Eliminarea completă a pâinii după 50 de ani – o necesitate!

Eliminarea completă a pâinii după 50 de ani – o necesitate!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateViata

Astăzi în articolul nostru vom vorbi despre toate tipurile de cereale – orez, ovăz, orz, secară, grâu, mei.

Ovăzul are un deficit de săruri de bază. Grâului îi lipsește sodiul și calciul. În orez lipsă de săruri, sodiu. Toate aceste cereale nu au iod. Dar acest lucru este important, mai ales pentru muncitori sau sportivi, transpirația poate obține toate rezervele de iod, iar consumul de pâine și cereale poate duce la consecințe catastrofale: boli de bază, întârziere mintală, anomalii ale cromozomilor, cancer.

Terci și pâine din făină albă, aciditatea stomacului va crește cu ușurință din consumul de cereale singure. Și știți care combinație este cea mai nepotrivită pentru o persoană? fulgi de ovăz cu lapte și zahăr. 

Fulgii de porumb, realizați sub presiune și la temperaturi ridicate, nu au practic nicio valoare nutritivă.

Grâul este o cereală care provoacă cea mai mare aciditate în rândul tuturor cerealelor.

Orezul este cel mai bun dintre toate cerealele, dar este mai bine să fie întreg.

Porumbul (smuls din tulpină) într-o zi se transformă dintr-un produs alcalin într-unul care provoacă aciditate (atât de rapidă este conversia zahărului în amidon).

Cereale cu smântână și zahăr, un popular mic dejun de familie. Acesta este un amestec teribil care crește aciditatea și duce la multe boli.

Despre pâine și făina albă

În lumea modernă, sursa celor mai mari boli a fost pâinea făcută din cereale decojite; conține sodă, sare, drojdie și mulți aditivi, este supusă unui tratament termic ridicat, oricât de trist ar părea, acesta este adevărul.

Așa-numita „îmbogățire” a făinii albe de „cea mai înaltă calitate” a creat o concepție greșită despre siguranță. Nu s-au inventat niciodată mai multe minciuni despre un produs! Ca urmare a procesului de „îmbogățire”, la făină se adaugă cantități slabe de „vitamine” și „potențatori” sintetici, care nu pot compensa ceea ce a fost extras din boabe în timpul curățării sale de coji și prelucrării în făină. Aceasta este o invenție pur comercială în favoarea profitului.

Multe boli ale tractului gastrointestinal au apărut de la consumul de pâine. Nu este întotdeauna bine digerat, oxigenează stomacul și emite cantități mari de gaz.

Drojdia termofilă alimentară, care se folosește la coacerea pâinii, distruge diverse bacterii din intestin care produc vitamine din grupul B.

Pâinea trebuie mestecată atât de atent și mult timp încât să poată fi imagistica îmbibată cu salivă, deoarece digestia ei începe în gură. Nu puteți mânca niciodată pâine cu carne, terci, ouă, brânză. Produsele din făină se combină foarte bine cu legume crude și fierte, ierburi, suc, ulei vegetal. Deloc compatibil cu toate dulciurile și fructele.

Consumul de produse din făină albă ar trebui să fie redus la minimum la toate grupele de vârstă. Mai ales pentru copii și vârstnici. Pâinea pentru tinerii sub 30 de ani poate fi consumată la nesfârșit dacă lucrează în aer liber. Până la 45 de ani: limitat; între 45-50 de ani: foarte puțină, 2-3 bucăți; iar după 50 de ani – 1 felie pe zi sau excludeți pâinea de tot.

Pâinea albă industrială și produsele din făină albă (prăjituri, paste, tăiței) sunt tratate chimic, decolorate, colorate, îmbogățite, curățate, înmuiate, conservate, aromate. Și toate acestea, cu adăugarea de ingrediente chimice sintetice care sunt foarte dăunătoare sănătății. Este un produs deshidratat, concentrat, devastator.

În general, pâinea trebuie consumată întotdeauna uscată sau ușor prăjită fără ulei. Dar o alternativă minunată a pâinii sunt nucile.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!