Dumnezeu îți va trimite persoana potrivită la momentul potrivit. Trebuie doar să ai încredere în El!

Dumnezeu îți va trimite persoana potrivită la momentul potrivit. Trebuie doar să ai încredere în El!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2022 in RelatiiSpiritualitateViata

Poate că El nu a spus prețuitul „da” pentru că El așteaptă ca tu să-I vorbești în rugăciunile tale. El te așteaptă și, prin urmare, trebuie să aștepți și tu răspunsul Lui. Amintiți-vă, El deține cheia vieții noastre. Viața ta fost scrisă de El cu mult, mult timp în urmă, așa că ar trebui să înțelegi că, chiar dacă ceva nu merge conform planului tău acum, totul se va schimba în curând . La timpul și locul potrivit pe care El l-a ales pentru tine.

Fiecare om ajunge la un moment în viață când pur și simplu simte că nu mai are puterea să meargă mai departe, i se pare că a ajuns la sfârșit, nu își dorește nimic sau pe nimeni, sufletul îi e pur și simplu epuizat, iar trupul este foarte obosit. Nu îți dorești să cunoști pe altcineva, pentru că te gândești că va fi încă un narcisist toxic, care nu știe să ofere iubirea, și este obișnuit doar să primească și să folosească.

Nu îți dorești să cunoști oameni răi, egoiști, cruzi, care sunt obișnuiți să mintă în legătură cu sentimentele lor. Și atunci îți vine un singur gând în minte – consideri că este mai bine să rămâi singură, pentru că nu ai nicio speranță că vei putea găsi o iubire sinceră și credincioasă. Ai ajuns într-un moment în care în niciun caz nu trebuie să renunți!

Acesta este un punct de cotitură și dacă reușești să treci peste el, cu siguranță vei ieși învingătoare. Dumnezeu nu uită de noi niciodată, chiar dacă noi ne amintim de El doar când ne este greu, El așteaptă să vadă ce decidem să facem în continuare.

Întreaga noastră viață care va urma, va depinde de acest moment, de această decizie. Este foarte important să-ți demonstrezi puterea interioară, curajul, determinarea și pofta de viață. Nu poți să te închizi în tine și să pui cruce peste tot, pentru că astfel ne lipsim în mod independent de cea mai prețioasă comoară din lume – oportunitatea de a iubi și de a fi iubiți.

Dacă vă aflați la o răscruce acum, ascultați aceste cuvinte: Ai încredere că va urma un viitor luminos. Crezi că a fost în zadar că ai luptat pentru propria ta fericire în tot acest timp? Deși acum pare aproape imposibil, să ai din nou încredere în oameni, să deschizi o inimă rănită, trebuie să-ți acorzi o altă șansă.

Nimic nu se întâmplă fără un motiv: Dumnezeu are un plan pentru absolut fiecare ființă vie de pe această planetă. Desigur, vin unele momente în care nu putem înțelege de ce ni se întâmplă nouă și astfel de lucruri. Dar mai târziu vine momentul în care totul capătă un sens. Nu există coincidențe pe lumea asta, doar ai încredere în soartă, nu te gândi la ce trebuie să faci în continuare, ci doar trăiește…

Iar atunci când înveți să te bucuri de viață așa cum este, Dumnezeu îți va trimite persoana potrivită cu care vei fi cu adevărat fericit. Împreună veți deveni un întreg, vă veți înțelege reciproc durerea trecută și vă veți transforma într-un nou sens al vieții. Atunci îți vei îndrepta umerii și vei spune cu mândrie „Viața este frumoasă!”.

Dumnezeu știe întotdeauna cel mai bine când doi oameni sunt gata să se întâlnească și să se iubească. Planurile lui sunt întotdeauna mai bune decât ale tale. Și în cele mai multe cazuri, acestea nu sunt doar mai bune, ci și mult mai corecte. Ele țin cont perfect de timpul, locul și momentul necesar implementării în viață.

Tot ce trebuie să faci este să nu îți pierzi credința devreme, pentru că ai un viitor strălucit în față. În această lume, totul are concluzia lui logică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!