Draga mea, ce ai de gand sa faci? Sa plangi, sa te consumi, sa renunti la frumusetea zilei de azi pentru ce a fost ieri? Poti plange o zi, dar a doua zi, fii puternica!

Draga mea, ce ai de gand sa faci? Sa plangi, sa te consumi, sa renunti la frumusetea zilei de azi pentru ce a fost ieri? Poti plange o zi, dar a doua zi, fii puternica!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 January 2020 in Dezvoltare Personala

“Fii fericit pentru acest moment. Acest moment este viaţa ta.” [Omar Khayyam]

Am realizat ca ne obosim cu lucruri si suparari fara rost, ca pretindem de la oameni ceea ce n-au si suferim cand ar trebui sa ne bucuram de viata. Am privit in jurul meu si am realizat ca sunt un om norocos si ca pentru o relatie inchisa sau cateva minciuni n-are rost sa ma opresc si sa bat pasul pe loc. Nimeni nu-mi va aduce inapoi timpul pierdut, nimeni nu-mi ofera inca o sansa si viata asta trece prea repede pentru a-o calca in picioare.

Am pretentii de la mine, stiu ce pot si stiu ce este prea mult pentru mine: atunci lupt mai mult si nu-mi permit sa renunt, sa ma dau batuta si sa ma demoralizez.

Draga mea, ce ai de gand sa faci? Sa plangi, sa te consumi, sa renunti la frumusetea zilei de azi pentru ce a fost ieri? Poti plange o zi, dar a doua zi trebuie sa te ridici pentru ca altfel te vei intrista pe zi ce trece si vei ajunge sa crezi ca fericirea si bucuria ta depinde de ceilalti. Mergi inainte, pleaca undeva, nu renunta si nu te inchide. Golul in suflet la un moment dat dispare si lacrimile de ieri se vor transforma intr-un zambet puternic!

de Maria Cristiana Tudose

“Primul principiu în viață: să nu te dai bătut în faţa oamenilor sau a întâmplărilor.” – [Marie Curie]

Acest mesaj trebuie sa ajunga la toate femeile din lumea intreaga. Nu uita sa ii dai share.

Aceasta femeie a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in costum de baie. Mesajul care insoteste imaginea a devenit viral in intreaga lume, fiind share-uit de milioane de femei.

“Am vergeturi si port costum de baie atunci cand merg la plaja. Burtica mea este lasata, insa nu ma deranjeaza… in ea au avut casuta trei copii. Si da, inca port costum de baie cand merg la plaja.

Buricul meu este si el lasat (este ceva ce nici macar nu stiam ca este posibil inainte)… si inca port costum de baie.

Si mai stiti ce? Sunt mandra de acest corp si de fiecare semn pe care il are. Si sa va spun de ce… pentru ca aceste semne, aceste vergeturi, aceste piei lasate imi amintesc ca am fost binecuvantata pentru a ramane insarcinata. Burta mea lasata este un semn ca am muncit din greu pentru a da jos toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Nu le-am dat pe toate, insa am pierdut cat am putut.

Da, port costum de baie pentru ca singurul om care poate spune ceva despre cum arat este omul care stie prin ce am trecut. Si acest om spune ca nu este nimic mai sexy decat corpul meu.
Acestea nu sunt cicatrici, sunt amintiri… care vor fi cu mine toata viata. Pentru ca le merit, pentru ca sunt femeie.”

“Tu te afli acum la o răscruce. Ai ocazia să iei cea mai importantă decizie pe care o vei face vreodată. Uită-ţi trecutul. Cine eşti tu, acum? Cine a decis ca tu să fii cel de acum? Nu te gândi la cel care ai fost. Cine eşti acum? Ai decis cine vrei să devii? Ia această decizie în mod conştient. Ia-o cu grijă. Ia-o cu forţa.” [Anthony Robbins]Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!