Două ingrediente simple: Sare și ulei de măsline pentru articulații dureroase

Două ingrediente simple: Sare și ulei de măsline pentru articulații dureroase

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 October 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Uleiul de măsline este unul dintre remediile naturale pentru vindecarea articulațiilor. Datorită compoziției optime a grăsimilor, uleiul de măsline are un efect benefic asupra stării cartilajului și a ligamentelor. O proprietate importantă a uleiului de măsline este absența completă a efectelor negative și un minim de contraindicații de utilizare.

Folosind acest amestec terapeutic preparat corespunzător, puteți scăpa rapid de osteocondroză și inflamația articulațiilor de diferite tipuri, îmbunătăți tonusul muscular și încetini îmbătrânirea sistemului musculo-scheletic.

În tratamentul și îndepărtarea durerii, pentru a spori efectul, uleiul de măsline trebuie combinat cu sare. Sarea, bogată în substanțe nutritive, are un efect de vindecare asupra sistemului musculo-scheletic.

Până de curând, se credea că durerea articulațiilor, coloana vertebrală – este din cauza bătrâneții. Bolile frecvente, tulburările metabolice sau nutriția deficitară, munca fizică grea sau suprasolicitarea, toate acestea își lasă amprenta asupra stării și sănătății articulațiilor. În lumea de astăzi, tinerii se confruntă din ce în ce mai mult cu durerea de articulații. Prin urmare, rețeta propusă poate fi benefică tuturor vârstelor.

Sare și ulei de măsline pentru articulații – tratează durerea și inflamația

Combinația de ulei de măsline și sare este un complex medical unic. Cele două componente combină mai multe funcții importante: întărirea țesutului osos și muscular, reducerea inflamației, reducerea durerii, accelerarea metabolismului.

Amestecul activează regenerarea celulară, are un efect hrănitor asupra pielii, încetinind îmbătrânirea acesteia. Având un număr mare de acizi grași nesaturați, uleiul de măsline contracarează îmbătrânirea țesutului articular și osos. Ca rezultat – prin masaje regulate folosind ulei de măsline, afectarea acestuia este încetinită semnificativ.

Cum se pregătește corect amestecul?

Citește continuarea pe pagina 2 >

Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!