă de pe jos, dar l-ați aruncat imediat și nu i-ați acordat nicio importanță, nu se va întâmpla nimic rău. Dar dacă luați acest lucru acasă, atunci veți începe să simțiți efectele negative ale obiectului. Acest obiect va afecta toată casa și va putea aduce ghinion, diferite boli și stări de tristețe sau nervozitate.

Totul este saturat cu energia oamenilor. De exemplu, dacă păstrați obiecte pe care le-ați primit de la anumite persoane, vă veți aminti mereu de ele și de momentele trăite împreună. Dacă te-ai despărțit recent de o persoană, cel mai bine este să arunci toate obiectele pe care le asociezi cu ea. În caz contrar, nu vei putea niciodată să o uiți. De asemenea, dacă o persoană dragă a decedat, ar trebui să-i arunci toate lucrurile, deoarece acestea sunt încărcate cu energia morții și nu este bine să le ții în casă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!