Dragostea pentru pisici arată o bună sănătatea psihologică

Dragostea pentru pisici arată o bună sănătatea psihologică

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in SpiritualitateViata

Multor oameni nu le plac pisicile și nu pot explica motivele. Psihologii afirmă că acesta este un motiv bun pentru a se gândi serios și a schimba ceva în viața lor. Majoritatea oamenilor tratează pisicile foarte bine și pozitiv.

Și mai sunt și cei cărora nu le plac pisicile, încearcă să le alunge, prezența lor îi enervează, îi agită, nu le suportă în preajmă.

Oamenii de știință au încercat de mult timp să rezolve acest mister. S-a dovedit de multă vreme că scopul unei pisici în viața omului nu este de a ajuta la exterminarea șoarecilor și șobolanilor. Acest animal are un sistem bioenergetic unic, care rezonează cu biocâmpul uman și este capabil să îl refacă.

Nu este de mirare că proprietarii de pisici susțin că animalele lor de companie pot ameliora durerile de cap, pot reduce tensiunea arterială, îi pot liniști, pot normaliza somnul și pot vindeca chiar și alte boli asociate cu tulburările de aură energetică.

Dar s-a dovedit că pisica într-o casă este un indicator precis al cât de bună este situația și energia pozitivă a casei.

Dacă totul este bine în familie – pisica mănâncă bine, doarme mult, deseori se spală, și arată foarte îngrijită. Unde sunt scandaluri și relații dificile în familie, pisica începe să devină nervoasă, să scoată sunete, încetează să aibă grijă de ea, va încurca și va strica lucrurile prin casă.

Probabil că ați observat de mai multe ori că, dacă țipați la un copil, pisica va veni cu siguranță la el să o mângâie – astfel restabilește echilibrul mental.

Și dacă există o ceartă, pisica va reacționa la ea și va lua întotdeauna partea cu cel care are dreptate, și nu cu cel care țipă mai mult.

Psihologii au identificat principalele tipuri de persoane care nu pot tolera pisicile.

Peste 90% dintre persoanele care sunt dependente de alcool sau au avut părinți alcoolici nu le plac pisicile.

Relațiile neprietenoase cu pisicile la femeile cu o soartă dificilă, jignite nemeritat de bărbați, la persoanele care au fost supuse violenței fizice și morale în copilărie. Oamenii care au păcate karmice – criminali, violatori, hoți și escroci – se tem de pisici.

Ei simt că pisica este conștientă energetic de aceste păcate secrete, așa că alungă animalul de lângă ei. Emoțiile negative față de pisici sunt resimțite și de oamenii care se consideră subestimați.

Și pisicile simt exact ceea ce se află în subconștientul omului, adică adevărul, iar acest lucru provoacă respingere la astfel de oameni.

Dar omul are nevoie de pisică pentru a-i restabili energia, a-i schimba aura și karma. Prin urmare, cei cărora nu le plac pisicile, ar trebui să se gândească serios și să-și schimbe viața pentru a o face armonioasă și strălucitoare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!