Dezvoltarea ta spirituala are nevoie de energie – cinci alimente care te ajuta sa te dezvolti spiritual

Publicitate

Stim cu totii cat de important este sa ne hranim corpul cu alimente curate, ecologice si neprelucrate. Cu toate acestea, in perioadele de dezvoltare este cu atat mai important sa-i asiguri organismului tau alimentele care sa sprijine schimbarea nivelului vibrational.

Anumite alimente sunt foarte importante in timpul perioadelor de schimbare si in perioadele de stres emotional ridicat.

In timp ce nivelul vibrational creste, acesta poate cauza o instabilitate emotionala. S-ar putea sa incepi sa te confrunti la inceput cu senzatii corporale, vise intense sau sensibilitate fata de ceilalti.

In acest timp, este important sa-ti hranesti corpul cu alimente care vor sprijini nu numai acest proces, dar cu alimente care sa sprijine si glanda pineala.

Glanda pineala este considerata a fi “sediul constiintei” si este adesea mentionata ca fiind “al treilea ochi”. Aceasta este responsabila pentru visele noastre, pentru viziunile noastre si este capabila sa ne conecteze cu scopul si cu sursa principala de energie. Glanda pineala are multe alte functii la nivelul organismului, dar din punct de vedere spiritual sau ezoteric, prin intermediul acestei glande ne puter ridica nivelul vibrational.

Daca doresti sa-ti sporesti intuitia, sa contribui la cresterea nivelului vibrational sau ai nevoie de ajutor in etapele ascensiunii, aceste alimente te vor ajuta in acest sens.

Iata care sunt cele CINCI alimente care sprijina dezvoltarea spirituala:

#1. Ulei de masline extravirgin presat la rece si ulei de nuca de cocos

Grasimile sanatoase, cum ar fi cele gasite in uleiul de masline si cele din uleiul de nuca de cocos nu numai ca ajuta creierul si functiile sistemului nervos, dar ele ajuta, de asemenea, sa ne extindem intuitia.

De multe ori, atunci cand urci pe scara virationala, poti simti anxietate sau deprimare, in timp ce organismul incearca sa se adapteze noilor schimbari. O dieta bogata in aceste grasimi te poate ajuta sa te calmezi si sa pastrezi echilibrul prin acest proces.

Aceste grasimi sunt, de asemenea, stabilizante si te pot ajuta sa te conectezi cu pamantul. Ele pot creste, de asemenea, conexiunea intuitiva cu natura.

#2. Cacao Raw

Nu numai ca este foarte bogat in antioxidanti si nutrienti, dar are capacitatea de a contribui la imbunatatirea functionarii glandei pineale si de a-ti spori intuitia.

Publicitate

De asemenea, este un detoxifiant puternic si poate contribui la eliminarea energiei toxice si la curatarea aurei. Este energizant si poate ajuta la stabilizarea nivelului de energie pe parcursul zilei.

Boabele de cacao iti pot creste starea de spirit si iti pot calma gandurile, facandu-l o alegere perfecta pentru sesiunile de mindfulness.

#3. Sfecla

Sfecla contribuie la detoxifierea organismului de metale grele si la curatarea glandei pineale.

Sfecla, de asemenea, este o leguma foarte legata de pamant si te poate ajuta sa te simti mai centrat si mai echilibrat, mai ales daca suferi de simptome ale cresterii vibratiei sau daca nu te simti in contact cu realitatea.

Aceasta leguma te poate ajuta sa ramai puternic din punct de vedere emotional in jurul persoanelor care obisnuiesc sa te sece de energie.

#4. Ierburi

Sunt atat de multe plante minunate care te pot sprijini in timpul procesului de crestere a vibratiei si de dezvoltare.

Ierburile proaspete si ceaiurile din plante au o vibratie foarte puternica. Asa ca, foloseste-ti intuitia pentru a te ghida catre planta potrivita la momentul potrivit.

Plantele te pot ajuta sa-ti extinzi constiinta, sa-ti vindeci corpul, sa-ti sporesti abilitatile psihice si sa contribui la cresterea nivelului vibrational. De fapt, plantele medicinale sunt uimitoare in procesul de a-ti creste nivelul vibrational.

#5. Apa

Mentinerea unui nivel de hidratare ridicat este de o important cruciala in perioadele de ascensiune si nu numai. Apa contribuie la detoxifierea energiilor negative si la eliminarea emotiilor negative.

In perioadele de dezvoltare, durerile si ranile suferite in trecut ies la suprafata pentru a fi eliberate. Hidratarea poate contribui la eliberarea acestor emotii si poate contribui la incheierea procesului.

Hidratarea, de asemenea, sprijina functionarea creierului, care la randul sau, sprijina starea de sanatate a glandei pineale si a sistemului nervos.

De asemenea, apa contribui la buna circulare a energiei la nivelul intregului organism si contribuie la mentinerea unui nivel constant de energie pe parcursul zilei.

