Destinul tau se poate citi si in alunite, iata ce semnificatie au in functie de zona in care le ai

Destinul tau se poate citi si in alunite, iata ce semnificatie au in functie de zona in care le ai

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 August 2017 in SanatateSuperstitii

Poate nu ştiai, dar alunițele rotunde şi deschise la culoase sunt considerate norocoase. În plus, locul în care sunt poziționate spune multe despre viitorul tău. Iată cum îţi influenţează destinul apariţia aluniţelor în anumite părţi ale corpului.

Frunte

O aluniță pe partea dreaptă a frunții arată o fire aventuroasă,cu un caracter puternic. Îi place să călătorească și este posibil să se stabilească într-o altă țară. Situată pe partea dreaptă,alunița este semn de inteligență,prosperitate,în timp ce alunița din mijlocul frunții arată noroc la bani și succes în carieră.

Obraz

Pe obrazul drept indică un mariaj fericit,dar și noroc la bani. În partea stângă denotă senzualitate și mister. Are curaj și perseverență.

Bărbie

Este într-adevăr semn de mare noroc și sunt unele dintre cele mai favorizate persoane ale destinului. Obțin ușor ceea ce-și propun,fără să depună prea mult efort. Au parte și de o sănătate de fier. Totodată,fiind firi prietenoase și lipsite de ranchiună,se bucură de toată atenția celor din jur.

Gât

Cu suișuri și coborâșuri,cu miic progrese în carieră în prima parte a vieții,dar care se vor îmbunătăți pe parcurs. Sunt cele care au o aluniță pe gât. Foarte norocoase sunt însă alunițele de pen as,căci arată o viață plină de împliniri.

Brațe

Alunița de pe brațul drept arată o viață de succes. Ești o fire romantică și generoasă. Realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

Poziționat pe brațul stâng,acest semn din naștere arată că ești o persoană anxioasă și că mereu te temi de ceva,ba să nu rămâi fără bani,ba să nu fii părăsită. Ești meticuloasă și rușești să ocupi funcții de top.

Sâni

Femeile care au o aluniță pe sânul drept vor avea parte de o sănătate de fier pe tot parcursul vieții și sunt predispuse spre îmbogățire. Sunt,de asemenea,familiste convinse.

Poziționată pe sânul stâng,alunița poate indica o personalitate deschisă,care se adaptează ușor schimbărilor. Ești sinceră,dar îți e greu să-ți exprimi sentimentele când vine vorba de iubire.

Abdomen

Ești o persoană cu o dispoziție schimbătoare,care este destul de greu de mulțumit. Mai poate însemna și faptul că ești o persoană materialistă și egoistă.

Talie

Persoane talentate și inteligente,dar și puțin egoiste. Sunt cele care au alunițe situate pe talie,în timp ce dacă ai o aluniță în zona coastelor înseamnă că ai un simț al umorului foarte dezvoltat.

Genunchi

Dacă este situată pe genunchiul drept,înseamnă că va fi o mamă devotată. Se va dedica foarte mult familiei. O persoană care acționează sub impulsul momentului,care ia decizii radical,care mai apoi le poate regret este posesoarea unei alunițe pe genunchiul stâng.

Gleznă

Dacă ai o aluniță pe gleznă,înseamnă că ești o persoană delicată,sensibilă. Totodată,înseamnă că ești plină de energie,de optimism și că știi să depășești necazurile vieții.

Nu te lași doborâtă cu una cu două,mai ales că ești și o persoană independentă și foarte muncitoare,căreia nu-I place să depindă de cineva.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!