Demonii ancestrali. Cine sunt ei și cum se transmit oamenilor

Demonii ancestrali. Cine sunt ei și cum se transmit oamenilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 August 2023 in CredințăSpiritualitate

Demon ancestral. Datorită religiei, această expresie este percepută literal și o persoană, când o aude, își imaginează imediat în fața ochilor săi un diavol cu copite și coarne, care este legat de energia sa. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de simple.

Demonul ancestral este un ocupant energetic care, prin natura sa energetică, poate fi o rudă decedată, o structură energetică a unui vrăjitor sau chiar o minte a unei familii. Uneori este cu adevărat o entitate cu vibrații joase, care se hrănește cu forțele tale și se transmite prin familie din generație în generație.

În creștinism, tot ce nu aparține îngerilor sunt considerați demoni, însă nu întotdeauna entitatea ancestrală acționează în paguba omului. Să analizăm împreună.

Un demon ancestral sau o entitate cu vibrații joase poate fi convocată prin intermediul unui ritual special de către strămoșul tău. Pentru aceasta, el trebuia să invoce o forță necurată și să încheie un acord cu ea, care implică transmiterea prin familie. Puterea din Lumea Subtilă poate ajunge doar cu acordul părții care o primește, deoarece ea deschide canalul către Lumea Subtilă. După moartea părții care o primește, structura energetică (diavolul) este transmisă unuia dintre descendenți.

Demonul ancestral poate intra într-o familie și prin blestem. În cazul în care strămoșul tău era dator cuiva care a făcut blestemul și nu și-a achitat datoria, blestemul este transmis prin familie și demonul malefic începe să-i tulbure viața urmașilor.

Diavolul nu se transmite tuturor membrilor familiei, ci doar unei persoane specifice din familie. Uneori, pentru a se transmite, este suficientă energia sângelui, în alte cazuri, este necesar un contact direct. De aceea se consideră că vrăjitoarea trebuie să ia de mână destinatarul. Astfel, ea transmite nu numai puterea, ci și demonul ancestral, care îi protejează de nenorociri și le oferă anumite avantaje, cum ar fi abilitățile magice, pe care strămoșul le-a pierdut. Cu toate acestea, prețul pentru astfel de abilități vor fi probleme în alt domeniu al vieții. În plus, o astfel de entitate va începe să tortureze și să solicite în mod constant practici magice.

Diavolul nu poate acționa doar în beneficiul tău și adesea aduce privațiuni într-un anumit domeniu al vieții. Poți intra în contact cu el sau îl poți înlătura complet. Este alegerea ta.

Cu toate acestea, ultima metodă este necesară în cazurile în care diavolul  încearcă să te distrugă, te îndeamnă să consumi alcool, să duci o viață dezorganizată, să faci rău altora și așa mai departe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!