Sursa: e-dimineata.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
LifeStyle
Personalitate

Zece pasi pentru a scapa de gandirea negativa si sa o inlocuiesti cu gandirea pozitiva

Publicitate

Gândirea negativă poate deveni un viciu asupra vieţii noastre afectându-ne modul în care trăim toate evenimentele din viaţă. A învăţa cum să gândim pozitiv în loc de negativ poate fi greu, mai ales dacă nu ai fost învăţat să faci acest lucru. Cu toate acestea, devenind o persoană care vede tot ceea ce este mai bun la orice lucru pe care îl trăieşte, nu vei face nimic altceva decât să trăieşti noi experienţe şi să ai o existenţă sănătoasă.

Fii recunoscător!

A învăţa să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem în viaţă este fundamental pentru a deveni un gânditor pozitiv. Dacă citiţi acest articol, cel mai probabil aveţi un calculator sau un smartphone sau o tabletă, aveţi acces la internet, aveţi o viaţă! Fii recunoscător cu alţii, care sunt acolo pentru tine, fii recunoscător că ai o viaţă, aşa cum este ea, fericită sau mai puţin fericită. Tot ceea ce aveţi este un privilegiu!

Eliminaţi drama!

Dacă dramatizezi totul, atunci să ştii că nu eşti pe drumul cel bun. Elimină drama din viaţa ta, evită să fii înconjurat de oameni care dramatizează totul în viaţă. În cazul în care continui să stai lângă oameni care dramatizează totul, energiile lor negative te vor acapara şi pe tine. Elimină aceste persoane şi influenţe din viaţa ta pentru că tu ar trebui să te bucuri de fericire şi recunoştinţă.

Înconjoară-te de oameni care te pot susţine!

După ce ai renunţat la dramă, încearcă să-ţi atragi în viaţa ta oameni plini de viaţă, oameni optimişti, oameni care te pot încuraja şi susţine. Ştii bine cine are influenţe negative asupra vieţii tale şi cine nu. Prietenii tăi pot fi acolo pentru tine sau nu. Alegeţi persoanele pe care le laşi în viaţa ta cu înţelepciune!

Asumă-ţi responsabilitatea!

Trecerea la o gândire pozitivă trebuie să înceapă prin luarea iniţiativei. Trebuie să vrei să fii fericit! De asemenea, trebuie să îţi asumi responsabilitatea pentru lucrurile care merg uneori greşit în viaţa ta şi să iei decizia prin care le poţi schimba în bine.

Fii bun!

Publicitate

Poartă-te frumos cu alţii. Este atât de simplu. Purtându-te frumos cu alte persoane vei genera sentimente pozitive pentru tine şi pentru persoana cu care te porţi frumos. Toată lumea va fi câştigătoare în această situaţie. Purtându-te frumos cu toţi oamenii cu care intri în contact este cea mai bună modalitate de trecere la o gândire şi o trăire pozitivă.

Relaxează-te!

Uneori avem nevoie de timp pentru a absorbi puterea propriilor noastre gânduri. Poţi beneficia de toate acestea atunci când scapi puţin de realitate şi devii pierdut în proprile tale idei.

Distrează-te!

O bună modalitate de eliminare a gândirii negative este distracţia. Distracţia duce la râs, emoţie şi bucurie, atâta timp cât nimeni nu este rănit în procesul respectiv.

Învaţă să ierţi!

Este nevoie să devii o persoană puternică pentru a putea ierta. De asemenea, nu trebuie să-ţi iroseşti timpul pentru ceva care a este de domeniul trecutului. Ce a fost, a fost în trecut şi este cazul să rămână acolo. Învaţă din greşelile tale cât şi din greşelile altora oferind iertare. Fericirea şi gândirea pozitivă nu poate fi atinsă sau îmbunătăţită dacă ţinem de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Priveşte partea „plină a paharului”!

Orice se întâmplă în viaţă trebuie tratat ca fiind un lucru bun, nu ca un lucru rău. Dacă ai o zi proastă, priveşte partea bună a lucrurilor care s-au întâmplat în acea zi. Această tehnică este pur şi simplu modalitatea prin care vei învăţa să devii optimist. Gândirea optimistă este o gândire pozitivă. Nu orice situaţie în viaţă ne permite să o gândim cu optimism. Viaţa are şi dificultăţi din când în când. Cu toate acestea, majoritatea zilelor şi evenimentelor din viaţa ta rebuie tratate cu acest tip de gândire.

Nu gândi niciodată „prea departe”!

Dacă gândim prea departe, vom ajunge să nu mai dăm importanţă detaliilor plăcute ale evenimentelor ce se întâmplă şi vor urma să se întâmple.Nu are rost să-ţi iroseşti timpul şi să-ţi umpli mintea cu asemenea lucruri. Gândeşte pozitiv, trăieşte momentul pentru că nu te vei mai întâlni cu el şi nu gândi prea mult în viitor.

Sursa: secretele.com

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala