De unde vin visele? Nu sunt niște simple fantezii fabricate de creierul nostru…

De unde vin visele? Nu sunt niște simple fantezii fabricate de creierul nostru…

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in CuriozitățiSpiritualitate

V-ați întrebat vreodată de unde vin visele și obiectivele? Visele provin din existența noastră paralelă, unde acele obiective nu sunt ,,create”, ci sunt realitate. Visele vin de acolo, ele sunt întrupate în viețile noastre subtile și paralele.

Sinele nostru superior, împreună cu ghizii, sunt prezenți simultan pe toate liniile realității probabile și, într-un fel, decid să rearanjeze lucrurile pentru a obține experiențe și pentru a îndeplini sarcinile acestei întrupări.

Cum se întâmplă asta?

Pur și simplu ne trimit ceea ce există deja, adică ne transmit fragmente ale unei alte realități a noastre sub formă de gânduri, viziuni și vise.

Pentru că nu este un secret că tot ceea ce ne putem imagina și inventa deja există undeva, deci undeva este manifestat și întrupat.

Dar noi, cu organismul nostru dens, având energii dense, putem ușor perturba sau distruge această subțire legătură cu sinele nostru superior și cu realitățile paralele, ceea ce duce la dezechilibrul energiilor și, la rândul său, la distorsionarea realităților paralele.

Totul duce la intrarea în roata Samsarei, adică la o perpetuă lucrare a datoriilor iluzorii, impuse, nelegitime ale sufletului, deoarece ni se ia posibilitatea de a îndeplini sarcinile sufletului pentru această întrupare, ni se ia posibilitatea de a primi sau vedea și simți indicii, semne și ajutor de la Forțele Superioare.

Cum distrugem această legătură?

O distrugem cu propriile noastre temeri și îndoieli, care ne sunt impuse de forțele care au un interes major să ne țină într-un fel de groapă a datoriei a sufletului și, ca rezultat, legătura se subțiază și se închide, imaginea se șterge într-un fel, informația se pierde, omul încetează să viseze și să genereze idei, deoarece începe să trăiască în frică și îndoială.

Dar omul are puterea de a restabili și întări această legătură – cu bucuria și entuziasmul de a visa, cu gândurile motivante, cu o atitudine generală pozitivă.

Ați observat că atunci când visăm să facem ceva și ne imaginăm cu bucurie, dorințele noastre par să se îndeplinească mai repede, deoarece de la visul și obiectivul entuziast omul trece deja la formarea intenției, iar acesta este începutul realizării visului care a fost conceput.

Visând și planificând cum să realizăm ceea ce ne dorim, umplem cu energie mai densă acele realități ale noastre care sunt ușoare și aproape lipsite de greutate, de unde a venit informația sub formă de gânduri.

Realitatea noastră paralelă devine o structură mai densă și, mai devreme sau mai târziu, se amplifică până la nivelul întrupării noastre materiale, are loc ca o suprapunere, combinare a realităților, și pe scurt – dorințele și visele noastre devin realitate!

Cu alte cuvinte! Nu vă opriți niciodată din a visa, să nu vă stabiliți limite și restricții, pentru că nimeni nu vă va judeca pentru visele și dorințele voastre! Niciodată să nu vă îndoiți de succesul vostru!

Într-o zi, totul se va întâmpla așa cum v-ați dorit!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!