Drumul către cea mai bună versiune a sinelui tău stă în iubire.

Drumul către cea mai bună versiune a sinelui tău stă în iubire.

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 July 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Pentru a fi cea mai bună versiune a ta, nu trebuie să fii cineva anume; în primul rând, trebuie să-ți permiți să trăiești pur și simplu, fără a fi legat de nume și tipare, deci nu este necesar să renunți la activitatea actuală și să pleci în neant.

Ideea este să schimbi perspectiva asupra activității din mintea ta și să nu mai urmezi anumite tipare, ci să-ți permiți să schimbi abordarea ta obișnuită, astfel încât să faci munca cât mai confortabilă și interesantă pentru tine în momentul prezent.

Totul devine posibil și depășește așteptările tale atunci când acorzi prioritate respectului față de tine însuți și față de ceea ce faci, deoarece acesta este un stadiu repetativ pentru tine. În acest caz, inima și mintea ta formează o conexiune care se aliniază cu dorințele tale într-un mod rapid și ușor.

Să-ți găsești menirea este posibil doar prin iubirea de sine, care modelează spațiul și timpul pentru dorințele tale într-un mod rapid și ușor. Să-ți găsești menirea este posibil doar prin iubirea de sine, care se manifestă prin acceptarea de sine, a tuturor acțiunilor tale și consecințelor lor, ca parte a experienței, fără a le împărți în bune sau rele.

Misiunea ta nu este să te concentrezi pe lipsuri, dezamăgiri sau victimizare, ci să fii recunoscător față de tine și față de situație pentru faptul că, prin fiecare eșec sau stare negativă, ai oportunitatea de a găsi un alt punct de creștere pentru tine, ceea ce va contribui la perfecționarea ta și, prin urmare, la perfecționarea vieții tale.

Aceasta este iubirea de sine, atunci când nu cauți motive de nemulțumire față de tine sau ceva sau cineva, ci privești totul, inclusiv acțiunile și stările tale, ca oportunități și avantaje.

Ideea este că în fiecare om și în fiecare eveniment există o parte întunecată și una luminoasă; altfel, nu ar putea exista, deoarece polaritatea este fundamentul mișcării energiilor, iar mișcarea este evoluție.

Doar atenția ta, îndreptată către una sau alta dintre aspectele oricărei experiențe, scoate la iveală partea întunecată sau luminoasă. Mai mult decât atât, chiar și dacă conștiința ta scoate în evidență inițial partea întunecată, poți găsi părți bune și în aceasta, transformând astfel minusul în plus și transformând energia dintr-o formă distructivă într-una constructivă.

Aici constă sensul stării de creator – să nu alegi circumstanțele exterioare, ci atitudinea ta față de ceea ce se întâmplă. Dacă dorești ca circumstanțele exterioare să se alinieze intențiilor tale interioare, este în interesul tău să-ți alegi atitudinea în mod conștient și să cauți aspectele luminoase chiar și acolo unde pare a fi întuneric absolut.

Ai venit pe această planetă pentru a restabili conștiința colectivă, să renunți la separarea în alb și negru și să percepi totul ca experiență. Aceasta poate fi realizată doar prin gestionarea conștientă a focalizării atenției și prin iubire necondiționată.

Misiunea principală în această etapă este să observi ceea ce se întâmplă în viața ta și să cauți lecții, puncte de creștere și sens. Celor care au ales conștiența li se oferă în mod intenționat transformări relevante pentru toți. Astfel, când ajungi la realizări în introspecția ta, contribui la evoluția colectivă, deoarece, la nivel mental, suntem cu toții uniți.

Prezența și focalizarea ta către interior, spre a compara și analiza intern și extern, sunt suficiente pentru a corecta ramura temporală a transformării tale și pentru a contribui la evoluția Creației și dezvoltarea planetei noastre, în special.

Acțiunile sunt doar vârful aisbergului, deoarece munca principală se desfășoară la nivelul energetic în interiorul tău, în mintea ta și în structura ta energetică.

Acțiunile sunt, fără îndoială, importante, deoarece te afli în realitatea materială, însă efectul adecvat și semnificativ al acestor acțiuni va apărea numai dacă motivația din spatele lor provine din înțelegerea legăturilor cauză-efect care acționează în lumea ta interioară și exterioară.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!