Destinul este in mainile tale, il poti schimba daca vrei, trebuie sa crezi in tine

Destinul este in mainile tale, il poti schimba daca vrei, trebuie sa crezi in tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2017 in Dezvoltare Personala

Ne putem schimba CURSUL DESTINULUI sau ramanem PRIZONIERII lui? Iata ce sustin specialistii!

Toata viata urmarim sa cunoastem in detaliu cursul destinului si daca ii putem schimba cursul sau ramanem o viata intreaga prizionerii lui.

Vrem sa ne cunoastem destinul si sa intelegem ce este el. Este moartea punctul final al destinului? Destinul este format din legi nescrise, pe care nu le putem modifica, sustin specialisti care si-au consacrat multi ani in studiul destinului. Suntem programati sa parcurgem un anumit traseu. Nu suntem liberi in acest parcurs. Se spune ca suntem proprii nostri prizonieri.

Biserica ne spune ca moartea nu este punctul final al acestei calatorii. Dupa moarte ar urma o viata eterna.

Pentru a ne cunoaste destinul am apelat si la astre. Omul a incercat sa inteleaga daca exista o legatura intre destin si astre. Specialistii sustin ca parcursul nostru este programat, la fel ca si in matematica. Fiecare dintre noi pornim din punctul A, ca sa ajungem in punctul B. Cum putem modifica acest parcurs, astfel incat el sa fie mai lung si fara evenimente tragice?

Se spune ca nu suntem decat ceea ce gandim. Putem evita ceea ce ne este scris? Religia a inlocuit termenul de destin cu cel de providenta. In Danemarca a fost facuta o analiza ampla cu privire la luna in care trebuie sa te nasti ca sa fii cat mai longeviv. S-a observat ca persoanele care sunt nascute in segmentul octombrie-decembrie, sunt mai longevive decat cele care sunt nascute primavara. Ceea ce este interesant este faptul ca, chiar daca aceste persoane au emigrat intr-o tara cu clima mai calda, durata lor de viata a ramas la fel de lunga.\

Specialistii au sustinut ca luna de nastere este foarte importanta si nu conditiile de clima. O alta problema a fost cea referitoare la modul in care poate fi prelungita cat mai mult viata dupa 50 de ani. Se crede ca o influenta majora o are modul in care s-a desfasurat viata intrauterina a fatului, dar si primele doua luni de viata. Traumele sau bolile suferite intrauterin scad probabilitatea de a fi longevivi. In ceea ce priveste numerele sau cifrele, s-au facut numeroase studii si s-a ajuns la concluzia ca numarul sapte este cel mai norocos. In epoca medievala se credea ca al saptelea copil va avea puteri magice. Cifra sapte intervine in viata noastra cotidiana in mod continuu. Saptamana are sapte zile, curcubeul sapte culori, gama sapte note muzicale.

Despre cifra cinci, Pitagora spunea ca este cifra perfectiunii. Omul are cinci degete. La cele patru elemente esentiale, apa, pamant, aer, foc, el a adaugat si si eter. Cifra cinci este reprezentata si in Biblie. Iisus numai cu cinci paini a hranit 5000 de oameni. Avem cinci gusturi, cinci simturi. In ceea ce priveste numarul 13, se pare ca ghinionul provine de la Cina cea de Taina, la care au participat 12 apostoli, al 13 lea, Iuda, a lipsit. Se spune ca 13 este numarul lui Iuda si aduce ghinion. Daca 13 este intr-o zi de vineri, ghinionul este si mai mare. Intr-o zi de vineri, 13, Cavalerii Templieri au fost omorati.

Se spune ca exista un fir rosu care pleaca de la inima, trece prin partea interioara a bratului si se termina in degetul mic. Acest fir este destinul nostru. Japonezii si alte popoare orientale sunt convinsi ca destinul ne este scris in acest fir rosu si nu putem face nimic impotriva lui. Putem sa concluzionam ca hazardul sau coincidenta nu exista, pentru ca destinul este programat si ce trebuie sa se intample se intampla. Japonezii nemultumiti de destinul lor s-au gandit ca acesta poate fi transformat, dupa dorinta lor, daca modifica acest fir rosu.

In special tinerii apeleaza la bisturiu si implicit la operatii estetice, prin care amprentele sunt modificate dupa bunul lor plac, in speranta, ca destinul va va fi mai generos cu ei.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!