Energia casei: ce lucruri nu își au locul în casa unui bolnav?

Energia casei: ce lucruri nu își au locul în casa unui bolnav?

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 February 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Uneori se întâmplă ca o persoană să aibă o familie frumoasă, venituri mari, sănătate, prieteni, dar la un moment dat, totul începe să se destrame. Problema apare de nicăieri și nimeni nu găsește motivul pentru care a apărut. Bătrânii spun că unul dintre motivele pentru acest lucru pot fi lucrurile care au energie negativă.

Altă dată am scris despre lucruri care nu trebuie ținute în casă din cauza energiei negative pe care o radiază. Astăzi vom acorda mai multă atenție lucrurilor care nu ar trebui ținute într-o casă în care există o persoană bolnavă.

Este posibil să nu crezi astfel de superstiții, nimeni nu te obligă să crezi. Acestea sunt adevăruri străvechi, de pe vremea stră-străbunicilor noștri. Nimic nu te împiedică să le încerci.

Ce trebuie făcut într-o casă în care stă o persoană bolnavă?

1. Se pune sare de mare în două recipiente de sticlă transparente, curate și frumoase. De ce ar trebui să ai două: unul de pus pe hol și unul în camera în care este bolnavul. Sarea se schimbă în fiecare lună nouă.

2. Trebuie să ștergi prin casă cu apă și cu sare. Spală toată casa cu apă sărată, cu excepția geamurilor pentru a nu lăsa urme, este suficient să le ștergeți numai pe rame și pe pervaz.

3. Poți folosi usturoi, în antichitate usturoiul speria sufletele din viața de apoi. Puneți câțiva căței de usturoi în locuri ascunse de văzul oamenilor.

4. Umple un recipient transparent cu apă și pune în el un ou sau un obiect de argint, apoi așază-l în camera pacientului. Schimbă apa cu una nouă în fiecare dimineață.

Ce ar trebui să scoți din casă pentru a îmbunătăți energia și a ajuta bolnavii?

1. Plantele ofilite

Florile proaspete radiază cu energie pozitivă și au multe proprietăți utile. Însă plantele uscate și ofilite reduc energia pozitivă din casă. Aruncă orice floare care s-a uscat sau care s-a ofilit.

2. Ceas stricat

Ceasurile care s-au oprit nu se încadrează în legile timpului, deoarece acesta este infinit. Prin urmare, se crede că un ceas stricat poate dăuna semnificativ proprietarului și poate atrage energie negativă în casă.

3. Tot ce este stricat, vechi și nefolosit

Conform feng shui trebuie să scăpăm de lucrurile care nu au mai fost folosite de mai bine de un an. Bunicile noastre spun că frânghiile rupte, cuțitele și foarfecele stricate și hainele rupte sau peticite nu trebuie păstrate în casa unui bolnav (sau mai bine zis într-o cameră).

Totul din camera pacientului trebuie să fie nou, luminos, proaspăt și, dacă este posibil, fără crăpături. Ornamentele din piatră nu trebuie date pacientului. Se spune că energia negativă poate fi prezentă în piatră, chiar dacă cel care a dăruit-o a avut cele mai bune intenții.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!