Efectul deja vu: ce încearcă să vă spună universul?

Efectul deja vu: ce încearcă să vă spună universul?

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Efectul déjà vu este slab înțeles în ziua de azi. Acest sentiment este trecător, dar excită mintea oamenilor și îi face să se simtă ca și cum au mai trecut odată printr-o experiență ca cea prin care trec în acel moment. Specialiștii sunt de părere că deja vu semnifică indici ai Universului legați de trecutul, prezentul și viitorul unei persoane.

Deja vu este o stare misterioasă a psihicului nostru. Experții din toate domeniile au efectuat cercetări, dar nu au putut explica mecanismele apariției sale. Ei sunt convinși că o astfel de stare reprezintă semne ale Universului, care dezvăluie secrete importante ale subconștientului .

Ce este déja vu și cum se manifestă:

Cuvântul „deja vu” provine din limba franceză, în traducere înseamnă „deja văzut”. Sub influența déjà vu, apare un sentiment stabil al repetării evenimentului, ca și cum ai fi trăit deja acel moment, văzând acele persoane, trăind acele emoții, vorbind despre același subiect. Efectul nu durează mai mult de câteva secunde, dar sentimentele care l-au însoțit nu pot fi uitate.

Conform statisticilor, aproximativ 96% dintre oameni s-au regăsit în această situație. Aproape toată lumea este familiarizată cu acest efect. Unii se confruntă în mod constant cu acest lucru, în timp ce alții experimentează deja vu doar de câteva ori în viața lor.

Deja vu: semne importante de la Univers

Acest fenomen poate fi ignorat, este un indicator al faptului că o persoană se află pe calea cea bună și se află acolo unde ar trebui să fie. Acest fenomen servește ca o reamintire a lucrurilor importante:

-ești capabil de mai mult și mai puternic decât crezi;
-trecutul, prezentul și viitorul sunt conectate împreună;
-sufletul tău a ales cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea ta ca persoană ;
-ești pe drumul cel bun și ești aproape de scopul tău în viață.

Deoarece deja vu este ca o repetare a unui anumit eveniment, este foarte des asociat cu viețile trecute. Experții din domeniu au o părere specială în această privință. Potrivit acestora, înainte de a se întrupa într-un corp omenesc, sufletele își petrec timpul cu alte suflete, care sunt considerate o familie.

Când un suflet coboară pe Pământ, familia sa spirituală coboară odată cu el. Rolurile lor se pot schimba, dar oamenii își vor găsi în cele din urmă sufletele dragi fără să știe. Sufletele încep să se pregătească pentru viața de pe Pământ, timp în care își fac planuri și obiective cu familia spirituală. Dar imediat ce sufletele coboară pe Pământ, uită imediat de planurile lor și de scopul călătoriei lor. Din acest motiv, sunt trimise de sus diverse semne care mențin oamenii pe drumul lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!