Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte! Ea nu sta doar in hainele pe care le poarta!

Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte! Ea nu sta doar in hainele pe care le poarta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 September 2018 in De Suflet

Audrey Hepburn: „Femeile pot fi curtate în o mie de feluri,…

Model de frumusețe și eleganță, şi-a creat un stil care a definit-o, stil ce continuă să aibă succes în rândul femeilor și în ziua de azi. Celebra rochie neagră Givenchy, pe care a purtat- o în filmul „Mic dejun la Tiffany”, a fost vândută în anul 2006 cu peste 462.000 £, al doilea preț, ca valoare, plătit vreodată pentru o rochie dintr-un film, după cea a lui Marilyn Monroe din filmul The Seven Year Itch, care s-a vândut cu 4,6 milioane de dolari în iunie 2011.

Audrey Hepburn este cu adevărat un model inepuizabil pentru toate generaţiile de femei, o virtute a bunului simţ corelată cu educaţie, simplitate şi ambiţie. Deşi nu a trăit o viaţă uşoară şi-a asumat cu o rară demnitate poziţia socială de formator de opinie, înlăturând orice tentaţie de a accepta banalitatea şi renunţarea la principii. O actriţă născută pentru a atrage admiraţie şi apreciere, o femeie care şi-a păstrat nobleţea şi simplitatea aristocrată.

„Femeile pot fi curtate în o mie de feluri, poate chiar mai mult, dar există un fel de a face curte care trece dincolo de săruturi şi priviri: respectul”

Motto: „M-am născut cu o nevoie enormă de afecţiune şi o nevoie teribilă de a o dărui”.

„Pentru a avea ochi frumoşi, uită-te după ce e bun în alţii; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ţinută, mergi cu convingerea că nu eşti niciodată singură”, a fost motto-ul de viaţă şi credinţă al uneia dintre cele mai frumoase şi mai titrate femei din toate timpurile, Audrey Hepburn, actriță de film de origine anglo-olandeză, născută acum 88 de ani pe 4 mai 1929 în regiunea Bruxelles în Belgia.

„Amintiţi-vă, dacă aveţi nevoie de o mână de ajutor, veţi găsi întotdeauna una la capătul braţelor voastre”.

„Frumuseţea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, imaginea pe care o poartă sau modul în care ea îşi piaptănă părul. Frumuseţea unei femei este văzută în ochii ei, deoarece asta este poarta către inima ei, locul unde sălăsluieşte dragostea. Este grija pe care o oferă drăgăstoasă, pasiunea pe care ea o arată, iar frumuseţea unei femei creşte doar cu trecerea anilor. Frumuseţea unei femei stă atenţiile pe care le face cu dragoste, pasiunea pe care o arată”, marturisea artista.

Cea mai frumoasă autodescriere care, este reprezentativă pentru orice om care crede și iubește viața cu toate încercările ei, un fel de motivație de-a lupta cu demnitate pentru fiecare clipă dată spre a fi trăită, este cea în care ne regăsim, fără ipocizie fiecare:

„Cea mai mare victorie a mea a fost aceea de a fi în stare să trăiesc cu mine însămi, să îmi accept defectele. Sunt foarte departe de a fi un om adevărat, aşa cum mi-aş dori să fiu. Dar tot eu îmi dau seama că, în cele din urmă, nu sunt chiar de lepădat. Amintiţi-vă, dacă aveţi nevoie de o mână de ajutor, veţi găsi întotdeauna una la capătul braţelor voastre. Pe măsură ce creşteţi, veţi descoperi că aveţi două

Cea care spunea „Femeile pot fi curtate în o mie de feluri, poate chiar mai mult, dar există un fel de a face curte care trece dincolo de săruturi şi priviri: respectul”, s-a mutat în veşnicie la vârsta de 64 de ani, pe 20 ianuarie 1993, răpusă de cancer intestinal.

Epilog: „Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte”. Audrey Hepburn

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!