„Dumnezeu nu te va părăsi niciodată” – 4 adevăruri pe care Dumnezeu dorește să le amintești mereu în momentele dificile

„Dumnezeu nu te va părăsi niciodată” – 4 adevăruri pe care Dumnezeu dorește să le amintești mereu în momentele dificile

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSfaturiSpiritualitate

Fiecare dintre noi a avut zile în care nimic nu a mers bine, dar acesta nu este un motiv pentru a renunța. Si de aceea…

”Cu toții am avut zile sau chiar ani, când viața nu merge așa cum ne așteptam. Am avut perioade lungi în viața mea când absolut nimic nu a funcționat și toate încercările de a începe de la zero s-au încheiat cu un eșec complet. Au fost zile pline de dezamăgiri când am crezut că nimic nu va funcționa. În această dimineață a fost una dintre acele zile …

I-am convins pe fiii mei să meargă la școală, ceea ce necesită mult efort și sunt uimit de modul în care soția mea se descurcă cu toate în fiecare zi! Pe lângă bebelușul care plângea și cei doi școlari, în bucătărie erau o grămadă de gunoaie, scutece murdare pe podea, o chiuvetă pătată cu pastă de dinți, în general, atmosfera din casă era la un pas de catastrofă. Când am părăsit casa, Andrei și-a amintit că uitase ceva acasă și s-a întors. El nu a închis ușa, așa că o pasăre a zburat înăuntru.

A trebuit să găsesc o modalitate de a scăpa de ea, dar în același timp, să duc foarte repede copiii la școală. În cele din urmă, am scos pasărea din casă sănătoasă, mi-am pus copiii în mașină, dar imediat ce am ieșit de pe autostradă, mașina de gunoi a trecut pe lângă mine, și apoi a mers cu o viteză de aproximativ 20km pe oră, în timp ce oprea la fiecare casă … Nici nu știam ce să fac: să țip sau să râd ironic de tot ce se întâmpla.”

O dimineață stresantă nu ne strică viața, chiar dacă are loc un număr imens de evenimente diferite, dar când stresul durează prea mult, de exemplu, lipsa locului de muncă și bani, boli, probleme familiale și alte situații cu care ne putem confrunta în viață, atunci stresul și experiența pot părea prea grele pentru noi.

Mai jos vom analiza 4 situații pe care le-am învățat în perioadele dificile din viața mea. M-au ajutat și sunt 100% sigur că și pe tine te vor ajuta. Pentru fiecare dintre noi, lupta din viață este inevitabilă, dar fiecare decide singur dace vrea să piardă sau să câștige.

Aceste 4 reguli de bază vă pot schimba întreaga viață:

1. Amintiți-vă, caracterul dvs. ar trebui să fie întotdeauna mai puternic decât circumstanțele.

Nu putem prezice întotdeauna ce ni se poate întâmpla, dar putem face față oricând situației. În astfel de momente, mă opresc din a mă plânge și îi mulțumesc întotdeauna lui Dumnezeu pentru tot binele pe care l-a făcut pentru mine, și toate dificultățile nu mai par atât de grele. Fii întotdeauna pozitiv în privința tuturor și nu avea gânduri negative, indiferent de problemă.

2. Toate necazurile te fac mai puternic, te pregătesc pentru viață

Dumnezeu îți trimite probleme în viață, doar ca să te facă mai puternic, să te facă să crezi și să fii rezistent, dar numai dacă Îi permiți. Toată suferința ta în viață are un scop.

3. Amintiți-vă că planurile Domnului sunt mereu mai bune

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite de cele pe care ni le-am făcut noi înșine, dar ele ne conduc întotdeauna către cele mai bune rezultate. Ai răbdare, învață să aștepți, și planifică lucrurile în felul tău.

4. Dumnezeu nu te va părăsi niciodată

Uneori s-ar putea să simți că trebuie să depășești toate încercările singur, dar amintește-ți că Dumnezeu nu te va părăsi niciodată, așa că nu-ți pierde speranța.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!