Doar 3% au simbolul ‘x’ in ambele palme! Iata ce inseamna asta

Doar 3% au simbolul ‘x’ in ambele palme! Iata ce inseamna asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2017 in Superstitii

Nu e ghicit in palme, sau vreo superstitie provenita din India. Aceasta este o metoda foarte veche folosita de egipteni si greci pentru a prezice viitorul cuiva. De fapt, ulimul caz cunoscut in care aceasta metoda este mentionata este in epoca lui Alexandru cel Mare, unde consilierii regali au sugerat ca Alexandru va fi cel mai mare lider din acea era, deoarece avea doua X-uri foarte vizibile in ambele palme.

Universitatea STI din Moscova (Rusia), a dezvaluit in ultima lucrare de cercetare cu privire la “misterul X-ului din palma” care a studiat mai mult de 2 milioane de oameni din intreaga lume pentru a intelege legatura dintre litera X si destinul subiectilor. Acestia au dezvaluit ca toata lumea care avea cele doua litere X in ambele palme erau persoanele cele mai remarcabile dintre cele 2 milioane de subiecti, incluzandu-l si pe presedintele Rus Vladimir Putin si pe Abraham Lincoln.

Persoanele cu litera X pe ambele palme sunt persoane cu un caracter puternic, destinul lor fiind intotdeauna cel mai bun. In timp ce alte persoane trebuie sa isi planifice succesul, persoanele cu “dublu X” nu trebuie sa planifice pentru a avea succes. E vorba doar de timp pentru ei. Este vorba doar de timp, pana cand destinul persoanei ia automat forma unui cerc de energie care va face ca persoana sa fie “cea mai buna dintre toate” inainte de moarte.

Acesti indivizi dotati sunt oameni speciali cu care trebuie sa fiti foarte atenti. Acestia sunt de doua ori mai constienti despre tot si nimeni nu ii poate insela. Nu poti minti sau trada persoanele cu X in ambele palme deoarece destinul lor este atat de puternic format incat cel care incearca sa il minta sau sa il insele nu va reusi.

De asemenea, persoanele cu litera X in palme sunt foarte puternice fizic, chiar daca acestea nu par tot timpul cele mai puternice. Isi pot schimba viata intr-o clipa si pot face o schimbare in viata altcuiva la fel de repede.

Calitatile “Literei X”

  1. De mare succes
  2. In cea mai mare forma
  3. Lideri innascuti
  4. Persoane care nu vor fi uitate dupa moarte

Liniile de pe mana dreapta iti arata personalitatea ta publica, felul in care te comporti cu ceilalti in societate, in timp ce liniile din mana stanga dezvaluie secrete despre viata ta privata, personala, potrivit lui Helen Elizabeth Evans, specialist in amprentologie si in limbajul mainilor,

Mainile reprezinta o “harta” a personalitatii noastre si ne spun ce fel de alegeri vom face in viata, ce ne suscita interesul, ce ne dorim.

Persoanele cu palmele late, patratoase au inclinatii puternice pentru tot ceea ce inseamna natura, sunt loiale, dar si foarte critice, ei obisnuind sa clasifice oamenii, actiunile, gesturile, cuvinte in “bune” sau “rele”, in “albe” sau “negre”, respingand orice fel de “nuante” care tin de circumstantele in care un om a facut sau a spus un anumit lucru. Totodata, cei cu palmele mai late au dificultati in exprimarea propriilor emorii.

Persoanele cu palmele cu forma neregulata, cu degetele mai scurte sunt extrovertite, au firi vulcanice si simt nevoia sa fie mereu in centru atentiei. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea intreaga a palmei sunt oameni ai actiunii, care reusesc sa mobilizeze si alte persoane.

Persoanele cu palmele alungite, cu degete lungi sunt sensibili, sunt manati de emotii si au capacitati crescute de a intelege si a analiza atat oamenii din jur, societatea per ansamblu, cat si pe ei insisi. Cei cu mainile alungite si degetele lungi au puternice inclinatii artistice, fiind totodata receptivi si grijulii din fire. Dar sunt si foarte critici si obisnuiesc sa aiba un cerc relativ restrans pe prieteni, fiind foarte selectivi in materie de oameni.

Cum citesti liniile din palma:

– Daca degetul mic de la ambele maini este mai departat de celelalte degete inseamna ca omul respectiv are probleme cu increderea in sine, dar si in cei din jur.

– Daca degetul aratator este indoit, incovaiat inseamna ca acea persoana este foarte preocupata, din fire, sa faca “ceea ce este corect, bine” in opinia ei.

– Degetul aratator mai lung decat degetul mijlociu este un indicator al respectului, dezvaluind un om care stie sa motiveze atat alte persoane, cat si pe sine.

– Daca inelarul este mai lung decat degetul mijlocul, atunci persoana respectiva este mereu in cautarea recunoasterii in fata celorlalti, este avid de admiratie si de aplauze.

– Daca linia inimii din palma este foarte accentuata, atunci acea persoana este manat mereu de dorinta de a face lucruri care sa o umple de energie, nu poate sta locului.

– O bifurcatie fina a liniei inimii inseamna ca persoana in cauza intampina dificultati in a spune “nu”, in a refuza.

– Daca linia capului este despartita de linia vietii inseamna ca acel om este un ganditor independent.

– Daca buricele degetelor mici au mai multe linii fine (denumite si liniile geniului), acea persoana este inzestrata cu bune capacitati de comunicare si oratorie.

– Linia capului care intretaie linia vietii indica un ganditor traditionalist.

– Cu cat este mai clara linia vietii, cu atat nivelul de fertilitate este mai mare.

– Daca muntele lui Venus din palma este proeminent, persoana in cauza are o capacitate buna in a descoperi distractia si micile placeri ale vietii.

-O persoana cu muntele lui Marte proeminent este macinata de multe temeri.

– Un munte al lui Jupiter proeminent in palma indica o persoana cu capacitati de lider.

– Un om care are muntele lui Apolo proeminent este un performer, o persoana care vrea sa fie cel mai bun in ceea ce alege sa faca.

Cele doua linii suprapuse simbolizeaza casatoria, iar cei care au liniile puternic accentuate sunt oameni care vor iubi cu foc intreaga viata. Linia de jos simbolizeaza romantismul. In functie de aceasta, se spune ca iti tii partenerul fidel si dedicat.
Daca cele doua linii sunt insotite de alte linute mai mici, tot orizontale, inseamna ca vei avea mai multe casnicii, fiind o persoana indecisa si cu tendinte celibatare.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!