De multe ori uitam de noi… uitam sa zambim, sa ne bucuram, sa visam, sa speram…. uitam sa traim…

De multe ori uitam de noi… uitam sa zambim, sa ne bucuram, sa visam, sa speram…. uitam sa traim…

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 December 2018 in De Suflet

Gândurile de azi sunt faptele de mâine – Nu uita de tine!

„Fă ceea ce simți că e bine, pentru că oricum vei fi criticat” Eleanor Rosevelt

Să nu uiți să zâmbești – Când ești bine, zâmbești din toată inima. Dar sunt și momente în care te simți copleșit de probleme și atunci nu reușești să schițezi un zâmbet. În astfel de clipe, păstrează-ți optimismul și zâmbetul în suflet. Nu lăsa tristețea să te învăluie! Amintește-ți că nimic nu este atât de greu cum pare să fie și nu uita că există o soluție pentru orice.

Să nu uiți să te bucuri – Să te bucuri de fiecare moment minunat, de fiecare zi, de viață! Să fii recunoscător că trăiești, că ești sănătos și să prețuiești fiecare clipă! Să nu îți pierzi bucuria pentru viață! Fiindcă atunci când nu te mai bucuri pentru nimic totul devine cenușiu, gol și pustiu și riști să te pierzi pe tine însuți. Riști să te lași copleșit de greutăți iar viața ta să devină doar o tristă existență efemeră. Fii puternic și luptă pentru o viață frumoasă în care să crezi, să iubești și să te bucuri din toată inima!

Chiar daca fericirea mai uită de tine tu nu uita de ea !!!

Să nu uiți să visezi – Să nu renunți la visurile tale și să nu lași nimic și pe nimeni să te descurajeze! Să crezi în tine și în faptul că vei reuși să îți construiești viața visurilor tale. Chiar dacă va trece un timp și va fi dificil, păstrează-ți încrederea și muncește pentru visurile tale. Vor fi momente în care poate vei obosi și drumul spre îndeplinire îți va părea lung și anevoios însă vei trece cu bine peste acele clipe dacă vei fi hotârât și îți vei păstra determinarea și perseverența.

Să nu uiți să speri – Speranța nu poată să moară niciodată. Oricât ți-ar fi de greu, ai nevoie să speri. Să speri în tine, în mai bine, în tot ce te ajută să îți faci viața frumoasă. Oricât ai fi de trist, ai nevoie să speri la ziua în care bucuria îți va fi deplină. Oricât de mare ți-ar fi durerea, ai nevoie să speri că o vei depăși și îți vei găsi liniștea. Oricât de mult te-ar răni oamenii, ai nevoie să îți păstrezi speranța în bunătate.

Să nu uiți să crezi – Să nu îți pierzi credința, orice ar fi! Să crezi în Domnul, în bine, în adevăr și în frumos. Să crezi în tine, în oameni și în viață.

Să nu uiți să trăiești – Trăiește din plin fiecare clipă a vieții tale cu iubire și multă bucurie! Iubește viața și fă din fiecare zi un prilej de sărbătoare pentru simplul fapt că ești viu! Trăiește cu mult drag și din tot sufletul!

“Chiar dacă lumea râde de tine, ia-te în serios. Mulţimile râd de ceea ce nu înţeleg şi ridiculizează tot ceea ce le depăşeşte. Uită ce gândesc alţii. Prea mulţi dintre cei care au în ei o scânteie de geniu nu-i dau frâu niciodată, pentru că se tem de hohotele lumii. Ceea ce contează este părerea ta despre tine şi încrederea pe care ţi-a acorzi.” – Napoleon Hill.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!